Şimdi Ara

Logitech Z200 100tl yardım [z213 alındı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2+0 pc için mağazadan peşin hoparlör alıcam Logitech Z200 uygun bir model midir? Bu fiyada daha iyisi var mı? Ankara da hangi mağazadan almalıyım kullananlar varsa yorum yapabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 5 Şubat 2015; 15:02:44 >

• Kardeş az daha zorlayıp bi t20çalırsan daha iyi max. En son 100 dersen bende bi ara dinledim o fiyata alacağın 2+1 lerden temiz ve dengeli çalıyor. Alabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt
    creative t20 lere baktım da 200 tl ve üzeri hep bulabildiklerim, o kadar yukarıya çıkamaya gerek görmüyorum.Şu durumda hala z200 alıcam gibi
  • sahibindende t40 satan var sıfır ve 250 lira değerlendirebilirsin. Ama 200ün üstüne çıkmaya gerek yok dersen z200 ün hayırlı olsun derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    aynen 200 ün üsttüne çıkmayı düşünmüyorum dışarı çıkınca alıcam z200 ü şu anda z200 de karar kıldım sağolasın
    hocam teknosaya gittim z200 90 tl idi z213 100 tl bende 2+1 z213 aldım iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum.Ama sesler hoşuma gitti :D
  • oşuna gittiyse hayırlı olsun derim ama z200 ü dinlemeden almasaydın bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Z200 Hoparlör 850 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hocam dinlemeden almasaydın derken, nasıl yani ben ürünü açıp ne biliyim test falan etirmiyolar diye biliyorum
  • Hayırlı olsun.
  • Bi vatan pc ye gidicektin orada hepsini koymuş dinletiyorlar teknosada demo yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @blue mc eyv kardeş

@Apache Air Fighter bilmiyodum o dinletme işini ya.Neyse artık bir ara vatana gidince dinleriz :D bu saatten sonra her şey için çok geç :D
  • z313 mü z200 mü? valla subwoofer'ı koyacak yer bulması bir dert.

elimde z120 var usb ile güç veren. z200 akla yatkın görünüyor. temiz ses veriyormuş en azından. z200 büyük z120'ye göre fark yaratır mı dersiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.