Şimdi Ara

Logitech® Z-906 alacağım bakarmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • z5500 ü aylardır arıyorum ama malum. 2. elleri de nasip olmadı ben de z-906 ya yöneldim. subwofer çapı daha küçük ve z5500 den daha düşük wat da sanırım. alıp kullanan varmı ? şuan hb de 900liraya inmiş sizce değermi ve bende sony laptop var ses kartı almadan tatminkar bir şekilde kullanabilirmiyim ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-z-906-51-thx-speaker/productDetails.aspx?productId=bd130975&categoryId=256&SKU=BD130975

bu laptopumhttp://www.sony.com.tr/product/vn-f-series/vpcf13s0e-b

• Aldım kullanıyorum dostum ne amaçla kullanmak istediğine bağlı para kısmında sorun yok diyorsan başka setlere de bakmanı öneririm. Müzik için alıyorsan açıkçası tavsiye etmem ama film ve oyun için iyi bir ses kartıyla seni tatmin edebilir gidip büyük bir mağazada dinleme fırsatın varsa dinle derim.
  • Benimde uzun zamandır aklımda, şuanda fiyatı 850 civarına düşmüş durumda, piyasadaki en iyi fiyat bu, 2 farklı yerde deneme fırsatı oldum gayet tatmin ediciydi. paran varsa al derim, pişman olcağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrim3

Benimde uzun zamandır aklımda, şuanda fiyatı 850 civarına düşmüş durumda, piyasadaki en iyi fiyat bu, 2 farklı yerde deneme fırsatı oldum gayet tatmin ediciydi. paran varsa al derim, pişman olcağını sanmıyorum.

evet vatanda 850 tl + bluetooth adaptör de hediye yanında ama axess veya world kartım yok

quote:

Orijinalden alıntı: ophion84

Aldım kullanıyorum dostum ne amaçla kullanmak istediğine bağlı para kısmında sorun yok diyorsan başka setlere de bakmanı öneririm. Müzik için alıyorsan açıkçası tavsiye etmem ama film ve oyun için iyi bir ses kartıyla seni tatmin edebilir gidip büyük bir mağazada dinleme fırsatın varsa dinle derim.

esas amacım müzik di benim bass ağırlıklı. az önce gold da denedim walkmanle iyiydi. peki bu bilgisayarımdaki ses kartı işe yararmı ?

• Hocam bütçe sorun değilse avr tabanlı bir ses sistemi daha iyi olabilir.
  • z906 aldim cok cok iyi pisman olmazsin!!! bende ilk baslarda cok aradim malum fiyat da braz yuksek sonrada at yenşsş al olmuyor.. ben pc de kullanmadim ancak vatnda ve mediamarkt da pcden film muzik denedik acik alanda bile ses kalitesi cok cok iyi idi diger sistemlere gore..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.