Şimdi Ara

Logitech Z-906 5.1 Ses sistemi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-Başlıktada dediğim gibi Logitech z-906 ses sistemini almak istiyorum artık. artık dememin sebebide yaklaşık 5-6 aydır ha aldım ha alıcam flan
    -bi türlü alamadım işler ters gitti v.s v.s

-Neyse konumuza gelirsek. Arkdaşlar bana lazım olan, bunu kullanan arkadaşların bana nasıl olduğunu belirtirseler çok sevınırım.
    -Bide Logitecğin Z 906 serisinin bi üstü çıkarmı acaba daha güçlü daha performanslısı 2015 yılında. Bi bilgisi olan arkdşlarda paylaşssın lütfen..

-Not: Arkadaşlar ben ses ve bas çok sevdiğim için bu sisteme bukadar para harcıcam bass 165 wat mış normal arabalarda 1000 lik gibimi yoksa nasıl brşey bundanda pek anlamıyorum oyleyse eğerki bası zayıf kalıcak sanırım bana karşı.
    -Not2: Creative 7.1 ses kartım var.

-Yardım eden veya etmiyen herkeze şimdiden teşekkür ediyorum.

-İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyhanGüler -- 30 Ekim 2014; 22:49:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AyhanGüler

-İyi akşamlar Arkadaşlarr.

-Başlıktada dediğim gibi Logitech z-906 ses sistemini almak istiyorum artık. artık dememin sebebide yaklaşık 5-6 aydır ha aldım ha alıcam flan
    -bi türlü alamadım işler ters gitti v.s v.s

-Neyse konumuza gelirsek. Arkdaşlar bana lazım olan, bunu kullanan arkadaşların bana nasıl olduğunu belirtirseler çok sevınırım.
    -Bide Logitecğin Z 906 serisinin bi üstü çıkarmı acaba daha güçlü daha performanslısı 2015 yılında. Bi bilgisi olan arkdşlarda paylaşssın lütfen..

-Not: Arkadaşlar ben ses ve bas çok sevdiğim için bu sisteme bukadar para harcıcam bass 165 wat mış normal arabalarda 1000 lik gibimi yoksa nasıl brşey bundanda pek anlamıyorum oyleyse eğerki bası zayıf kalıcak sanırım bana karşı.
    -Not2: Creative 7.1 ses kartım var.

-Yardım eden veya etmiyen herkeze şimdiden teşekkür ediyorum.

-İyi forumlar.

Film ve oyun icin aliyosan iyi muzik icinse cok kotu bi sistem. Baslari iyi bi cihazdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AyhanGüler kullanıcısına yanıt
    Z906 oncelikli olarak film ve oyun amaclidir. Muzik 2. plandadir.

Belki kizacaklar ama bana kalirsa muzik icin vasat bir set.

Gücü konusunda hic suphneniz olmasin. Eger apartmanda oturuyorsaniz sesini cok fazla acamazsiniz zaten. Ayrica otomobillerdeki o 1000 lik woofer larin hic biri rms olarak 1000 watt vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oncelikle teşekkür ederim yorumlarınız için.

Logitech z-906 sistemındende soğuttunuz beni artık
    çoğunluk müzik amaçlı alıcaktım.

Peki bi bilgisi olan varmı acaba 2015 yılında bu 3-5 ay içinde yenı sistemler çıkarmı 7.1 veya aha guçlü 5.1 ses sistemleri ???

İyi forumlar...
  • Müziklerde kötü. Şahsen ben kullanıyorum ses sistemini. Alalı 2 hafta oldu. Şu anda onboard ses kartından ses alıyorum. Buna rağmen bile bana ses kaliteli geldi. Ses kartında ise optik kablo ile bağlayınca daha net sesler alınabiliyormuş. Müzikte kötü. Tam istediğim verimi alamadım. Bass konusunda zaten gereğini yapıyor Subwoofer. Çok ses açmayın. Gerçekten çevreyi rahatsız edebilecek derecede güçlü bir sistem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.