Şimdi Ara

LOGITECH Z-5500 İNCELEMESİ-SONUÇLAR (FARKLI BİR REVİEW İÇİN BUYRUN) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
1
Favori
47.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğru onu biliyorumda ben dinleyen varsa fark nedir bilen var mı açısından şey ettirdiydim
  • Valla keşke dediğin gibi bu setleri dinleyen birileri de çıkıp üst düzey diğer setlere göre kıyaslasa. Ben de çok isterim...
    quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Doğru onu biliyorumda ben dinleyen varsa fark nedir bilen var mı açısından şey ettirdiydim
  • Pricegrabber'da Z5500 satin alanlarin yaptıkları yorumlari burada bulabilirsiniz.
    Yorumlardan bir kaçında daha önce Klipsch kullananların yaptığı yorumlar da var. (Z5500'un daha iyi olduğunu söylüyolar.)

http://pcworld.pricegrabber.com/rating_getprodrev.php/product_id=4117156/id_type=M
    Girip bi okumanızı tavsiye ederim.

Yorumlardan birisinden alıntı: "Oh yeah, I also listened to Onkyo's home theater system, as well as the Klipsch (the Klipsch were good...BUT NOT AS GOOD AS THESE), I also listened to the megaworks, same thing... "

• Sagol Knightcop derdimize derman oldun valla
  • hayırlısı ile logitech 5500 sipariş ettim inşallah piçman olmam.ayrıca dijital çıkış için kablo almam gerekiyor paket henüz elime ulaşmadı. fırsatım olursa philips tucam dan çekilmiş ayrıntılı fotolarınıda gönderebilirim isteryen arkadaşlar olursa.TŞK.
  • Arkadaşlar bende aldım z-5500,sipariş edipte henüz seti eline ulaşmayan varsa,ASLA pişman olmayacaksınız!!!Performans inanılmaz,gerçekten öyle,bundan emin olun,bu arada seti almamda Wolverine ve Magesuko'nun payı büyüktür(yazıları okuya okuya)setle ilgili soru,merak edilenler vs...olursa beklerim,paylaşırım arkadaşlar,görüşmek üzere...
  • Bende İnspre 5200 den sonra yeni bir sistem almaya karar verdim. Creative düşünmüyorum Jazz yada Locitech olcak. Aslında Locitech te gözüm var ama fiyatı çok fazla benim aklımda hala Jazz var geçenlerde bir yerde 159$+kdv ye buldum ama almadan stok tükendi...

Alıpta ne yapacaksın derseniz genelde yüksek seste müzik dinlerim çok sık olmasada film izlerim ve oyun oynarım bu katagori için önerin nedir?

Bu arada bende trabzondayım yerin uygunsu sistemlerin sesini duymak isterdim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Affan83

Arkadaşlar bende aldım z-5500,sipariş edipte henüz seti eline ulaşmayan varsa,ASLA pişman olmayacaksınız!!!Performans inanılmaz,gerçekten öyle,bundan emin olun,bu arada seti almamda Wolverine ve Magesuko'nun payı büyüktür(yazıları okuya okuya)setle ilgili soru,merak edilenler vs...olursa beklerim,paylaşırım arkadaşlar,görüşmek üzere...

Yardımcı olabildiysek ne mutlu :) güle güle kullan dediğimiz kadar varmış ama değilmi
  • Kardeş güle güle kullan seti.
    quote:

Arkadaşlar bende aldım z-5500,sipariş edipte henüz seti eline ulaşmayan varsa,ASLA pişman olmayacaksınız!!!Performans inanılmaz,gerçekten öyle,bundan emin olun,bu arada seti almamda Wolverine ve Magesuko'nun payı büyüktür(yazıları okuya okuya)setle ilgili soru,merak edilenler vs...olursa beklerim,paylaşırım arkadaşlar,görüşmek üzere...
  • Evet Wolverine ve Magesuko,set verdiğimdende fazlasını hakediyor desem yalan olmaz,tamam fiyat biraz abartı olur ama kalite açısından o kadar yani demek istiyorum ve şöyle söyliyim,neden bilmiyorum tizler bana gayet normal geldi,bende pioneer set var,tizler tamamen farksız,yazdıklarınızdan birtek o aklımı karıştırıyordu,sistemi alıp ilk kurup dinlediğimde,resmen kendimi kaybettim,katkılarınızdan daloyı çok teşekkür ediyor ve almak isteyenler varsa imkanları el verdiği sürece ASLA düşünmeden alsınlar diyorum,hoşçakalın.
  • Arkadaşlar bu arada benim kontrol merkezindeki ayarlarda"night mode"çıkmıyor!!!Dolby prologic 2 movie de sadece surround delay,dolby prologic 2 music te,panorama off,dimension,center width,surround delay ayarı çıkıyor!!Night mode çıkarmanın yolu nedir ve surround delay,dimension,center width ve panorama off tam olarak ne ifade ediyor?
  • Kardeş, prologic II music seçeneğinde o ayarları ben de bilmiyordum, sen söyleyince baktım, evet çıktı, bunun için teşekkür ederim, ne işe yaradıklarını öğrenmeye çalışıp sana söylerim.
    Bu arada night mode digital mode'da yani decoder devredeyken dvd izlerken prologic II, dolby digital veya dts kodla çözüm aşamasında settings'a basınca çıkıyor. İlk çıkan ayar night mode off, burda tüm sesler max. ayarda olur, ama night mode'dayken volume up yaparsan night mode normal seçeneği gelir, bu da bass sesini kısar, tekrar up yaparsan nighy mode max. olur ki iyice bass sesi kısılır.
    Bu da şu işe yarar, diyelim gece kısık seste macera dvd filmi izliyorsun, sesi açarsan efektler yüzünden herkes rahatsız olacak, mecburen sesi kısacaksın, bu sefer de konuşma sesleri gelmeyecek. İşte bu esnada center'ı açtıktan sonra night mode'u kafana göre ayarlayınca hem bass efektli sahneler kimseyi rahatsız etmeyecek kadar tatlı bir ayarda geliyor, hem de sen yine filmden zevk alıyorsun.
    Panorama, dimesion ve center width'in ne işe yaradıklarını öğrenip burda yazarım. Surround delay'i üstte yazmıştım, istersen bir bak, selamlar...
    quote:

Arkadaşlar bu arada benim kontrol merkezindeki ayarlarda"night mode"çıkmıyor!!!Dolby prologic 2 movie de sadece surround delay,dolby prologic 2 music te,panorama off,dimension,center width,surround delay ayarı çıkıyor!!Night mode çıkarmanın yolu nedir ve surround delay,dimension,center width ve panorama off tam olarak ne ifade ediyor?

• center width sanırım bir çeşit balance görevi yapıyor yalnız panaroma nın ne oldugunu çözemedim acaba kitapçıkta yazar mı? kitapta kutunun içinde kaldı çıkarmaya üşeniyorum üstü dolu kutunun kitabı kolayda olan varsa bi baksın dimension sanırım sese boyut katıyor hani winampda falan bazı plug inlerler 3D ses yapabiliyoruz ya sanırım bu da öyle birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaGeSuKo -- 23 Nisan 2005, 17:21:04 >
  • Beni takan yok galiba
  • Bu arada Wolverine ve Magesuko,zahmet olmazsa bana,yaptığınız coaxial bağlantının fotoğrafını çekip gönderebilir misiniz?Dijital kablo tamamda ucuna taktığınız jack nasıl?Bende çift girişli,tek çıkışlı sıradan jack var,normal sesi çoğaltmak için,ucuz bişey,ama dijital için kullanılan jack,tek giriş-çıkışlı mı?Vs....?Bu arada çözdüğüm birşey; decoderdeki "center-width"özelliği,şarkı vs...sırasında center aralığını belirliyor!Yani,DOLBY PROLOGiC 2'de müzik dinlerken,"center-widtgh"ayarıyla oynayınca,sesi(sanatçının sesi,konuşma sesi vs...,) ister sırf center hoparlöre,ister hem center hemde diğer hoğarlörlere serpiştiriyor!Paylaşmak istedim,biliyorsanız da,topluma faydamız olsun Hoşçakalın

• Sağol affan bilmiyordum o özelliği ben. Valla bende fotograf makinası yok telefondaki var ama onuda bilgisayara baglamada sorun var oyuzden resim yollayamam ama tarif etmeye çalışayım o kablonun ucu RCA diye geciyor ucuna bir dönüştürücü adaptör alip jack fişe dönüştürüyorsun ben böyle yaptim Wolverineninki nasıl bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaGeSuKo -- 25 Nisan 2005, 17:08:01 >
  • Volkan kardeşim öncelikle hayırlı olsun...Gittim kendi gözlerimle gördüm kulaklarımla duydum bana göre 5+1 ses sistemleri z5500 ve diğerleri diye 2 gruba ayrılıyor..
  • Beyler Logitech Z-5500 aldım...
    Niyetim daha küçük bir şey almaktı.Bunun için;
    Creative SB Live 5.1 Ses Kartı almıştım...Ama
    Creative Live Value 5.1 Ses Kartı gördüm...
    Daha önce ikisini aynı sanmıştım...Şimdi SB aldığıma pişman oldum...
    Z-5500 kullanmak için sanırım Live Value daha iyi olacak...
    Bu nedenle bilgisayarcıya durumu izah edip Live Value yi almak istediğimi söyleyeceğim.
    Sizce ne yapmalıyım ?
    Teşekkürler...
  • Sağol Magesuko,fakat birşey daha sormak istiyorum,ben coaxial bağlantı yaptım fakat Quenn DTS'li yada Dolby Digital DVD taktığımda dijital olarak ses alamıyorum,yani spdif çıkışa takıyorum,inputtan coaxial seçiyorum,müziği dinliyorum fakat dvd izlerken Dolby Dijital vs...çözdüğünü görmedim,DTS'ye getirince ses kesiliyor mesela...!!Coaxial kablo olarak extra mı bişey almak gerekir acaba,mono dönüştürücüyü aldım,ama coaxial olarak o kırmızı beyaz stereo kablolar olur ya,onları ayırıp birini bağladım,ayrıca sırf coaxial kablo olarak mağazada sordum 45-60 YTL arası değişiyordu,sen ne kadara aldın mesela?Yani illa o kadar paramı vermek gerek?Elektrikçi o stereo kablolarınd< iş gördüğünü söyledi,gerçi ben sanmıyorum ama,olmadı,battı balık yan gider misali onuda alıcaz artık,teşekkür ederim tekrar,görüşmek üzere.Ayrıca,ses kartında spdif çıkışla center ve wppfer ın gi4rişi aynı ya,dijitali bağladığımda direct girişli olan center ve wooferı çıkarıyormuyuz?

• arkadaşlar ben bir ilki gerçekleştirmek istiyorum 3 tane z5500 ü birbirine baglasak neler olabilir tahmin eden varmı
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.