Şimdi Ara

LOGİTECH Z-5300 ARAYANLAR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli arkadaşlar,biliyorsunuz ki ülkemizde artık bazı sistemleri bulmak oldukça zor,bu bulunamayan sistemlerden bir tanesi de Logitech Z-5300,fakat burada(İZMİR) halaa tek bir tane Z-5300 satan dükkan var,gri renk Z-5300,kutusunda,2 sene garantili vs...Eğer İzmir'de oturan arkadaşlar varsa aranızda yardımcı olabilirim,İzmir dışındaki dostlarım için nasıl olur bilmiyorum ama kargoyla getirtmek isteyen arkadaşlar olursa eğer,oraya gidip sorarım direk adrese gönderebiliyorlar mı diye?
    Sırf bu yüzden başlık açıp kalabalık olsun istemezdim ancak eminim ki seti halaa arayan birçok kişi var,yardımcı olmak için bu başlığı açtım bende,hoşçakalın

• z5500 ile arasindaki performans farki cokmu bariz. sanirim fiyat olarak cok daha dusuk z5300.
  • Aralarında elbet farklar var,biri 280 WATT diğeri 505 Watt,Z-5500 dijital çözücüye ve kablosuz uzaktan kumandaya sahip,Z-5300'de çözücü yok ve kumandası kablolu vs...Ama çok kaliteli bir ürün,zaten o yüzden o ve benzerleri artık bulunamıyor zamanında millet kapıştığı için Zaten alıpta memnun olmayan ve sesi sesi sonuna kadar açabilen görmedim ve THX sertifikasına sahip bir ürün,işçliği de harika bana kalırsa,ben yakından inceledim ve çok beğendim

• affan fiyatı neydi onun biliomusun? benm izmirde o seti arayan arklar vardı msg atıcam onlara ama fiyatıda bileyim istedim
  • Sanırım 350 civarıydı,ama benim arkadaşın sürekli alışveriş yaptığı yer olduğu için 325'e falan bıraktı,alırken sıkı pazarlık yapmakta fayda var
  • PM attım cevabını bekliyorum merakla
  • @keep dostum,PM'ini gördüm,ama zaten bu topic kapanabilir artık çünkü bugün o seti aldık peşin 300 YTL'ye,nerden aldığımıza gelirsek,Alsancak RECİ'S'in hemen yanında DATASOFT vardı fakat şimdi oranınn adı değişti ve aynı zamanda Hızlı Sistem bayiisi zaten orası,senelerdiiiirrr set çıktığından beri o set oradaydı ve satılmadı,çevremde herkese söylüyordum alın şunu alın şunu diye ama dinleyen çıkmadı en son diye bende buraya duyurdum,duyurdum duyurmasına ama derkeeeeenn bugün gidip aldık seti arkadaşımla,hatta seri kurduk öyle geldim eve,set bence tek kelimeyle harikaaaaa,işçilik de süper bana kalırsa,kumandası üzerinden ayrı ayrı SUB,CENTER ve REAR'ların sesi ayarlanabiliyor ve tabii genel tüm setin sesi de ve hele hele woofer performansı bir harika,keza uydularda aynı şekilde,daha önce de başka arkadaşımda dinlemiştim,ama şimdi aldığımız arkadaşım çok samimi dostum,iyice ayrıntılı denedik sistemi ve Z-5500'den sonra alınabilecek ve fazla bile gelecek en iyi setlerin başında belkide,bir de MEGA var tabii,o da son derece kaliteli,bulursan onu da hemen al derim,çünkü KSK'deki CARREFOUR'da olduğu söyleniyor,kısmet dostum işte,dün haberleşseydik senle,set şu an sendeydi,ama bence Çankaya'daki HS bayisine gidip bir sor bakalım getirtebiliyorlarmı acaba diye?Bir bak istersen,hoşçakal...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech G Extreme 3D Joystick
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayallerim yıkıldı ama neyse napalım kısmet bole imiş. HS ye sorum hatta ana merkeze tel bile ettim ürün şu anda gelecek siparişler içerisinde bulunmuyormuş ve ne zaman geleceği belli değilmiş stoklardada yok. Carrefourda solediin creative var ama son 1 tane kalmış oda reyonda adaamlar açmış onu ne kumanda kalmış ne bişi anlican oda iptal oldu ve onuda bulamiorum hiç biryerde eğr bildiin biyer varsa sana zahmet PM at artık logitech Z2300 alacağım galiba ole gozukuor bu arada msn kullanisoan yada icq pm atta oradan konuşalım iztersen
  • arkadaşlar türkiyede bulamazsanız bu seti 500 milyona satıyorum bu set yagmur ormanlarında kalan son agaçtan yapıldı uheuheuehueheuheueeueu
  • arkadaşlar z5300 yeniden hızlı sistem stoklarındadrı şimdi gördümde haber veriim dedim alacak olanlar gidip dinlesinler.. http://www.hs.com.tr/uretici_urunlist.asp?uretici=LOGITECH buda link
  • Zaten ürünün fiyatı HS ürün listesinde gözüküyor ama malesef kendisi yok genede sağol
  • Z5300 arayıpta bulamayan varsa Eskişehirde bulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 21 Aralık 2005 2:01:36 >
  • ah ulan ah ne kadar çok heves ettim bu sete ama kısmet olmadı arkadaş eskişehirde var demiş bi zahmet tam olarak neresinde olduğunu sölesinde bari ordaki arkadaşlara sölim hiç yoktan bi umut daha olsun bana ya lütfen yaa... bide istanbulda satan olursa hemen peşin alırım arkadaşlar...
  • Eskişehirde Yunusemre caddesindeki Hızlı Sistem mağzasında var.
  • u_haluk bende gecen ay z5300 megaworks ve jazz arıyordum. ama hiçbiyerde bualamayınca gittim x-530 aldım ve düşündüüm gibi ses gücü tam istediğim gibi değildi o yuzden 2. el e z5300-megaworks-jazz9940 diye ilan verdim ve bir sürü pm geldi.. aralarından en uygununu sectim ve şimdi 1 yıl garantili megaworksum var. o kadar heves etiysen ikinci elde düşünebilirsin. referanslarına dikkat et ve 2. el forum kurallarını oku pek bir sorunla karşılaşmazzsın.
  • ARKADAŞLAR BU SETİ İSTANBULDA NEREDEN BULABİLİRİM YAW
  • Ankarada yokmu bu meret ya.bilen varsa kuyuda köşede kalmış bi tane varmıki
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Eskişehirde Yunusemre caddesindeki Hızlı Sistem mağzasında var.

sakarya caddesi olmasın o. yunusemre caddesinde hızlı sistem mağazası hiç hatırlamıyorumda. yani olupda benim bilmemem ayıp olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamofgod

quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Eskişehirde Yunusemre caddesindeki Hızlı Sistem mağzasında var.

sakarya caddesi olmasın o. yunusemre caddesinde hızlı sistem mağazası hiç hatırlamıyorumda. yani olupda benim bilmemem ayıp olurdu.

Ben yunusemre diye hatırlıyorum.Ama sakaryada olabilir.
  • bende 5.1 almaya karar verdiğimde hevesle 5300 almaya gitmiştim fakat hiç bi yerde bulamadım hs ye gittim onlar artık satılmıyo dediler hs ye mesaj attım artık o ürün gelmiyor dediler alternatif oalrak 5500 önerdiler 2.5 kat daha fazla para bende baya araştırdıktan sonra carfurdan megaworks buldum şaşırdım hemen aldım memnunum ama açamıyom
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.