arkadaşlar şuan audigy value 7.1 ses kartı var ancak hepinizinde bildiği gibi windows 7 uyumu yok mod lu driverlar var ondada tam performans alınamıyor. ses sistemini yeni aldım. 3d surround özelliği olması nedeniyle thx sertifikalı ve dolby digital destekli bir ses kartı almam lazım. bütçem max ama max 200 tl . aklımda 2 ürün var birisi x-fi titanium diğeri de harici ses kartı. tavsiyelerinizi alabilirmiyim ? teşekkürler..
CREATIVE X-FI TITANIUM FATAL1TY PRO PCI-E SES KARTI
modlu driver demek . şuan da modlu kurulu ancak tam uyum sağlamıyor z5500 varsa tam uyumlu birşey al derim. bende araştırıyorum tam uyumlu iyi bişey bulursam alacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: avianca
modlu driver demek . şuan da modlu kurulu ancak tam uyum sağlamıyor z5500 varsa tam uyumlu birşey al derim. bende araştırıyorum tam uyumlu iyi bişey bulursam alacağım.
hangi ürünü alacagınızı burayada yazarsanız sevinirim vatanda bu hafta %25 indirim var ondan yararlanalım..
modlu falan değil dimi kutu içinden çıkan driver desteği w7 ? bende audigy value var modlu kullanıyorum istediğim performansı alamadım. birde z506 yı iade edeceğim saırım sinek vızıltısı gibi ses geliyor kulağımı yaklaştırdığımda..
quote:
Orijinalden alıntı: avianca
modlu falan değil dimi kutu içinden çıkan driver desteği w7 ? bende audigy value var modlu kullanıyorum istediğim performansı alamadım. birde z506 yı iade edeceğim saırım sinek vızıltısı gibi ses geliyor kulağımı yaklaştırdığımda..
Hayır modlu falan değil w7 destekli+son güncellemeside var creative in sitesinde. z506 ı hangi ses kartı ile denedin?
audigy ile denedim dostum dün x-fi titanium aldım vatandan. ama ses kartını falan geçtim. ses sistemini elektriğe bağladığım zaman oluyor zaten. çalmasına gerek bile yok yani. yeterki elektrik ver o ses çıkıyor center ve bazı uydulardan. vatandaki teşhir ürününde de çıkıyordu. anlamadım gitti. iade edip x 530 mu alsam diyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme