Şimdi Ara

Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası. (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.709
Cevap
5
Favori
396.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • x-540 Kullananlar Woofer'dan sadece elektrik fişi takılıyken bir ses geliyormu benimkinde baya bi ses ınlıyor.
    Bi kulak verin bakıyım. Kapalıyken açıkken herzaman var sadece arakadan düğmeden kapartırsan yada elektrik fişini
    çekersen o zaman kesiliyor.
  • Yaklaşık iki sene önce x540 almıştım onboard ses kartında kullnıyordum ne kadar iyi performans verir bilinmez. şuan için sistemin hakkını verecek uygun ve güzel bir ses kartı varmı arkadaşlar ne tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmrEDnZ

Yaklaşık iki sene önce x540 almıştım onboard ses kartında kullnıyordum ne kadar iyi performans verir bilinmez. şuan için sistemin hakkını verecek uygun ve güzel bir ses kartı varmı arkadaşlar ne tavsiye edersiniz ?

İkisedir kullanıyorsan benden daha iyi bilirsin ama ses kartı iyi olursa mutlaka hakkını verir.

Ama 2 yıldır kullanıyorsan, benim soruyada en iyi sen cevap verirsin kapalıyken yada açıkken
    sistemde ses yokken subwoofer dan bir miktar ses geliyormu kulağını dayayınca oda sessiz olunca net
    bir şekilde belli elektrik fişi takılı olsun yeterki bu ses herkeste yoksa servise gönderecem bu yakın zamanda
    yana bilir. Belkide yandı ondan yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gonuldagi

quote:

Yaklaşık iki sene önce x540 almıştım onboard ses kartında kullnıyordum ne kadar iyi performans verir bilinmez. şuan için sistemin hakkını verecek uygun ve güzel bir ses kartı varmı arkadaşlar ne tavsiye edersiniz ?

İkisedir kullanıyorsan benden daha iyi bilirsin ama ses kartı iyi olursa mutlaka hakkını verir.

Ama 2 yıldır kullanıyorsan, benim soruyada en iyi sen cevap verirsin kapalıyken yada açıkken
    sistemde ses yokken subwoofer dan bir miktar ses geliyormu kulağını dayayınca oda sessiz olunca net
    bir şekilde belli elektrik fişi takılı olsun yeterki bu ses herkeste yoksa servise gönderecem bu yakın zamanda

azda olsa bendede o ses var dostum rahat olabilirsin dikkat cekici bir ses degil ama kulagimi dayadigimda bazen geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gonuldagi

quote:

azda olsa bendede o ses var dostum rahat olabilirsin dikkat cekici bir ses degil ama kulagimi dayadigimda bazen geliyor.

Evet önceden azdı ama şimdi odada bilgisayar kapalıyken uğultu sesi herkez tarafından hissediliyor. Biraz çoğaldı gibi

• @EmrEDnZ 2.el x-fi gamer yada music al kesinlikle 2 seneme yazık etmişim dersin
  • SUBWOOFERDAN GELEN VINN sesini genelde sistem kapalıyken farkedilir.Sebebi Siz sistemi kumandadan kapatsanız bile Sisteme enerji sağlayan trafo hala çalışır durumda olduğundan bu sesi çıkartır.Genelde pek duyulmaz ama özellikle geceleyin voltajlar yükseldiğinden kulağınızı subwooferin olduğu yere yaklaştırınca sesi çok az farkedebilirsiniz.Ses yok denecek kadar azdır.Yani herhangi bi sorun yok rahat olun.
  • SUBWOOFERİM YANDI DİYEN ARKADAŞ anlattığına göre subwoofer amplifikatör çıkış entegren yanmış.İşten anlayan iyi bi elektronikçi yada elektronik lise öğrencisi bu entegreyi değiştirebilir.Entegrenin aynısından internetten sipariş edersin.Fiyatı çok pahalı değildir.Tahminimce 20tl ye malzeme ve kargo parası hallolur.Montaj fiyatını bilemem elektronikçiye göre değişebilir :) Hepsi dahil 50tl isteyebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslane5

Teşekkür ederim ilgin için. Fakat merak ediyorum bu hoparlör setini uzatmayla kullanan var mı? Bizimle paylaşırlarsa memnun olucağım.

Ben arka hoparlörleri philips 3metre stereo RCA kablo ile uzattım, araya tabi birer tane rca-rca köprü aldım tanesi 1,5 TL ye bauhaustan, gayet iyi ses veriyor, hiç ses kaybı olduğunu zannetmiyorum. Ancak asıl problem arka hoparlörler baya geride kaldığı için ve ses kartından da pek ayar yapılmadığı için ön seslerin daha baskın olması.

Uzatma kablo konusunda çekinmeye gerek yok bence, hatta kendi kablosunun pek kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Aslında tüm kabloları söküp philips kablo lehimleyecektim ama pek uğraşmak istemedim ben faydası olabileceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackhawk22 -- 31 Aralık 2011; 2:26:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk22

quote:

Teşekkür ederim ilgin için. Fakat merak ediyorum bu hoparlör setini uzatmayla kullanan var mı? Bizimle paylaşırlarsa memnun olucağım.

Ben arka hoparlörleri philips 3metre stereo RCA kablo ile uzattım, araya tabi birer tane rca-rca köprü aldım tanesi 1,5 TL ye bauhaustan, gayet iyi ses veriyor, hiç ses kaybı olduğunu zannetmiyorum. Ancak asıl problem arka hoparlörler baya geride kaldığı için ve ses kartından da pek ayar yapılmadığı için ön seslerin daha baskın olması.

Uzatma kablo konusunda çekinmeye gerek yok bence, hatta kendi kablosunun pek kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Aslında tüm kabloları söküp philips kablo lehimleyecektim ama pek uğraşmak istemedim ben faydası olabileceğini düşünüyorum.

Öncelikle teşekkür ederim. Gerçekten bi avr receiver gerekiyor. Bizim salon biraz ufak olduğu için bu sorunu yaşamam gibi :)
    Aslında kablolarını içten değiştirmeyi bende düşündüm fakat 1 sene daha garantisi olduğu için yapamıyorum. Bu bahsettiğiniz kablo ve köprünün satış linklerini yada resimlerini rica edebilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslane5 -- 31 Aralık 2011; 13:31:18 >

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle teşekkür ederim. Gerçekten bi avr receiver gerekiyor. Bizim salon biraz ufak olduğu için bu sorunu yaşamam gibi :)
    Aslında kablolarını içten değiştirmeyi bende düşündüm fakat 1 sene daha garantisi olduğu için yapamıyorum. Bu bahsettiğiniz kablo ve köprünün satış linklerini yada resimlerini rica edebilirmiyim.

rica ederim, işte resimler ve linkler;

http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20ürün%20Kabloları/philips-swa3103w10-philips-swa3103w10-30-m-stereo-audio-cable(2rca)/productdetails.aspx?I_ID=50328

• z-506 ve x-530 arasında kaldım hangisi sizce?
    hangisi daha yeni??
  • bende samsung 40d5000 tv var kulaklık çıkısından 3 çıkısı bir çıkıs haline getierek bağladım ve stereo ses aldım. acaba 5+1 olarak nasıl kullanacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

z-506 ve x-530 arasında kaldım hangisi sizce?
    hangisi daha yeni??

z-506 olan yenisi.
  • z-506 aldım..incelememi paylaşacağım...
    tşk..
    @aslane5
  • quote:

quote:

quote:

quote:

rica ederim, işte resimler ve linkler;

http://www.kablocenter.com/v2/rcaddara-p-326.nhs?cPath=108_110

http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20ürün%20Kabloları/philips-swa3103w10-philips-swa3103w10-30-m-stereo-audio-cable(2rca)/productdetails.aspx?I_ID=50328

ben de son resimdekinin bir taraf erkek bir taraf dişi olanı lazım x530un arkaları uzatmak için 3 yere sordum yok
    mmde 2şer metre 2 taneli paket 14tl

• x540 yaklaşık 3 yıldan beri kullanıyorum tizleri zayıf geldiğinden fazladan tizleri olan 2 tena fazladan hoparlör taktım 170wlık sistem banamısın demedi sistemi yakma korkusu vardı ama artık yok 5 aydan beri kullanıyrum sıkıntı yok filmlerde coq canlı gelmeye başladı ses herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: boticix

x540 yaklaşık 3 yıldan beri kullanıyorum tizleri zayıf geldiğinden fazladan tizleri olan 2 tena fazladan hoparlör taktım 170wlık sistem banamısın demedi sistemi yakma korkusu vardı ama artık yok 5 aydan beri kullanıyrum sıkıntı yok filmlerde coq canlı gelmeye başladı ses herkese tavsiye ederim

Peki o 2 hoparlörü sisteme nasıl bağladınız?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boticix

x540 yaklaşık 3 yıldan beri kullanıyorum tizleri zayıf geldiğinden fazladan tizleri olan 2 tena fazladan hoparlör taktım 170wlık sistem banamısın demedi sistemi yakma korkusu vardı ama artık yok 5 aydan beri kullanıyrum sıkıntı yok filmlerde coq canlı gelmeye başladı ses herkese tavsiye ederim

Peki o 2 hoparlörü sisteme nasıl bağladınız?

şöyle ki çoklayıcı jaklar var dostum tek çıkış (erkek) çift giriş (dişi)o şekilde bağladım

• Teşekkür ederim. Peki bu olay sistem için sıkıntı yaratmıyormu? Yani anfi olmadan direkt sisteme istediğimiz hoparlörü ekleyebiliyormuyuz?
  • 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.