Şimdi Ara

Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.709
Cevap
5
Favori
397.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rica ederim. simdiden hayırlı olsun. insallah bizede bir an önce almak nasip olur.
  • Bungün X-540 aldım ve dirak kurdum ama bir kaç sorunum var ve bunun Asus P5B üzerindeki onboard seskartından mı yoksa üründenmi kaynaklandığını pek anlayamadım. Sorunlarım şunlar;

1- Müzik ve filimlerde sesler çok derinden ve yankılı geliyor. Bunun düzeltmek için driveları tekrar indiricem ama pek işe yarayacağını sanmıyorum. Zaten son sürümlerdi.
    2- Subwoferdan aşırı düşük bir sesgeliyor. o/b ses karı soundMAX programını kullanıyor. Burdan tüm uyduların ve centırınsesini kapatsam da centerdan ses gelmeye devam ediyor. Centerın kablosunu çıkarıncaya kadar woferdan ses geldiğini bile farkedememiştim. Bu normal mi?
    3- Bana tavsiye edebileceğiniz ve bu sistemi düzgün çalıştırabilecek en ucuz ses kartı hangisidir?

1. sorunum seskartının driverını kaldırıp tekrar kurmamla çözüldü. Yeni kurduğum driver son indirdiğim değil(bozuk indiği için onu kurmadım) zaten var olandı. ama 2. sorunum hala devam etmekte(tabi sorunsa).

• quote:

Orjinalden alıntı: -M-A-F-I-A-

arkadaşlar ben pc topluyorum ve topladığım pc nin ses sistemine X540 almak istiyorum. Ben bu ses kartı konusuna takıldım.
    alacağım anakart:

GIGABYTE P35-DQ6 bu yada param yetmezse GIGABYTE P35 DS4 bu olacak. Şimdi bu anakartların ikisininde gözlemlediğim kadarıyla ses çıkışları aynı. bu anakartlara ses kartı gerekirmi? eğer gerekirse şöyle 20 30 dolara işimi görecek şekilde bir ses kartı yazarsanız sevinirm. şimdiden çok teşekkürler

benim sorunum yukarıda yazanlardı ama sadece bir kişi cevap yazmış oda KillForYou! şimdi 20 30 dolara bi ses kartı alma demiş. Peki ses sistemini nasıl kuracağım. yukarıda yazan anakartların ses çıkışlarına uyar mı x540 veya 20 30 dolara bir ses kartı alsam faydası olur mu?

mesela bunu alsam nasıl olur : CREATIVE AUDIGY VALUE 7.1 SES KARTI 32 dolar

• Selam arkadaşlar. Yaklaşık 1.5 - 2 ay önce Logitech X-530 aldım. Gayet memnunum. Ama X-540'ı görünce içim kıpır kıpır oldu. Şimdi elimdeki X-530'u satıp X-540 almayı düşünüyorum. Aralarında görebildiğim tek fark X-540'ın kumandası olması. Sizce ne yapmalıyım? İki ürünüde kullanan arkadaşlar varsa bana diğer farklarını söyleyebilir mi?

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MGMuhammet

arkadaşlar benim arka hoparlörlerden diğer hoparlörlere göre daha az ses geliyor bu herkeste aynı mı yoksa bi ben de mi böle? ben de böleyse sorun ne olabilir. özellikle müziklerde böle bi de PES 6 da

arka uydulardan ses genelde daha az gelir nedeni gorevinin arka sesleri vermek olmasıyla acıklanır ama eger onboard ses kartıyla kullanıyosan ses arka uydularda hiçte tatmin edici değildir arka uyduların sesini artırmak için 1.ses kartının ayarlarıyla oyna 5,1 ayarlarına getir2.woferdan cıkan 3 cıkısı ses kartı cıkıslarından sadece ses cıkısına bağlarsan (ben oyle yapmıstım coklayıcı ile) sadece arkalar değil onlerden de yeterli performansı bulamayabilirsin yapılması gereken 3 cıksısda kasadaki ses kartındaki 3 cıkısada baglamak3.bu işlemlerden sonra ses kartınuızla tum uyduları test edin eger hepsini destekliyorsa sorun kalmamıs demektir 4. ve son olarak şimdi de siz kendiniz test edin bakalım ses artmıs mı genel olarak.. arkadaslar ben denedim ve eskiden dinlediğimde ozellikle bazı parcalarda sesin yetersiz gelmesi sorunu ortadan kalktı %80 den fazla acamıyorum sesi artık

• ExECaLiBuR ben dün şey sormayı unuttum, ben bu sistemi 5.1 surround bağlamayabilirim ilk aşamada, o yüzden tek çıkıştan bağlıcam, araya bi aparat gerekir mi bağlamak için yoksa kutunun içinden çıkıyormu öyle bişey?
  • quote:

Orjinalden alıntı: slhztprk

ExECaLiBuR ben dün şey sormayı unuttum, ben bu sistemi 5.1 surround bağlamayabilirim ilk aşamada, o yüzden tek çıkıştan bağlıcam, araya bi aparat gerekir mi bağlamak için yoksa kutunun içinden çıkıyormu öyle bişey?

gerek yok sanırım subwoofer-center lı jackı direkt takmam yeterli olur.
  • X-540 kullanan arkadaşlara bir soru daha... X-530'a kulaklık bağladığımızda ses ayarını uydudan değil de ses kartından ayarlayabiliyorduk. X-540'ta da durum aynı mı yoksa kumanda üstünden kulaklık sesini kontrol edebiliyormuyuz?
  • durum aynı maalesef kumanda üstünden nedendir bilinmez ses seviyesi kontrol edilemiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: _VoRTeX_

X-540 kullanan arkadaşlara bir soru daha... X-530'a kulaklık bağladığımızda ses ayarını uydudan değil de ses kartından ayarlayabiliyorduk. X-540'ta da durum aynı mı yoksa kumanda üstünden kulaklık sesini kontrol edebiliyormuyuz?

kulaklık girişi kumanda ustunde olduğuna gore sanırım kumandadan ayarlanıyodur denemedim gerci ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick84 -- 18 Haziran 2007; 0:46:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hami10
    durum aynı maalesef kumanda üstünden nedendir bilinmez ses seviyesi kontrol edilemiyor

Bu çok sinir bişey ya. X-540'ta düzelmiştir diye umuyordum ama yine aynı. Napalım böle idare edicez artık.

Bu arada X-530'uma müşteri buldum. Sanırım bu cuma günü satıyorum aleti. Anında X-540'a atlıycam. Hadi hayırlısı..
  • Arkadaşlar ben de bu hoparlörden almayı düşünüyorum. Ancak kafama takılan bir soru var. Chip mayıs sayısında bu hoparlörde manyetik filtre yok diyor. Konuştuğum bir görevli de var dedi.

Şimdi bu hoparlörde manyetik filtre var mıdır yok mudur? Aslında olmaması mümkün değil ama Chip içime kurt düşürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobb -- 18 Haziran 2007; 11:19:43 >
  • var diye okudum bende bi internet sitesinde...
  • Manyetik koruma var arkadaşlar. Olmazsa olmazdı zaten. Google'a "Logitech X-540 Magnetic shield" yazıp aratırsanız (ya da BURAYA tıklarsanız) manyetik koruması olan speaker listesine bakabilirsiniz. Listede X-540'da var. İçiniz rahat olsun.
  • arkadaşlar acill yardım!!
    sistemi bağladım ütün uydulardan matrixe basmadan ses gelmiyo. ve müzik çalmadığında çok küçük anca kulağını yaklaştırdığımda tüm uydulardan bir ses geliyo. nasıl düzelticem. surround sesi nasıl alıcam. ses kartı şart mı :S
  • arkadaşım bağlantıları kontrol et yanlış bağlamış olabilirsin ayrıca ses ayarlarından 5,1 i seçmelisin bende de aynı sorun vardı düzeldi
  • Şart değil ama normal bir stereo ses kartı varsa surround ses alamazsın. 5+1 destekli olması lazım.
  • @_VoRTeX_ ve @Hami10 Cevap için teşekkürler arkadaşlar.
  • Evet arkadaşlar artık bende bir Logitech X-540 sahibiyim. Bu öğleden sonra dayanamayıp tekosa'ya gittim ve webcam, klavye, vs.. hediyeli kutudan sardırdım bir tane. Ama şirkette olduğum için deneme fırsatım olmadı. Sadece kutuyu açıp içindekileri incelemekle yetindim. Bir X-530 kullanıcısı olarak ilk olarak kumandaya atladım. Çok güzel yapmışlar. Arkadaşta z2300 var. Onun kumandasının yavrusu gibi. Uydularla sub'a pek bakma fırsatım olmadı. Akşam evde sistemi kurup denedikten sonra izlenimlerimi iletirim. Çok muluyum çooook.

• arkadaşlar x-540 ile creative audio zs uyumlumudur???.önceden creative 5.1 bağlıyordum laptop a pcmia kart ile 5.1 çıkışı alabiliyorum fakat bu logitech i de bağladığım zaman sorunsuz çalışırmı??? bunda da 5.1 çıkış alabilirmiyim

bilgisi olan yazsın lütfen yarın almayı düşünüyorumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aston -- 18 Haziran 2007; 20:25:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.