Şimdi Ara

Logitech X540 alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Creative Sound Blaster Live 24 bit External ses kartım var ve onunla birlikte Creative SBS A500 5+1 kullanıyorum..Aslında gayette memnunum..Ama geçenlerde arkadaşımın birine Logitech X540 aldık..Hem Rms watt'ının 70 olması (benimkinin 47 w) hem de Matrix özelliği çok hoşuma gitti..O yüzden almayı düşünüyorum..Sizce almalıyım yoksa ses kartımdan dolayı uyumlu olması için başka bir Creative Hoparlör setimi almalıyım ? Varsa sizin önerileriniz neler ? Çokta pahalı birşey istemiyorum...Tşklerrr

• eğer müzikde cok baslı şarkılar dinliyorsan x540 güzeldir
  • Müzikte dinliorum ama daha çok film seyrederken ses netliği benim amacımm..O yüzden tavsiyelerinizi soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamboi

Müzikte dinliorum ama daha çok film seyrederken ses netliği benim amacımm..O yüzden tavsiyelerinizi soruyorum

arkadasım sana kesınlıkle ve kesınlıkle tavsıye edıorum dun aldım ses sıstemını gayet memnunum bende senın gıbı tereddut edıyordum cunku ben creative t6100 den daha kotu zannedıordum ama artık oyle deıl vatan comp. a gıttım dun adam t 6100 ıle x540 karsılastırdı aralarındakı tek fark logıtechkın sesı sonuna kadar acılınca netlılıgının bozulmaması vede bass ınanılmaz yuksek gelıor kısacası t6100 den daha ıyı ben orda denerken adam on board ses kartı ıle denedı bende creatıve audigy value 7.1 ses kartı var dedım adama nasıl cıkartır ornek verdı evınızde pımapen warmı ewt dedım bass ı son ses yap sesı %75 ac sonra bak dedı dedıgı gıbı oldu baktım o gumluo hem kendı sesımı net duyamıom o derece bass vuruo kısacası kesınlıkle tavsıye edıyorum dedıgın gıbı matrıx ozellıgıde cok ıse yarıor dvd,ps,mp3,vs.vs. aldım cok memnunum ses akısı gayet kalıtelı ıkımızın ses kartı ortalama aynı oz. sahıp kartlar herhalde yanı alınabılır bır urun alıcaksan sımdıden hayırlı olmasını dılerım (hyrlı kopmalar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatıhbrck -- 27 Ekim 2009; 18:18:14 >

• ya ben kopmak için istemiyorum ki arkadaşım...filmlerdeki ses derinliği için istiyorum....bütün sesleri duyabileyim....ben film için diyorumm,,herkes müzikten bahsedioo..saolun yinede
  • eğer ekonomin kısıtlıysa hemen al derim. Sistem süper duyamadığın şeyleri duymaya başlarsın. Para durumun iyiyse z 5500
  • ikinci elde x540 yada x 530 alabilirsin yanılmıyorsam satan çok farkı pek ala göreceksin özellikle filimlerde baya fark görürsün ama müziklerde biraz geri kalabiliyo lakin senin ses sisteminden kesinlikle daha iydir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK Logitech Z5500
    3 yıl önce açıldı
    LOGITECH Z5500 vs LOGITECH Z906
    14 yıl önce açıldı
    LOGİTECH Z5500 ARIZASI??
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FİLM İZLEYECEKSENİZ SES BERRAKLIĞI AÇISINDAN SİZE ALTEC LANSİNG VS3251 İ TAVSİYE EDERİM..ÇOK BERRAK SES VERİYOR..FİYAT OLARAKTA 100 TL NİN ALTINDA..ANLADIĞIM KADARIYLA PEK MÜZİK DİNLEMİYORSUNUZ..AŞIRI BASS DA SEVMİYORSANIZ TAM SİZE GÖRE BİR ÜRÜN..HEM UCUZ HEM PERFORMANSLI..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamboi

ya ben kopmak için istemiyorum ki arkadaşım...filmlerdeki ses derinliği için istiyorum....bütün sesleri duyabileyim....ben film için diyorumm,,herkes müzikten bahsedioo..saolun yinede

tamam kardesım anladım bende 2 gun once aldım butun gun pc de her seyı denedım o yuzden dvd de deneme fırsatım olmadı ama anca aksam denedım dvd ye bagladım ve fılmlerdede aynı matrıx tusuna bır basıorsun tamam sankı fılmın ıcındesın bıde hoparlorlerı uygun yerlerıne dızersen sınamadaymıs gıbı hıs verıor gecıktırmeden al dıcem ama dolar yukseldı ıstersen bıraz bekle sonra al ıstersen sımdı al karar senın tekrardan hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatıhbrck -- 28 Ekim 2009; 12:49:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.