Şimdi Ara

Logitech X530

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim anakart çıkışında 3 renk var. yeşil mavi turuncu. youtubeden dinlerken 2 kanaldan ses geliyor. ama 5.1 müzik indirdim. 5 kanal da çalışıyor. ben bu sorunu nasıl çözerim. youtubede dinlerkende 5 haporlorun çalışmasını istiyorum. ben siyah haporlor jackını maviye takıyorum ondan mı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Youtube (2) kanal stereo ses çıkışı verir, 5 kolona vermez sadece ön hoparlörlerden alırsın merkez ve arka hoparlöler çalışmaz dinliyemezsin, senin dediğin gibi mevcut olan müziklerini 5 kanaldan dinlersin aslında dinlediğin müzik 5+1 değildir sanal 5+1'dir her kolon aynı çalıştığı için 5+1 ses alıyorsun asıl 5+1 müzikler dts patentli müziklerdir tavsiye ederim, dediğim gibi youtube veya buna benzer mevcut sitelerden sadece ön kolonlardan ses alırsın ha istisnalar vardır mesela x540 matrıx butonu denilen sanal 5+1 kombinasyonu var sadece sesleri sanal 5+1 yapar ama sesleride aşırı yapaylaştıran bir özelliktir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Youtube (2) kanal stereo ses çıkışı verir, 5 kolona vermez sadece ön hoparlörlerden alırsın merkez ve arka hoparlöler çalışmaz dinliyemezsin, senin dediğin gibi mevcut olan müziklerini 5 kanaldan dinlersin aslında dinlediğin müzik 5+1 değildir sanal 5+1'dir her kolon aynı çalıştığı için 5+1 ses alıyorsun asıl 5+1 müzikler dts patentli müziklerdir tavsiye ederim, dediğim gibi youtube veya buna benzer mevcut sitelerden sadece ön kolonlardan ses alırsın ha istisnalar vardır mesela x540 matrıx butonu denilen sanal 5+1 kombinasyonu var sadece sesleri sanal 5+1 yapar ama sesleride aşırı yapaylaştıran bir özelliktir

Hocam bir arkadas decoderden ayarını DOLBY PROLOGIC ayarlarını sec yazdı pmden. Bu ne oluyor nasıl secebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: trouble48

quote:

Youtube (2) kanal stereo ses çıkışı verir, 5 kolona vermez sadece ön hoparlörlerden alırsın merkez ve arka hoparlöler çalışmaz dinliyemezsin, senin dediğin gibi mevcut olan müziklerini 5 kanaldan dinlersin aslında dinlediğin müzik 5+1 değildir sanal 5+1'dir her kolon aynı çalıştığı için 5+1 ses alıyorsun asıl 5+1 müzikler dts patentli müziklerdir tavsiye ederim, dediğim gibi youtube veya buna benzer mevcut sitelerden sadece ön kolonlardan ses alırsın ha istisnalar vardır mesela x540 matrıx butonu denilen sanal 5+1 kombinasyonu var sadece sesleri sanal 5+1 yapar ama sesleride aşırı yapaylaştıran bir özelliktir

Hocam bir arkadas decoderden ayarını DOLBY PROLOGIC ayarlarını sec yazdı pmden. Bu ne oluyor nasıl secebilirim

pm'den yazan arkadaşının ses sistemi nedir ? analogmu digitalmi ? senin pc'de onboard ses kartı var yani anakartındaki chipsetten yararlanıyorsun ,şu anda anakartının ses çıkış resmini koyabilirmisin buraya + youtube stereo 2 kanaldır 5 kolona ses gitmez sanal yapay 5 kolon olu oda berbat olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trouble48

quote:

pm'den yazan arkadaşının ses sistemi nedir ? analogmu digitalmi ? senin pc'de onboard ses kartı var yani anakartındaki chipsetten yararlanıyorsun ,şu anda anakartının ses çıkış resmini koyabilirmisin buraya + youtube stereo 2 kanaldır 5 kolona ses gitmez sanal yapay 5 kolon olu oda berbat olur

Logitech X530

Alın hocam bunun gibi cıkısı. Zaten audiojet den media playerden dinlerken sanal 5.1 oluyor degil mi. Sanal 5.1 her kolondan aynı sesin cıkması bildigim kadar. Benim icin bu daha iyi yuksek seste dinlemeyi severim

• trouble48 T kullanıcısına yanıt
    anakartının optik çıkışı bile var iyi anakart güzel,aynen dediğin gibi 5+1 sesleri mp3 gibi medyalardan alırsın youtube ve müdaviri sitelerden tek müzik değil her içerikten 2 kanal ses alırsın sen sesleri 5 kolona istiyorsun anlıyorum ama stereo 2 kanal çalışıyor site bende x-fi ses kartı olmasına rağmen 2 kanal ses alıyorum 5 kolondan ses gelmesi için mp3 gibi sound seslere devam ediceksin yada gerçek 5+1 dts müzik edinicekisn ama dts müzikler bol değildir dinleyeceğin parçalar değil digital bağlantı gegrektirir yani optik çıkışlı dts ve dd destekli ses sistemine ihtiyacın var gerçi x530'dan ac3 filter ses programı ile yine 5+1 gerçek değer alırsın ama digital gibi kaliteli olmaz kayıp yaşarsın ama yinede gerçek 5+1 dinlersin sen 5+1 istediğin için mp3 lere devam merak etme bütün herkes öyle ediyor youtube 2 kanaşa devam ))
  • quote:

anakartının optik çıkışı bile var iyi anakart güzel,aynen dediğin gibi 5+1 sesleri mp3 gibi medyalardan alırsın youtube ve müdaviri sitelerden tek müzik değil her içerikten 2 kanal ses alırsın sen sesleri 5 kolona istiyorsun anlıyorum ama stereo 2 kanal çalışıyor site bende x-fi ses kartı olmasına rağmen 2 kanal ses alıyorum 5 kolondan ses gelmesi için mp3 gibi sound seslere devam ediceksin yada gerçek 5+1 dts müzik edinicekisn ama dts müzikler bol değildir dinleyeceğin parçalar değil digital bağlantı gegrektirir yani optik çıkışlı dts ve dd destekli ses sistemine ihtiyacın var gerçi x530'dan ac3 filter ses programı ile yine 5+1 gerçek değer alırsın ama digital gibi kaliteli olmaz kayıp yaşarsın ama yinede gerçek 5+1 dinlersin sen 5+1 istediğin için mp3 lere devam merak etme bütün herkes öyle ediyor youtube 2 kanaşa devam ))

hoacam bu jetaudio ile aynı mı ? aynı görevi görüyosa jetaudio daha kullanışlı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGİTECH CHİLLSTREAM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • trouble48 T kullanıcısına yanıt
    anlamadım dostum nasıl yani ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.