x230 u sub nın uğultusundan müzik dinleyemezsin. z4 ün sub ise uğuldamaz x230 kadar . z4 tercih etmeni öneririm.
Z4 x230'dan 2 kat daha pahalı.Bence X230 almak daha mantıklı geliyor.
z4 al ama 100 ytl daha ekleyebiliyorsan logitech z2300 al bassdan bişey duyulmuyo süper
bence cereative M2600 al ben gayet memnunum rock dinliyorum hiç bogulmada yapmıo gayet güzel ama sen bilirsin yinede..
Arkadaşlar Z3-E Var mavi'de 120 ytl'ye neden çok daha fazla verip Z4 almayı düşünüyorsunuz? Aralarında hiçbir fark yok...Bu arada x-230 da düşünebilirsin ve kesinlikle tavsiye ederim.(Hangi sette bass ayarını sona dayayınca veya yarıyı geçince sub uğuldamıyor ki?Burda uğuldama derken distorsiyondan bahsetmiyorum gereğinden fazla bass'dan bahsediyorum.) yeter ki sen bass seviyesini 4'üncü kademeden yukarı çıkarma..
z4 al x230da neymiş z4ün yanında ama 5+1 düşünürsen x540ıda tercih edebilirsin doyurucudur.
z2300 kullandım ve yeni satıp x230 aldım. belli bir ses seviyesine kadar x230 z2300'ün yaptığı işi yapıyor. ama karıştırmayın belli bir yere kadar. z2300 ü severek aldım. ama herşey bass değil. yan uyduları gerçekten kötü. biraz ayar yapııp tiz seslerde hallediliyor ama mid sesler yok gibi. bunu en iyi film izlerken anlıyorsun. x230 a gelirsek fiyatına ve boyutuna göre çok iş yapıyor. bas sesi beni şaşırttı doğrusu. küçücük sub'dan o ses nasıl geliyor anlamadım. uydulara gelirsek tiz eksikliği hemen göze batıyor ama pc'den bi kaç ayarla olay hallediliyor. z4'e gelirsek kullanmadım bilmiyorum. fakat logitechin iki ürününü kullandım. ikiside 2.1 hoparlörler idi. z4'ü de tahmin edebiliyorum. z4 sub 23 watt nerdeyse z230 ile aynı hatta aynı diyebilirim. yan uydulara gelirsek x230da uydularda çift driver var z4 te tek driver var. bunun bi etksi mutlaka olur. aralarında ses kalitesi ve bas kalitesi olduğunu zannetmiyorum olsa bile yüzde 5'ten ileri geçmez. bu durumda 2.1 olarak almanı tavsiye edeceğim ve mantılı olan x230 dur. karar senin tabiki fikirlerim bunlar umarım yardımcı olur deneyimlerim. ayrıca tiz ve net ses istersen creative ı-trigue serisi bas istersen z2300 derim yani gördüğün üzere zevklere göre fikirler ve duruma bakış açısı değişir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme