Şimdi Ara

LOGİTECH x-540 MI ? MICROLAB SOLO 7 MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
5.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar öncelıkle merhba.. bn laptop kullanıyorum ve bı sıstem almaya karar verdım ılk basta x540 da kararlıydım fakat pcımde ses kartı bulunmamakta... 5 1 den beklenılen verırımı alabılmem ıcın bı ses kartı almam gerekıyor fıyatlara baktıgımda PCMIA veya HARICI EXTERNAL ses kartları 100 150 dolar civarında... zaten x540 la beraber 250ytl yi gecıyordu... sonradan forumdan bi arkdas Microlab Solo 7 yi tavsiye etti solo 7 amfili hoparlör 2 parca vede tanesi 75watt olmak üzerinde 2 hoparlörden olusuyo.http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/SOLO-7.htm linkteki ürün.

Arkdaslar bılıyorum 5.1 le bu tip hoparlörler kıyaslanamaz ama kesinlikle odamda film seyretmiyorum pcde oyunda oynamam oynasam bile kulaklık kullanırım kesinlikle!!! Sade ve sadece müzik dinlicem... Muzik dinlemek icin solo 7 mi ? yoksa Logitech x540 mı? Lütfen bi acıklık getirin bu konuya hangisi daha verimli.....

• microlab solo
  • Microlab solo?İlk defa duydum.Ama bir microlab kullanıcısı olarak şunu söyliyebilirim bu aletler fiyatlarına göre çok iyiler.
  • Bence x-540
  • quote:

Orjinalden alıntı: arnold_35

Bence x-540

Microlab soloyu şöyle bi inceledimde x-540 ile kıyaslanamaz bile.Müzik açısından tabiki.Film ve oyunda çevresel ses isterseniz x-540 alırsınız.
  • yorumlar ıcın tskkurler arkdaslar buyuk ıhtımalle mıcrolab olucak terıcıhım...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_19157586/mpage_1//tm.htm#19425737 bu sayfada solo hakkında epey konuştuk ayrıca benim solo 7 hakkında yorumlarım da var fikir edinmek isteyen arkadaşlar göz atarsa faydalı olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH Z-523 2+1 almalımıyım?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugunde gidemedim vatan a :( aslında vatandan almıcam ama gidip bi sesini duymak istiorum hizlial.com da 195ytl ye buldum vatanda 240ytl baya bi fark var :D
  • al 540 ...gerısını dusunme..5.25'' sub gercekten ben burdayım dıyor...
  • arkadaş seti solo 7 yi dinledix530u unuttu tahminim.
  • Hayırlı olsun.Sorun çıkarırsa acı acı hatırlar
  • bir sistemin sorun çıkarabilme ihtimali vardır ve garanti kapsamındadır o nedenle bir sorun teşkil etmez set sorunlu gelmiş zaten ama arkadaş seti vatan da dinlemiş de anlamış bunu yeni seti gelecekti onu bekliyordu
  • microlab solo7 yi dün aldım tek kelimeyle mükemmel bass ları çok dolgun yumuşak tizleri mükemmel midleri olması gerektiği gibi herşeyi tam yani ses kalitesi değil z540 z5500 den bile daha iyi aksini idda eden varsa ya şimdi konuşsun yada sonsuza kadar sussun bu arada x540 solo7 nin yanında oyuncak gibi kalır bilgi olsun
  • Dostum sen kendini kandır bizleri değil oke sana hayırlı dinlemeler yüksel75e katılmamak elde değil nasıl kanıtlarsak kanıtlayalım sen kabul ettmiceksin forumda ses sistemi tavsiyesi almak isteyen arkadaşlar mutlaka forumu inceleyin hemde baya bir inceleyin daha sonra aldığınız üründe aradığınız performansı bulamayınca üzülmeyin şimdiden söylemeli . Okadar z5500 topicine takılan adamda bilmiyor o zaman arkadaşım solo7 nin z5500den daha iyi olduğunu değilmi yanlış yapmışlar z5500 alarak
  • Bize Hayırlı olsun demek düşer. İnşallah sorun çıkarmaz
  • arkdslar solo 7 felan almadım z2300 aldım bıtne sımdı 2 cıyı almayı dusunuorm kesmedı benı bu :D yada bıraz daha bekleyıp z5500 mı alsam ozmn cok mu abartı olur x540 tiss ve mid eksikligini cozermi??????? ya bide aldıgım ıkıncı bı sıstemı nası baglarım laptop kullanıorm :D cok soru oldu ama help me
  • quote:

Orjinalden alıntı: dnzcn

arkdslar solo 7 felan almadım z2300 aldım bıtne sımdı 2 cıyı almayı dusunuorm kesmedı benı bu :D yada bıraz daha bekleyıp z5500 mı alsam ozmn cok mu abartı olur x540 tiss ve mid eksikligini cozermi??????? ya bide aldıgım ıkıncı bı sıstemı nası baglarım laptop kullanıorm :D cok soru oldu ama help me

naptın abi laptopa o kadar sistem bağlanır mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedy35

Dostum sen kendini kandır bizleri değil oke sana hayırlı dinlemeler yüksel75e katılmamak elde değil nasıl kanıtlarsak kanıtlayalım sen kabul ettmiceksin forumda ses sistemi tavsiyesi almak isteyen arkadaşlar mutlaka forumu inceleyin hemde baya bir inceleyin daha sonra aldığınız üründe aradığınız performansı bulamayınca üzülmeyin şimdiden söylemeli . Okadar z5500 topicine takılan adamda bilmiyor o zaman arkadaşım solo7 nin z5500den daha iyi olduğunu değilmi yanlış yapmışlar z5500 alarak

müzik dinlemek için solo7 nin ses kalitesi z5500 den iyi bu bir gerçektir ayrıca z5500 ünde ses kalitesinin çok iyi olduğu söylenemez

• quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

quote:

Orjinalden alıntı: speedy35

Dostum sen kendini kandır bizleri değil oke sana hayırlı dinlemeler yüksel75e katılmamak elde değil nasıl kanıtlarsak kanıtlayalım sen kabul ettmiceksin forumda ses sistemi tavsiyesi almak isteyen arkadaşlar mutlaka forumu inceleyin hemde baya bir inceleyin daha sonra aldığınız üründe aradığınız performansı bulamayınca üzülmeyin şimdiden söylemeli . Okadar z5500 topicine takılan adamda bilmiyor o zaman arkadaşım solo7 nin z5500den daha iyi olduğunu değilmi yanlış yapmışlar z5500 alarak

müzik dinlemek için solo7 nin ses kalitesi z5500 den iyi bu bir gerçektir ayrıca z5500 ünde ses kalitesinin çok iyi olduğu söylenemez

dostum acaba kaçkere z5500 dinledin.dinlediysen hangi ortamda ne tür parçalarda dinledin.hepsiyle ayrıntılı şekilde dinledin diyelim hangi ses kartıyla dinledin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 19 Aralık 2007; 18:41:57 >

• Ben Z5500 dinlemedim ama Alemin Kralı diyorlar. Tahminim Öyle. Genel yorumlar onu gösteriyor. Sonuçta Logitech
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.