Şimdi Ara

logitech x-530 ses sistemi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    aslıında 2 sorunum var birincisi ses sistemini takıyorum ama tam anlamı ile 5.1 ses alamıyorum 2.1 alıyorum yada hepsi verse bile center ses vermiyo birde sesler arkalardan az geliyo biliyorum mp3 dinlerken 5.1 alması saçma ama ben bi kaç program denedim 5.1 alıyorum ama başarılı olmuyo sesler iyi gelmiyo anakartım 7.1 destekliyo ama 5.1 i tam anlamı ile desteklemiyo ses ayarlarındanda 5.1 yaptım realtek in kontrol panelindende ama olmadı ses sisteminin herhangi bir cd si felan yok 3 adet çıkış var yeşil siyah ve turuncu acaba ses kartı alsam sorun hallolurmu
    2. sorunum ise evde lamba açarken yada kapatırken dolap çalıştığında ses sistemi (pat) şeklinde bi ses çıkarıyo nedeni ve çözümü ne olabilir acaba yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• 1 sorunun cevabı:
    Realtek in menülerini kurcalaman gerekiyor. Bu şekilde ses sisteminden 5+1 ses alabilirsin. Ayrıca ana kartında yer alan yeşil siyah ve turuncuya göre takman ve realtek'in test ekranından test ederek hoparlörlerder gelen sesleri duyman gerek. Bu şekilde 5+1 olması gerek. Zira ben yaptım.

2. Sorunun cevabı:

pat pat diye çıkan sesin çözümünü ben 4 yıldır bulamadım
    bulan varsa buradan paylaşsın lütfen. Bu öyle tahmin ediyorum ki x530 ların genel bir sorunu

Ayrıca sana tavsiyem 3 yıl mecburiyetten dolayı x 530 umu ses kartı olmadan kullandım ve sonrasında Audigy 2 ZS aldım ve sesin % 100 fark ettiğini anladım. Tavsiyem 2. el bölümünde çokça ilanı olan ZS 2 lerden 50-60 tl ye al bi tane

• lamba açarken çıkan o pat sesi elektrik hattınızın topraklı olmayışındandır hatta dalgalanma bu sese sebep olur daha önce benimde başıma gelmişti eski 2+1 imde.kendin yada bir elektrikçi çağırarak hattı prizdende olsa toprakla bu ses ortadan kalkar.ses kartı olayına gelince ses kalitesini inanılmaz değiştiriyor amanhem in dediği gibi 2.el bir audıgy 2 zs yada audıgy value sisteminden daha çok zevk almanı sağlar
  • hocam realtek programını açın siyah ve yeşil girişleri kulaklık moduna getirin turuncu subvecenter modda kalsın sorun çözülecektir pat pat sesi arkadaşın dediği gibi topraklamadan kaynaklı
  • Arkadaşlar benım center front left ve front right dan çok az ses geliyor ses kartım creative sound blaster audigy
  • merhaba arkadaşlar,

x-530 bende yeni aldım kulaklığı takınca sistemin ses düğmesinden sesi açıp kısamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.