Şimdi Ara

Logitech X-530 .... ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iki gün once Logitech X-530 aldım . Aletin gorunumu ve montaj secenekleriyle süper vede kulaklık girişi + .
    neyse bnm sorunum bassların cok cıkması arkasından tamamen kısmama reğmen hala süper bass vuruyo o ayarını hiç acmama gerek yok . Su an anakartın cıkıslarını kullanıorm acaba bi ses kartı alsam deişir mi yoksa bunun arkasındakı ayarda mı bi sorun war :D ??

• giriş seviyesi olarak creative audigy alırsan sesler büyük ölçüde değişecektir. hele ki 96khz 24 bit yaparsan ayarlarından daha da güzel olur ses çok netleşir.
  • şimdi Creative Audigy Value 7.1 kart siparişi verdim onerin için teşekkürler

ama dediğim gibi o bass sesini kısacaktır demi ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: VoLqaN1903

şimdi Creative Audigy Value 7.1 kart siparişi verdim onerin için teşekkürler

ama dediğim gibi o bass sesini kısacaktır demi ??

Acaba niye X540 almadınki üzerinde bas ayarıda vardı geri ver X540 al
  • bass ayarı bundada war ama yinede bass veriyor . 540 ın tek farkı kumandası ve kablolarının biras daha uzun olması . Ben normalde memnunum ama ew halkı rahatsız oluyo ne zaman biraz ses versem kardeşim kalbim arıyo diyip duruyo o yüzden bassı tamamen kısabilmem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLqaN1903 -- 2 Eylül 2007; 22:23:49 >
  • hayrlısı olsun.ama onboard ses kartıyla hariici bi ses kartıyla arasında cok büyük fark var?
    seslerdeki netlik olsun.bass vuruşları olsun baya fark var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.