Şimdi Ara

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
15
Favori
44.020
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı arkadaşların kargolari kurcalanmis. Onların ürünlerde sorun olabilir. benim kargo açılmamış şekilde geldi hiç problem yok canavar gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek çok arkadaşımıza gelmiş hayırlı olsun umarım sorunsuzdur. bana hala gelmedi

Tracking Detailste bu şekilde görünüyor. Anladığım kadarıyla dün sabah izmir limanına ulaşmış. (nazillide oturuyorum)

March 19, 2014, 8:50 am, --- Package arrived at a carrier facility
    March 12, 2014, 7:21 am, --- Package arrived at a carrier facility
    March 12, 2014, 3:30 am, Edison NJ US Additional information is required to process through customs. Please contact carrier to ensure timely delivery
    March 12, 2014, 12:19 am, Breinigsville PA US Package has left seller facility and is in transit to carrier
  • Bende ses azlığı problemi oluyor.Sesi windows tan sıfırlıyorum sonra geri yükseltiyorum düzeliyor falan saçma sapan bir problem.Tactic 3D Rage'te hiç yaşamamıştım böyle bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcpdrnc

Bazı arkadaşların kargolari kurcalanmis. Onların ürünlerde sorun olabilir. benim kargo açılmamış şekilde geldi hiç problem yok canavar gibi.

Evet benim ürün açılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Bende ses azlığı problemi oluyor.Sesi windows tan sıfırlıyorum sonra geri yükseltiyorum düzeliyor falan saçma sapan bir problem.Tactic 3D Rage'te hiç yaşamamıştım böyle bir durum.

Bende sesin azlığından şikayetciyim

• Ben de kulakligi almak istiyorum. Fiyati hala iyi sayilir ama gumruge takilir mi simdiki fiyatiyla? Bir de satici takip kodu veriyor mu?

• Benimki de gelmiş bakalım önümüzdeki 6 saat ders nasıl geçecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Cait

pek çok arkadaşımıza gelmiş hayırlı olsun umarım sorunsuzdur. bana hala gelmedi

Tracking Detailste bu şekilde görünüyor. Anladığım kadarıyla dün sabah izmir limanına ulaşmış. (nazillide oturuyorum)

March 12, 2014, 3:30 am, Edison NJ US Additional information is required to process through customs. Please contact carrier to ensure timely delivery
    March 12, 2014, 12:19 am, Breinigsville PA US Package has left seller facility and is in transit to carrier

hayır daha çıkış yapmamış adb'den paketiniz, tc kimlik no'nuzu gönderdiniz mi kargo şirketine?
  • sınır 100$. takip kod veriyor
  • evrim3 E kullanıcısına yanıt
    göndermedim nasıl göndericem. mailde gelmediki tc kimlik no falan diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrim3

quote:

Orijinalden alıntı: Cait

pek çok arkadaşımıza gelmiş hayırlı olsun umarım sorunsuzdur. bana hala gelmedi

hayır daha çıkış yapmamış adb'den paketiniz, tc kimlik no'nuzu gönderdiniz mi kargo şirketine?

maili kontrol ettim şimdi. i-parcelden mesaj gelmiş. ayın 10unda verdiğim sipariş için 18inde mail atıp tc kimlik no istemişler... teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Bende ses azlığı problemi oluyor.Sesi windows tan sıfırlıyorum sonra geri yükseltiyorum düzeliyor falan saçma sapan bir problem.Tactic 3D Rage'te hiç yaşamamıştım böyle bir durum.

Bende de biraz az gibi. Yani hep en sonda tutuyorum. Filmlerde filan biraz az cikiyor sesi. Gumbur gumbur ses gelmiyor.

• Seste sıkıntı yok benim bf4 de mükemmel ses kalitesi var gerçekten ama çok agir kulagımın yanlarına baskı yapıyor uzun kullanımda sıkıntı :)
  • Mortuuus kullanıcısına yanıt
    Bu aksam alacagim bakalim sorunsuz gelecek mi? Tesekkurler cevap icin.

• Benim kulaklıkta geldi az önce annem haber verdi.Eve gidince kontrol edicem bazı arkadaşların kutusu açılmış deniyor.Hepimize hayırlı olsun.
  • Hergün takip ediyorum 69 dolara tekrar düşecekmi diye en fazla 89 dolara kadar düştü şimdiğe kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

quote:

Orijinalden alıntı: Honey Badger

Bu olay halen devam ediyor mu beyler?

İndirim gününde alanlar $70 + $20(kargo) = $90 a aldılar. Ben indirimi kaçırdıydım amazonla konuştum bana $20 lık indirim kuponu verdiler. O gün $95 e çıkmıştı tekrar satın aldım kargo bedavaya gelmiş oldu. Şimdi baktım ürünün fiyatı $90 a geri düşmüş amazonla tekrar konuştum benim karta $5 iade ettiler ilginç bi firma gerçekten ingilizcen varsa konuşup böyle halletmeyi deniyebilirisin. Sonuç olarak 1 hafta sonra $70 indirimli fiyatından almış gibi oldum yani.

Hocam ne yazdınız amazona bende almak istiyorum ama indirime yetişemedim bu saatten sonra zor gibi ama şansımı denemek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

quote:

Orijinalden alıntı: Honey Badger

Bu olay halen devam ediyor mu beyler?

İndirim gününde alanlar $70 + $20(kargo) = $90 a aldılar. Ben indirimi kaçırdıydım amazonla konuştum bana $20 lık indirim kuponu verdiler. O gün $95 e çıkmıştı tekrar satın aldım kargo bedavaya gelmiş oldu. Şimdi baktım ürünün fiyatı $90 a geri düşmüş amazonla tekrar konuştum benim karta $5 iade ettiler ilginç bi firma gerçekten ingilizcen varsa konuşup böyle halletmeyi deniyebilirisin. Sonuç olarak 1 hafta sonra $70 indirimli fiyatından almış gibi oldum yani.

Hocam ne yazdınız amazona bende almak istiyorum ama indirime yetişemedim bu saatten sonra zor gibi ama şansımı denemek istiyorum

Hocam ürün elime geçince konuşmamızın resmini atarım kaydettiydim baya ilginç bi durum olduğu için

• quote:

Orijinalden alıntı: Section8

quote:

Orijinalden alıntı: gıda.mühendisi

Ses konusunda iyi seyler bekleyen, beklentilerini mutlaka dusurmeli. Onun disinda dts film ve oyunda denedim gayet tatminkar. Yalniz benim icin ederi max 250 liradir, fazlasi zarar.

Ulkemizdeki sacma vergi sisteminden dolayi sisen fiyat beklentileri de yukseltiyor haliyle ama unutmamak lazim kulaklik gaming serisi.

Aynen katılıyorum. 500 Liralık kulaklık bu deyip uçuyordur bu iması yapıyoruz :). Ancak 2 dk denememde bende direk baş ağrısı yaptı. Dışarıyı tamamen kapatıyor ondan galiba.

Bir hafta kadar önce ufak çaplı bir inceleme yazısı yazmıştım konuya. Orada bahsettiğim gibi ürünün yazılımında Sidetone diye bir özellik var. Bu özellik mikrofondan aldığı dış sesi kulağınıza yansıtarak bahsetmiş olduğunuz basıncı ve baş ağrısını azaltıyor. Bir denemenizde fayda var.

Ürünü eline ulaşan arkadaşlara hayırlı olsun, güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: tristam

quote:

Orijinalden alıntı: Section8

quote:

Orijinalden alıntı: gıda.mühendisi

Ses konusunda iyi seyler bekleyen, beklentilerini mutlaka dusurmeli. Onun disinda dts film ve oyunda denedim gayet tatminkar. Yalniz benim icin ederi max 250 liradir, fazlasi zarar.

Ulkemizdeki sacma vergi sisteminden dolayi sisen fiyat beklentileri de yukseltiyor haliyle ama unutmamak lazim kulaklik gaming serisi.

Aynen katılıyorum. 500 Liralık kulaklık bu deyip uçuyordur bu iması yapıyoruz :). Ancak 2 dk denememde bende direk baş ağrısı yaptı. Dışarıyı tamamen kapatıyor ondan galiba.

Bir hafta kadar önce ufak çaplı bir inceleme yazısı yazmıştım konuya. Orada bahsettiğim gibi ürünün yazılımında Sidetone diye bir özellik var. Bu özellik mikrofondan aldığı dış sesi kulağınıza yansıtarak bahsetmiş olduğunuz basıncı ve baş ağrısını azaltıyor. Bir denemenizde fayda var.

Ürünü eline ulaşan arkadaşlara hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Aynen hocam zaten o olmadan taksam 1 dk duramiyorum. Mecburen o atari aciyorum.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.