Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
231.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Çarşamba günü elime geçti bimeks'ten aldığım F710, kutuyu açtım başta herşey normaldi fakat birkaç maç yaptıktan sonra sağ taraftaki "A" tuşunda yumuşama gibi birşey oldu, tuşa basarken gıcırdama tarzı bir ses çıkmaya başladı, ertesi gün gönderdim bimeks'e, 1 günde değiştirip geri gönderdiler, bir sorunum yok şimdi.

Bu arada, gamepad'i almadan önce düşüncem sadece Pes falan oynamaktı, çünkü bugüne kadar aldığım gamepadler ile sadece futbol oyunları oynanıyordu, bu pad'in hemen hemen bütün oyunları desteklediğini görünce denemek için Assassin's Creed açtım, klavye + mouse ile oynadığımdan çok daha farklı ve zevkli geldi oyun gözüme. Bu güne kadar hep düşünürdüm, bu insanlar ne diye konsol alıp oynar şu oyunları, mis gibi pc varken diye ama denemeden anlaşılmıyormuş demekki. Almayı düşünen varsa kesinlikle öneririm, ara ara çeşitli yerlerde indirime giriyor, 80-85 TL civarına bulduğunuzda almanız uygundur.

ben şöyle diyim first person hariç tüm oyunlar joypadla çok zevklidir. fps oynayanda var ama bana zevk vermiyor

• Gta 4'te gaz ve freni kademeli olarak kullanamıyorum.Az da bassam tam gaz veriyor.Az basınca az gaz vermesi için nereden ayar yapmam gerekiyor.Oyun xbox 360ta hassas gaz ve fren yapısına sahip.Bunda da böyle olması lazım ama öyle değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Gta 4'te gaz ve freni kademeli olarak kullanamıyorum.Az da bassam tam gaz veriyor.Az basınca az gaz vermesi için nereden ayar yapmam gerekiyor.Oyun xbox 360ta hassas gaz ve fren yapısına sahip.Bunda da böyle olması lazım ama öyle değil.

birkaç post üstte arkadaşa anlattığım emülatörü yükleyip kullanın bakalım faydası olacak mı...xbox 360 kolu olarak tanıyor o emülatörü yükleyince...

tabi aksi bir durum olursa o dosyaları hemen, gene aynı klasörden silin...çünkü o emülatör sadece nfs the run'a ait..
  • quote:

Çarşamba günü elime geçti bimeks'ten aldığım F710, kutuyu açtım başta herşey normaldi fakat birkaç maç yaptıktan sonra sağ taraftaki "A" tuşunda yumuşama gibi birşey oldu, tuşa basarken gıcırdama tarzı bir ses çıkmaya başladı, ertesi gün gönderdim bimeks'e, 1 günde değiştirip geri gönderdiler, bir sorunum yok şimdi.

Bu arada, gamepad'i almadan önce düşüncem sadece Pes falan oynamaktı, çünkü bugüne kadar aldığım gamepadler ile sadece futbol oyunları oynanıyordu, bu pad'in hemen hemen bütün oyunları desteklediğini görünce denemek için Assassin's Creed açtım, klavye + mouse ile oynadığımdan çok daha farklı ve zevkli geldi oyun gözüme. Bu güne kadar hep düşünürdüm, bu insanlar ne diye konsol alıp oynar şu oyunları, mis gibi pc varken diye ama denemeden anlaşılmıyormuş demekki. Almayı düşünen varsa kesinlikle öneririm, ara ara çeşitli yerlerde indirime giriyor, 80-85 TL civarına bulduğunuzda almanız uygundur.

Bende 2 tane gamepad var. A tuşunda gıcırdama var aynı şekilde. Ben 2-3 ay önce aldım bende götürsem servis mi derler sence ? Benim titreşimlerlede alakalı problemlemlerim varda arada oda kaynar belki

• İkincisini de aldım.Artık çift kişilik PES 2012 turnuvaları başlasın
  • Arkadaşlar pil ömrü hakkında ne söyleyebilir misiniz?
  • Dün aldım kolu saturnden 90 tl fiyatı, gta 4, nfs run,fifa 12,batman arkham city falan oynadım çok zevkli ama tabi her oyunun klasorüne xbox 360 dosyalarına atarak yaptım. Gta 4, nfs run gibi oyunları X modunda oynayın ki ne kadar tuşa basarsanız o kadar gaz versin araba ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sandasian

Arkadaşlar pil ömrü hakkında ne söyleyebilir misiniz?

gayet uzun ömürlü oluyor. pil korkun varsa o korkuyu unut gitsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

quote:

Arkadaşlar aleti Windows 7 ' de tak çalıştır şeklinde kullanabiliyor muyuz yoksa driver yüklemek zorunlu mu? Driver yüklenmediği taktirde kopma yaşanması gibi bir sorun var sanki, bu durum hakkında ne söyleyebilirsiniz?

kesinlikle tak çalıştır olarak kullanıyorsunuz. bağlantı kopması gibi birşey olursa onuda kolay bir şekilde halledebiliyorsunuz.

bağlantı sorunu için aşağıyı okumanız yeterli olacaktır.

öncelikle logitech in sitesine girip arama yerine f710 yazın alta otamatikmen product ve support açılacak. supporta tıklayın. genel bakışın yanında yüklemeler var oradan işletim
    sisteminizi seçin sonra logitech oyun yazılımı ve f710 connect utility yazan dosyaları indirin. birincisini kurun ( oyun yazılımı olan) sonra ikincisini açın.

sizden bilgisayara bağladıgınız usb bağlantısını çıkartmazını isteyecek sonra tekrar takmanızı. tekrar taktıktan sonra sizden f710 gamepad inizin pillerinizi cıkartmanızı bekleyecek. pilleri cıkarttığınızda bağlantı sorununuz düzelmiş olacaktır.

hocam aynisini yapiyorum en son connected diyor ama gamepadin bi tuşuna bastiğimda işik yanip sonuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: derdevil_84

İkincisini de aldım.Artık çift kişilik PES 2012 turnuvaları başlasın

4 kişi aynı anda oynayın, o da süper oluyor.
  • merhabalar pesdeki tuş düzenine uygun hale getirmeye çalıştım fifa12 controlleri customize ederek ama kayma tuşu falan istediğim gibi olmadı

şut - kare
    orta - yuvarlak
    pas - x
    ara pas - üçğen
    hızlı koşma - r1
    adam değiştirme - l1
    sert şut - l2
    plase - r2

şeklinde ayarı olan bir arkadaş control dosyasını upload ederse çok sevinirim birde bu x-d olayını tam anlamadım ben logitech profiler programını kurmuştum nasıl kullanılacak o ne işe yarar falan aydınlatırsanız sevinirim. teşekkürler şimdiden.
  • çok salak bu gamepad ya. devamlı problem çıkarıyor. yeni şarj edilmiş pil takıyorum gene 1 saniyelik kopmalar oluyor filan. bir türlü tam performans alamadım. zaten d ile çalıştırabiliyorum x e alınca kesinlikle bağlanmıyor bilgisayara, yeşil yanıp sönüyor devamlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

çok salak bu gamepad ya. devamlı problem çıkarıyor. yeni şarj edilmiş pil takıyorum gene 1 saniyelik kopmalar oluyor filan. bir türlü tam performans alamadım. zaten d ile çalıştırabiliyorum x e alınca kesinlikle bağlanmıyor bilgisayara, yeşil yanıp sönüyor devamlı.

sizin üründe problem olabilir. ben 1,5 yıldır kullanıyorum, en ufak bir sorun dahi yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

quote:

Arkadaşlar aleti Windows 7 ' de tak çalıştır şeklinde kullanabiliyor muyuz yoksa driver yüklemek zorunlu mu? Driver yüklenmediği taktirde kopma yaşanması gibi bir sorun var sanki, bu durum hakkında ne söyleyebilirsiniz?

kesinlikle tak çalıştır olarak kullanıyorsunuz. bağlantı kopması gibi birşey olursa onuda kolay bir şekilde halledebiliyorsunuz.

bağlantı sorunu için aşağıyı okumanız yeterli olacaktır.

öncelikle logitech in sitesine girip arama yerine f710 yazın alta otamatikmen product ve support açılacak. supporta tıklayın. genel bakışın yanında yüklemeler var oradan işletim
    sisteminizi seçin sonra logitech oyun yazılımı ve f710 connect utility yazan dosyaları indirin. birincisini kurun ( oyun yazılımı olan) sonra ikincisini açın.

sizden bilgisayara bağladıgınız usb bağlantısını çıkartmazını isteyecek sonra tekrar takmanızı. tekrar taktıktan sonra sizden f710 gamepad inizin pillerinizi cıkartmanızı bekleyecek. pilleri cıkarttığınızda bağlantı sorununuz düzelmiş olacaktır.

hocam aynisini yapiyorum en son connected diyor ama gamepadin bi tuşuna bastiğimda işik yanip sonuyor

hocam gamepad in mode tuşuna basınca mı ışık yanıp sönüyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

çok salak bu gamepad ya. devamlı problem çıkarıyor. yeni şarj edilmiş pil takıyorum gene 1 saniyelik kopmalar oluyor filan. bir türlü tam performans alamadım. zaten d ile çalıştırabiliyorum x e alınca kesinlikle bağlanmıyor bilgisayara, yeşil yanıp sönüyor devamlı.

Ürününüzde problem var bence, bende de sorunsuz çalışıyor.
  • Benimkinin pili bitiyor galiba mode ışığı hızlı yanıp sönmeye ve kol titrememeye başladı bu içindeki duracell pilin fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

Benimkinin pili bitiyor galiba mode ışığı hızlı yanıp sönmeye ve kol titrememeye başladı bu içindeki duracell pilin fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?

1+1=2 TL
  • 88 liraya xbox controller mu almak mantıklı yoksa hemen hemen aynı fiyata olan F710 mu almak mantıklıdır. pc de pes ve araba yarışları oynamak için kullanılacaktır.
  • Bence xbox controller
  • quote:

Orijinalden alıntı: posterity

88 liraya xbox controller mu almak mantıklı yoksa hemen hemen aynı fiyata olan F710 mu almak mantıklıdır. pc de pes ve araba yarışları oynamak için kullanılacaktır.

ben dün konami cupta online bu joyla şampiyon oldum :) Bu joyun tek sıkıntısı şahsen pes oynarken arka r2 l2 tuşlarının kademeli gaz gibi olmasından rahatlıkla kullanılamamasıdır zorluyor insanı.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.