Şimdi Ara

Logitech Wireless Combo MK520 mi ? Microsoft Wireless Desktop 3000 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech Wireless Combo MK52:0

Hepsiburada:Logitech Wireless Combo MK520

Logiteck kendi sitesi:http://www.logitech.com/tr-tr/keyboards/keyboard-mice-combos/devices/7305

Microsoft Wireless Desktop 3000:

Hepsiburada: Microsoft Wireless Desktop 3000

Microsoft Wireless Desktop 3000

oyun oynamak için olsun yazı yazmak için olsun kalitesi olsun hangisi daha iyidir hangisini öneririsiniz ?

• bu ikisininde yaklaşık fiyatları aynı tavsiyem logitech dir bende microsoft un wireless 1000 i var ama çekim gücü yetersiz oyunlarda sorun oluyor bazen...
  • logitech te oyunlarda soru olurmu ki
    birde göyle bir şey var ofisler için microsoft ev-oyun için logitech doğru mudur sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edizz13
    logitech te oyunlarda soru olurmu ki
    birde göyle bir şey var ofisler için microsoft ev-oyun için logitech doğru mudur sizce ?

Konsolda logitech iddialıdır logitech al ev kullanıcı iş kullanıcı ayrımı pek yapılmaz her türlü kaliteli
  • yani oyunlarda gecikme falan yaşamaz mıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edizz13
    yani oyunlarda gecikme falan yaşamaz mıyım ?

Kesinlikle yaşamassın ben cs 1.6 için indirimden almıştım kulaklığımda logitech çok memnunum
  • yani sizin izleniminiz ne ? alayım mı ve sizin için artıları ve eksileri neler ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • al işte ya ! bende yakında alcam, bnde 2si arasında kalmıştım
  • ben microsoft aldım hiçbir sorun çıkmadı ayrıca uzaktan hoperleörleri interneti meda playerı fln uzaktan çalışıo ayrıca mouse ta 4 yönlü kaydırma ve 5 programlanabilr tuş var ayrıca ps3 ile uyumluymuş
  • ayrıca 2.4ghz ye kadar ayrılabiliyo yani nerdeyse 10 metre
  • mk 320 bence daha iyi olur ama sadece ikisi arasında dersen mk 520
  • Ben de bu iki ürün arasında kaldım. Dizüstüyü LCD'ye bağlayıp kullanıyorum. Fareyi kullanacağım yer 2-3 metre uzaklıkta sorun yaşar mıyım Logitech'te? Bir de Logitech'in faresinde sağ-sol scrool yokmuş galiba Microsoft'unkinde var mı? Son bir soru olarak, bu Logitech'in alıcısında unifying miydi adı tam hatırlayamıyorum, son dönemde çıkan tüm fareleri kullanabilir miyim? Bir de 50 lira verip yine 2.4ghz alt modelleri almak varken 80 lira buna niye vermeliyim sizce?
  • arkadaşlar MK 520 KULLANAN varsa resmini göndreebilir mi? internetten baktım Ş Ö Ç Ü Ğ harflerin tuşarı yok bunlarda ya :S bir yardım edin... varsa alcağım şu mk520 yi...

birde bu mk520 nin klavyesi ses yapıor mu yazarken , seesi istiyorum ben , maus da ele uyması lazım... :) ? yardımcı olur musunuz.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan5888

arkadaşlar MK 520 KULLANAN varsa resmini göndreebilir mi? internetten baktım Ş Ö Ç Ü Ğ harflerin tuşarı yok bunlarda ya :S bir yardım edin... varsa alcağım şu mk520 yi...

birde bu mk520 nin klavyesi ses yapıor mu yazarken , seesi istiyorum ben , maus da ele uyması lazım... :) ? yardımcı olur musunuz.?

http://forum.donanimhaber.com/m_44691456/tm.htm

burdaki resme göre var
  • Bugün Vatan'da 78 liraydı. Alacaktım ama son anda Logitech M705 fare ve Logitech K360 klavyede karar kıldım. İkisi 100 liraya geldi. Bu arada ürün şu anda en uygun fiyata incehesap'ta bulunuyor.
    www.incehesap.com
    Logitech MK520 920-002604 Multi Medya Türkçe Q Usb Siyah Kablosuz Klavye Mouse Seti
    http://www.incehesap.com/logitech_mk520_kablosuz_set-525-16387.html
    Havaleyle ya da çoğu kartla 81 liraya alınabiliyor. Ama World Cardınız varsa Vatan'dan 78 liraya alabilirsiniz: Pazar günü son gün kampanya için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mthan -- 18 Eylül 2011; 5:10:24 >

• bende bugün baktım mağazada

aslında microsoftun klavye mouse daha güzel

çok kalabalık olması pil süresi usb alıcının büyük olması ve bluetrack işe yararmı bilemediğim için almadan çıktım
  • bende ikisi aras1nda kald1m mk520 ald1m . sorunsuz çal1_1yor ama set point yazl1m1 kurunca turkçe karakterker sorun ç1kar1yor. yazidan belli oluor zaten set pointi kald1racam onun di_inda kar_1la_t1rd1m mk520 çok daha rahat. ve sessiz. ayr1ca logitech in pil ömrü çok iyi tavsiyem mk520
  • konu açılalı baya olmuş ama ben yeni alacak arkadaşlara yardımcı olmak için bu yazıyı yazıyorum.
    vatan bilgisayardan microsoft 3000 aldım bilgisayar ilk açıldığında fare kasma yapıyordu ve normal kullanırken de sizi geriden takip ediyor klavyede filim izlerken çalışmıyor ilk mauseye basmak klawyeyi uyandırmak gerekiyor.
    gittim vatana logitech mk520 ile değiştirdim şu an okadar sorunsuz çalışıyor ki sanki kablosu varmış gibi :D hiç donma takılma olmadan çekimi süper.
    kesinlikle logitech diyorum ikiside elimden geçti.
  • mur661 M kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhaba,
    iki ürün için pil kullanım süreleri nelerdir?
  • Siz geceleri bilgisayarı kapadıktan sonra mouse ve klavyenin on/off kısmından kapatıyor musunuz ? Ben kapatmalı mıyım emin olamadım. Kendisi uyku moduna girip pil tüketimini durduruyor mu yoksa her gece kapamak mı lazım ? Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.