Şimdi Ara

logitech vx revolution mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu mouse u almayı dusunuyorum. kullananlardan yorumlarını alabılırmıyım? oyun performansı nasıl mesela? ele oturusu kullanılabılırlıgı nasıl? verecegımız paraya deger mı?

• Ele oturuşu güzel, kullanımı kişiden kişiye göre değişir alışmaya bağlı. Ben çok komplike mouse ları sevmiyorum, bence oyun için alınmaz
  • Bencede oyun için değil. Oyun için alıcaksan mx518 alabilirsin fakat diğer mouse lara göre biraz ağır. Alışabiliceksen alınabilicek en iyi mouse
    mx518
  • oyun için düşünüyorsan A4 tech in x7.. serileri çok başarılı bence
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9928706/mpage_1/key_revolution/tm.htm kosununda detaylı inceleme ve yorumlar mevcut.
  • oyun için logitech ürünlerinin oyun mousları mevcut bimeksten bakabilirsin en fazla çeşit orada var almışken lazer mouse almaya özen göster bir defa alırsın hemde logitech microsoftttan uzak hem pahalı hemde estetik değil mousları
  • İşin içinde oyun olucaksa vx'i al ne de mx518'i al..

Oyun için bi mouse alınıcaksa g5'den başkası alınmaz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslında oyun ıcın super bır performansa ıhtıyacam yok. sadece 800 dpı fps tarzı oyunlarda yetermı onu merak edıyorum. konfor da cok onemlı benım ıcın.
  • Valla oyun için bilemem ama internet ve olağan işler için cok iyi bir tercih, media player ve internet explorer için kısa yollar ayarladınmı bilgisayara hiç deymene bile gerek kalmıyor.Mouse suz bilgisayarı kullandığın zaman bilgisayar kullanmanın insanı ne kadar yorduğunu anlarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.