Şimdi Ara

Logitech vx nano ile Microsoft wireless 4000 arasında kaldım yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi iki mouse arasında kaldım...

öncelikle şunu belirteyim ikisini de yaklaşık 50 tl civarı alabiliyorum microsoft wireless 4000 bluetrack teknolojisi ile aklımı çeldi ayrıca beyaz rengi ve tasarım beni etkileyen yanları.vx nano ise yüksek fiyatlı bir mouse ve insan yüksek fiyatından dolayı vardır bir keramet diyor.tasarımına baktığımda da fiyatı bu kadar artıracak özel bir malzeme veya artı göremiyorum bu yüzden aklım karıştı.

microsoft ele tam olarak oturuyor vx nano yu inceleme fırsatım olmadı resimlerde biraz küçük geldi acaba tutuşu nasıl??

laptop üzerinde oyun amaçlı kullanacağım ikisi arasında kısa sürede seçim yapmam gerekiyor hangisini neden tercih etmeliyim ve fiyat farkının sebebi nedir?yardımlarınızı bekliyorum çekinmeyin yazın lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzzy -- 19 Eylül 2010; 17:25:37 >

• Microsoftu bilmiyorum ama Logi'yi birkaç yıldır kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim. Hepsiburada'da fiyatı 53 TL'lerde iken kaçırılmayacak ürün. Belki biraz eski oluşu endişelendirebilir seni zira iki yıl kadar önce almıştım 110 TL civarına.

benim daha çok merak ettiğim avucunuzu tamamen kavrıyor mu vx nano? tutuşu nasıl??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzzy -- 19 Eylül 2010; 22:45:12 >

Orijinalden alıntı: huzzy

teşekkürler bu arada microsoft wireless 4000 de vatan da 47 lira bu da gayet uygun fiyatı tabiyiki hepsiburada da ki indirim ile kıyaslanamaz.

benim daha çok merak ettiğim avucunuzu tamamen kavrıyor mu vx nano? tutuşu nasıl??

Büyük boy bir mouse değil, Sidewinder serisi gibi ya da Logi'nin diğer elinize oturan bir yapısı yok ancak kullanımı çok rahat. Ben laptopta kullanmak için almıştım alıcısı minik olduğu için. Malzeme kalitesi çok iyi. boyut ise standart boyda, ne büyük ne de çok ufak.
    İş yerine arkadaş aldı , benim mouseda masa çok parlak olduğu içim arada atlama yapıyordu. Bir günlüğüne alıp kullandım hem iş için lagsız , hemde masayı silip temizleyip iyice parlatsam bile
    atlama yapmadığını görüp aldım
    Herkesede özellikle işyeri için tavsiye ederim .

ps:tekerleğin sürekli dönme özelliği güzel .
    çok çok küçük bir kusur ama söylemedi demeyin ; firefox'ta middle clickle tab kapatma olayını ancak tekerleğin üstündeki ulaşması zor düğme ile olması kötü olmuş , ama alışıyor insan.
  • peki teşekkürler arkadaşlar verdim vx nano siparişi her ne kadar eski bir model de olsa bu fiyata değiceğini düşünüyorum.ele oturma olayına gelince zaten büyük bir mouse istemiyorum laptop ta kullanıcam ama en azından fps oynayabilmek isterim bu yüzden mouse u parmaklarımla deyil avucumun içi ile de tutmak isterim.o kadar da küçük deyildir umarım

Orijinalden alıntı: huzzy

peki teşekkürler arkadaşlar verdim vx nano siparişi her ne kadar eski bir model de olsa bu fiyata değiceğini düşünüyorum.ele oturma olayına gelince zaten büyük bir mouse istemiyorum laptop ta kullanıcam ama en azından fps oynayabilmek isterim bu yüzden mouse u parmaklarımla deyil avucumun içi ile de tutmak isterim.o kadar da küçük deyildir umarım

Hayırlı olsun, memnun kalacağını düşünüyorum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.