Bildirim
Logitech V320 Kablosuz aldım - mause yere tam temas etmiyor ..!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok mu cevap ... _____________________________ -
Farenin pilini hiçbir şekilde etkilemez.
Ayrıca alıcının tüketeceği güç klavyede de aynıdır kasada da.. Sadece usbli dediğin klavyen pilli ise alıcıyı klavyeye takarsan klavyen daha çok pil tüketir.._____________________________ -
Herkes övüyor mouse'u ben de aldım laptop icin. 7m den kullanıyorum sorunsuz falan diyenler var.. Ancak kasanın arkasındaki usb portuna taktım ve 2m bile mesafe yokken zorlanıyor. Arada saniyelik donmalar olusuyor. Önde sorun olmuyor ama onda da 4m mesafeden sorunsuz kullanılmaz.. _____________________________ PENTAXÇI
Canon EOS5D -
quote:
Orijinalden alıntı: gyradel
Herkes övüyor mouse'u ben de aldım laptop icin. 7m den kullanıyorum sorunsuz falan diyenler var.. Ancak kasanın arkasındaki usb portuna taktım ve 2m bile mesafe yokken zorlanıyor. Arada saniyelik donmalar olusuyor. Önde sorun olmuyor ama onda da 4m mesafeden sorunsuz kullanılmaz..
YOK KARDEŞ GERÇEKTEN DE EVİN DİĞER ODASINA GEÇTİM ARASI KORİDORLU ORADAN ELBİSE DOLABINDA GEZDİRDİM SORDUM İÇERİYE MAUSE DE Bİ FAALİYET VAR MI DİYE BİLGİSAYARIN YANINDA İMİŞ GİBİ HAREKET EDİYOR DEDİLER
YANİ GERÇEKTEN İYİ İŞ ÇIKARTTI
ANCAK Bİ SORUN VAR MAUSENİN YÜZEYİ TAM TEMAS ETMİYOR. YANİ SOL TUŞA BASARKEN Bİ BOŞLUK KALIYO ALTTA O BOŞLUĞU ALDIKTAN SONRA TUŞA BASIYORUM ANCAK
YANİ SOL ÖNDEKİ AYAK KISA
BU SEBEPLE GERİ GÖNDERECEM HB YA BAKALIM NE OLACAK BİREBİR DEĞİŞİM İSTEYECEĞİM
AYNI DURUM SENDE DE VAR MI_____________________________
-
Ben de öyle bir durum yok. Ayagı basıyor. Ancak cekim gücüne bir şey diyemeyeceğim. Yani mutlaka hareket etmiştir ama uzun süreli kullan bir uzaktan. 1-2 dk sorun cıkmasa bile anlık bir takılma yapıp can sıkıyor. Kasanın arkasındaki usb portundayken. Ancak önde öyle bir sorun yok. _____________________________ PENTAXÇI
Canon EOS5D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler