Şimdi Ara

Logitech Uzmanlık Sorusu - Nano Receiver + F710

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Logitech Nano receiver üzerinden Logitech K400 Klavye, Logitech Performance FX Mause ve Logitech F710 gamepad aygıtlarını kablosuz bağlantı ile kullanmaktaydım. Bugün ikinci bir Logitech F710 alıp bilgisayara bağlamayı denedim. Yeni aldığım cihaz hemen senkronize oldu, fakat bu sefer de eski oyun kumandamın bağlantısı gitti. Hiç bir şekilde senkronize olmuyor. Sistemdeki tüm Logitch driverları silip yeniden yüklemek bu işi çözer mi? Çözer ise nasıl yapılır bu?

Forumda bir çok deneyimli Logitech kullanıcıları, yani uzmanları var. Haydi bir el atın da çözelim şu sıkıntıyı. Kız arkadaşımla karşışıklı Fifa 15 oynayacaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csmx -- 2 Mart 2015; 8:49:13 >

• 3 Gündür halen bu problemle uğraşıyorum. Yerli yabancı forumları araştırdım, bir sürü yorum okudum fakat çözüme ulaşamadım. Bir tanesi bağlanıyor fakat bir tanesi bağlanmıyor. 2 ayrı receiver kullandığım halde olmuyor. Bir tanesi eşleşmiyor kendi receiverı ile.
  • Hem eski hem yeni ayrı ayrı denenince sorun olmadığını farz ederek yazıyorum.

Logitech software üzerinde aynı anda 2 tane alıcıyı da takınca ne görüyorsunuz? Windows'a alıcıları xbox oyun kumandası olarak tanıtmış olabilir misiniz?
     Logitech Uzmanlık Sorusu - Nano Receiver + F710
  • Evet hocam aynen söylediğiniz gibi Xbox oyun kumandası olarak görünüyor. Nasıl düzeltilir bu acaba? Nasıl silip yeniden doğru şekilde tanıtabilirim?

@bozoo1903

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csmx -- 2 Mart 2015; 8:50:08 >
  • Sorun çözüldü. Bende klavye + mause + 2x f710 olduğu için elimde 4 adet nano receiver vardı. Bunlardan F710"a ait olan bir tanesi kaybolmuştu, ben de nasıl olsa hepsi aynı, elimde daha 3 tane var diye üzerine düşmemiştim. Meğer bu alıcılardan yalnızca Unifiying olanlar, yani klavye ve mause için olanlar kendi birbiri ile uyumluymuş. F710 için yalnızca kendisine ait olan nano revceiver kullanılabilirmiş. Dün kendi receiverını bulup bilgisayara takmamla problem kendiliğinden çözüldü.

Yine de çok teşekkür ederim yardımınız için.
  • csmx kullanıcısına yanıt
    Ne desek az sana. Neyse sorunu çözdüysen çok güzel.

İyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Z906 5 adet uydu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.