Şimdi Ara

Logitech titreşimli Gamepad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde logitechin titreşimli gamepadi var!

Uzun zamandır bu gamepadi kurup da oyun oynamamıştım açıkçası, bilgisayarımda vista kurulu ve Pro Streetsi beğenmediğimden nostalji yapayım dedim.
    Most Wanted kurdum!
    Ancak ne olduysa o an oldu! farkettim ki gamepadin artık titreşim özelliği oyunda çalışmıyor!
    Gerçi vibration tuşuna basınca sorun yok ama oyun içinde bişeyler eksik :(
    Acaba diyorum elimdeki yazılım eskimi?

bana bu konuda fikrinizi belirtirseniz sevinirim.
    ayrıca yazılım için bir link verirseniz daha da mutlu olurum :)
    (bir de logitech 2.4 cordless stick var! her 2 cihaz da aynı yazılım ile mi install ediliyor? )

• Arkadaşlar logitech titreşimli gamepad in titreşimi vista altında çalışmıyor mu ?
  • Güncel..
  • oyunun kontrol ayarlarından sağ üstte "rumble" olması lazım...onun açık olduğuna emin misiniz ? bu arada madem rumblepadiniz var ve mostwanted oynuyorsunuz. drift yapmanızı tavsiye ederim... oyun yeni bir oyun gibi gelcek size... tabi daha önce drift yapmadıysanız...
    (free roam da drift yapmakdan bahsediyorum) aşağıdaki video benim kendi hazırladığım drift videosudur. şiddetle öneririm.
    Oyunun bu yönünü bilmiyorsanız çok şaşıracaksınız. ben bu driftleri sizin gamepadinizden nispeten daha düşük olan "dualaction 2 " ile yaptım.

http://www.youtube.com/watch?v=1__5q7xQGKg
  • Evet Rumble açık olmasına rağmen ne yazık ki bir türlü herhangi bir titreşim gelmiyor!
    Ayrıca rumble tuşuna basınca hissedebiliyorum titreşimin varlığını!

ne yapacağımı bilemiyorum!
    acaba yazılım kaynaklı olabilir mi diyorum kendi kendime..
    XP altında çalışan titreşim XP de çalışmaz oldu!

cvabınız için de teşekkür ederim.
    8 gün oldu, en sonunda cevaplayanım var diyebilirim artık :)

SEN KESİNLİKLE AŞMIŞSIN DOSTUM!
    Bu ne driftti böyle...
    SÜPER!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 13 Ocak 2008; 22:00:38 >
  • çok sağol...srazon arkadaşım sana verebileceğim belkide en iyi tavsiye xp ye dönemn olacaktır. vista oyun için değil bana sorarsan. evet güzel görünüyor , albenisi var ama.. ya bi kelime ile vistayı anlatmak gerekirse "HANTAL"... daha başka türlü problemler de çıakarıyo. creative ses kartı olanlar adam gibi ses alamıyomuş vs vs... service paketi çıkması lazım vistaya... xp de daha da yüksek fps alacağını unutma derim.

tabi bunlar hep oyun için senaryolar...yani senin bileceğin iş.. umarım çözüm bulursun...Mostwanted Forever :D:D
  • Oyun ayarlarından yapılabiliyor sanırım. Ben NFSU 2'de oynamıştım. Titreşimi kapattım.
    Pek zevkli olmuyor. Eğer direksiyon hassas değilse hiç NFS oynama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında Microsoft un titreşimli direksyon setinden var bende ancak bir oyun için artık onu kurmak istemiyorum..
    Tek düşüncem titreşimli biçimde bu logitech ürününü kullanabilmekti..

Beyler imkanınız varsa sizden ricam acaba logitech software ini rapid aracılığıyla yollayabili misiniz?
    yada bunu veren bir link varsa..
    Şu an kurulu olan software büyük itimalle benim Cordless joystick in yazılımı olduğundan bir ihtimal de rumble' ın kaalı olmasını buna da bağlıyorum!
    Emin değilim gerçi...

Vista SP1 e gerçekten çok az kaldı, zaten bilgisayarım da oldukça yüklü !
    Bir süre daha idare etmeyi düşünüyorum, çıktıktan sonra ilk işim formatlayıp yeniden kurmak olacak!
  • srazon !! bu link sana lazım olan vista uyumlu rumble pad 2 yazılımını içermekte...

http://www.logitech.com/index.cfm/441/264&cl=roeu,en

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi configsYs -- 14 Ocak 2008; 16:32:13 >
  • peki konuyu görünce atlıyım dedim

pro street'de kullanırım diye arkadaştan logitech dualaction analog joypadi aldım kurdum tanıttım ancak oyunda aynı anda 2 analog joystick'i analog olarak kullanamıyorum. bilmeyenler buradan bakabilir joystick'e.
    joystick üzerinde 2 analog kol var ancak sadece sağdaki kol analog vazifesi görüyor sağdaki ise analog çalışmıyor. sağdaki kola direksiyon tanımladım böylece istediğim kadar tekerleri döndürebiliyorum ancak soldakine tanımladığımda klavyedeki gibi oluyor direk sağa veya sola dönüyor. aynı şekilde sağdaki kola gaz'ı tanımladığımda istediğim hızda gidebiliyorum ancak sol kola tanımladığımda ya gazı köklüyor veya direk fren yapabiliyorsunuz. Bu durum böyle mi yoksa iki kolu da analog ayarlayabilir miyim?

• quote:

Orjinalden alıntı: configsYs

srazon !! bu link sana lazım olan vista uyumlu rumble pad 2 yazılımını içermekte...

http://www.logitech.com/index.cfm/441/264&cl=roeu,en

Dostum çok teşekkür ederim...
    Bir de böyle deneyelim!
  • quote:

Orjinalden alıntı: korozyon

peki konuyu görünce atlıyım dedim

pro street'de kullanırım diye arkadaştan logitech dualaction analog joypadi aldım kurdum tanıttım ancak oyunda aynı anda 2 analog joystick'i analog olarak kullanamıyorum. bilmeyenler buradan bakabilir joystick'e.
    joystick üzerinde 2 analog kol var ancak sadece sağdaki kol analog vazifesi görüyor sağdaki ise analog çalışmıyor. sağdaki kola direksiyon tanımladım böylece istediğim kadar tekerleri döndürebiliyorum ancak soldakine tanımladığımda klavyedeki gibi oluyor direk sağa veya sola dönüyor. aynı şekilde sağdaki kola gaz'ı tanımladığımda istediğim hızda gidebiliyorum ancak sol kola tanımladığımda ya gazı köklüyor veya direk fren yapabiliyorsunuz. Bu durum böyle mi yoksa iki kolu da analog ayarlayabilir miyim?

aynı koldan eskittiğimi belirtmek isterim...hiç öle bi sorun yaşamadım..ikisi de gayet güzel analog oluyolar...dual aciton ın kendi driverını yüklediniz mi acaba ? bu dediğiniz normalde analogu kapanıp-açılabilen kollarda oluyodu. (kontorlan-pegasus vs vs vs) analog kaplıyken ya tam sağ tam sol ya da tam ileri tam geri gibi. ama hatırladığım kadarıyla bizim kolda öle bi düğme yoktu açma - kapma için... o zaman da tek sorun yazılım olur diye düşünüyorum...

bu linkde dual action driverı var..denememişseniz bir deneyin. http://www.logitech.com/index.cfm/441/288&cl=roeu,en

• teşekkürler, deniyim akşam bakayım nolcak..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.