Şimdi Ara

LOGITECH T400 ZONE TOUCH - Dokunmatik Fare (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
2
Favori
9.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim görüşüm dokunmatik ürünlerin pek kullanışlı olmadığı, tabi saygı duyalım farklı görüşler vardır.
  • Arkadaşlar alacak olan varsa öneririm harika bir mouse arada bir oyun oynayanlar içinde sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum .
  • uzun süre mouse kullanımı elde sinir sıkışması (karpal tunnel sendromu) yapıyor.

desktop pc ler için notebook benzeri bir touch pad olsa keşke.
  • Bugün aldım, performansı ve Win8 uyumluluğu gerçekten hayranlık verici. Avuç içine güzel bir şekilde oturuyor, dokunarak ileri geri ve aşağı yukarı hareketleri yapabiliyorsunuz, pratik ve şahane bir mouse, fiyatı da oldukça güzel.
     LOGITECH T400 ZONE TOUCH - Dokunmatik Fare

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 20 Ağustos 2013; 0:50:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• en ucuz nerede su an bimekste 45 lira gozukuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mico82

en ucuz nerede su an bimekste 45 lira gozukuyor

En ucuz demek ki bimeks'te çünkü ben dün 49 TL ye aldım Teknosa'da. Akakçe'de de en ucuz teknosa'da görünüyor.

• şu ürün süpermiş.
    ama gelmedi sanırım daha tr ye.

http://www.scroll.com.tr/118379/logitech-tk820-bilgisayar-deneyimini-yeniden-tanimliyor/
  • Evet ürün gayet güzel, yakında gelir sanırım. Aynı işevi gören ama bu kadar mükemmel olmayan daha ucuz alternatifler de var, mesela kullandığım güzel bir alternatiftir Asus Bluetooth klavye ile istediğim windows veya android cihaza bağlanabiliyor rahatça yazabiliyorum, çok ince ve hafif. Fiyat'ı da gayet ucuz 70 TL ekstra mıknatıslı kılıf ile, hepsiburada da bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 20 Ağustos 2013; 15:45:50 >
  • konuyu biraz hortlatıyorum kusura bakmayın ama ebay da birisi 5 dolara satıyor( 7 dolar kargo var) bu ürünü ama nano alıcısı olmadan satıyor. forumda nano alıcısı kaybolanlar logitecthin sitesinden yardım bölümünden (hollandadan) nano alıcısını ücretsiz istedikleri ve bizzat geldiği söyleniyo.. bizde bu ürünü ebaydan alsak ve nano alıcısını logitechten istesek ya da biryerden bulamaz mıyız arkadaşlar ?böylelikle bu mouse bize 25 tlye gelmiş olur
  • herkes yerden yere vurmuş ama ben çok beğendim bu mouse, gerek ayarlanabilir tuşları gerek ele oturması gerek hassasiyeti gerekse dokunmatik kaydırması çok performanslı
  • Ben bu cihatız 3-4 ay önce aldım. Düne kadar da sorunsuz kullandım. Ancak dünden bu yana tekerlerk dokunmatiği çalışmıyor. Mesela tıklama için çalışıyor ama scrol iiçinen yaparsam yapayım çalıştıramadım. Cihazı resetleme, pili değiştirme ve farklı usb dahil her şey denendi.

Ürünün kutusu ve faturası da yok. Bunu Vatan'a götürsem işlem yaparlar mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.