Şimdi Ara

Logitech S510 Wireless Klavye-Mouse İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte almış olduğum Logitech S510 klavyem...alacak arkadaşlara azda yardımım dokunsun...bence kaçırılmıyacak bir ürün...ne takılma var nede tuş sesi!bunları o klavye ile yazıyorum...birazda fotolar konuşsun!
    satış linki:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=51&productid=bd91314#tablnk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 25 Ocak 2008; 7:25:10 >

• Hayırlı olsun
    Logitech güzel alet
    Resimler çok net çıkmamışş
    Şaşı gibi baktım valla
  • vala abi o andaki heyecendan dolayı ellerim titredi
  • Kardeş hayırlı olsun iki aydır kullaniyorum s510 kim gördüyse hayran kaldi gerçekten güzel bi set...
    Bu arada 4 tane özellik kullanabiliyorum demişsin. Programindan My keybord yazan yere girersen ve orada sol köşede 4 seçenek var onlarin ikincisine tıkladiginda 12 tane seçenek çıkıyor karşina.

Bir Resim koydum yardimi dokunur umarim
    .

• halletmiştim...ama yinede çok sağol...belki diğer arkadaşların işine yarayabilir...
  • bu wireles mi?,menzili nasıl acaba
  • kardeş başlıkta ne yazıyor...menzili ise

Klavye:3.75 Cm
    Mouse:4 Metre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanunal01
    Klavye:3.75 Cm
    Mouse:4 Metre

ermanunal01 peki kendin ölçüp deneyince aldığın sonuçlar nelerdir? çekiyor mu cidden 3,5 m ve üzerinden? almayı düşünüyorum muhteşem bir alet, microsoft'taki gibi tuşu 3-4 saniyede bir takıldı zannedip boşa alma durumu yok bunlarda bildiğim kadarıyla peki klavye atlama falan yapıyor mu çok hızlı yazınca? aslında deneten market olsa direkt gidip denemek lazım ama her ne kadar ambalajından çıkmışları tuş sertliği malzeme kalitesi vb yönlerden incelesem de bilgisayara kurdurup mesafesini kontrol etmeyi pek kabul etmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balcis -- 26 Ocak 2008; 17:51:43 >
  • evet herşeyi kendim ölçtüm ve hatasız...hiç bir takılma veya bir atlama söz konusu değil...resmen kablolu klavye gibi...sana bunu diyorum tuşun üzerine su damlası düşürsen direk basarkullanılan plastik çok kaliteli!SEN BANA GÜVEN!
  • Harika Bir Klavye Erman Super Inceleme Olmus Tebrikler
  • sağolasın kardeşim...
  • 2-3 Gün önce bende Klavye-Mause'dan aldım gerçekten kaçırılmayacak bir ürün
  • bu wireless klavye-mouse için bilgisayarda wireless ile ilgili bi parça mı olması gerekiyor?
  • öyle bir şeye gerek yok...klavye yanında alıcısıda veriliyor...hiç bir ekstra masraf olmuyor yani.!
  • teşekkürler kardeş... bu arada geçmiş olsun ban yemişin
  • Mousede geçikme oluşuyor mu???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taco_paso_24 -- 4 Şubat 2008; 13:34:19 >
  • aynı aleti ben de yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. çok memnunum ama belki hatırlarsınız klavye üzerindeki logitech logosu ve yazısı silinip gitmişti su damlayınca
  • hayırlı oldusun kardeş
  • logitechin kalitesi iyi..
  • usta pil şarj aleti geliyormu bunun yanında...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.