Şimdi Ara

###LOGITECH S510 kullananlar ####

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu seti almayı düşünüyorum ama üzerindeki yazıların çıktığına dair şeyler okudum. Aranızda kullananlar bilgilendirirse sevinirim.

• ben 2 aydır kullanıyorum henüz bir sorun göremedim.
  • teşekkürler... başka var mı?
  • 1 seneyi geçti kullanım sürem, herhangibir silinme olmadı. Bende silindiğini duydum, acaba iki farklı tipi mi var diye düşündüm. Diğer taraftan evdeki kumandalarda da yazı silinmesi olmuyo bizim evde. Sanırım bu tarz şeyler kullanımla çok alakalı. Yazılar dışında bilgi istersen; yükseltme ayakları laçka oluyo, el ayasını koyduğun yerdeki plastik ses yapmaya başlıyo ve set olarak kullanmak istemezsin. Faresi çok kötü ne yazıkki. 10 dakika sonra parmaklarım ağrıyo. Onun dışında ne pil süresinden ne de çekim mesafesinden sıkıntım yok.
  • Arkadaş yanlış anladı herhalde bu s510 bir klavye mause set
  • quote:

Orjinalden alıntı: anchoret90

Bu seti almayı düşünüyorum ama üzerindeki yazıların çıktığına dair şeyler okudum. Aranızda kullananlar bilgilendirirse sevinirim.

yazısı çıkıyo diyenler şunu kastetmiştir.klavyenin entegre bileklik desteğindeki logitech amblemi silinebilir ama parmağınla falan bastırarak silmeye çalışman lazım onu da yapmazsın heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • logitech wave kullanıcısıyım aynı kefeye koyulmazlar elbette ama 15 yıldır pc kullanırım tonla klavye kullandım 5 ayda wave nin yazısı silindi. kalite sıfır bana göre rezalet. bu set içinde yazısı siliniyor diyorlarsa doğru diyorlardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the beast

quote:

Orjinalden alıntı: anchoret90

Bu seti almayı düşünüyorum ama üzerindeki yazıların çıktığına dair şeyler okudum. Aranızda kullananlar bilgilendirirse sevinirim.

yazısı çıkıyo diyenler şunu kastetmiştir.klavyenin entegre bileklik desteğindeki logitech amblemi silinebilir ama parmağınla falan bastırarak silmeye çalışman lazım onu da yapmazsın heralde

peki oradaki amblem siliniyor mu yani?
  • çözüm basit streç film çekeceksin silinmez
  • yakın 1 yıldır kullanmaktayım ve en ufak bir sorunu yok. silinme gibi bir problemi de çıkmadı. ama cidden mouse'u çok kötü böyle güzel ve başarılı bir klavyeye göre.
  • Okadar kolay silinmez o yazılar.
  •  ###LOGITECH S510 kullananlar ####

Söz konusu alet buLogitech logosu siliniyor mu hemen? 90 lira verdiğim aletin logosu silinirse atarım camdan bunu, zaten 9. kattayım birine gelir, o da kesin beyin kanamasından gider, ben de hapise giderim...Bakın yardım edin bana
  • bu seti ocakta aldım 1 ayın sonunda silinmeye başladı bir iki tuş deken 6 tuş birde silindi artık rahatsız oldum gitim geriye verdim yeni bir tane aldım bunuda 1.5 aydır kullanıyorum a harfi gitmeye başladı hafif sanırım yine aynı olacak ordaki yetkili kişi yine silinme olursa bu sefer başka bir model veririz dedi ama bende bu setten vazgeçemiyorum bence piyasadaki en şık set mause süper her şeyiyle klavyede çekimi birde şu silinme olmasa kullanan tüm arkadaşlarım beğendi çok herkes gönül rahatlığıyla alabilir silinirse en kötü değişirsin sorun olmuyo müşteri hizmetleri iyi birde unutmadan 90 ytl verdim demişsin çok vermişsin ya electroworlda nakit 69 milyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fishmen -- 30 Temmuz 2008; 3:19:10 >
  • #fishmen henüz almadım. Elektroworldden mi aldınız siz? Oradan alırsam garantiye onlara gitsem yardımcı oluyorlarmı, ilgililer mi?
  • Bende alalı 2 ay oldu logitech yazısı tamamen silindi.
  • yok ordan almadım ben electroworldan alıcaktım orda kalmamıştı ozaman mecbur başka yerden aldım ama geçen telefon bakmaya gitmiştim baktım gelmiş senin şansına artık sen al ilgili bir mağaza bence electroworld teknosadan falan daa ilgili merak etme alabilirsin onlar zaten yollar distbürüterine bütün tuşları silinsede bu setten şaşmam ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.