Şimdi Ara

LOGİTECH S 220 NASIL BAĞLANACAK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün migrosa gittim fiyatı 65 Liradan 40 Liraya inmiş görünce kapıp geldim..Ben PC de değil laptop ta kullanmak istiyorum. Ancak büyük olan woofer ile iki küçük kolon aynı anda çalışmıyor .Bunun bir çözümü varmı ?..Kullanan arkadaşlarım lütfen bilgi yazarmısınız ?..Saygılarımla..

• Geçen zaman içinde aradım, buldum..Kimsede cevap yazmamış..Kolonları ve wooferi çok dikkatle elime alıp inceledim. Wooferin ( Bas sesi veren yükselticili büyük hoperlör demek.) arkasında toplu iğnenin başı kadar bir delik gördüm..Dikkatle baktım..Çok küçük karınca yazısı kadar bir kelime SPEAKER yazıyor..Hemen iki kolunun tek olan jakını getirip bu deliğe taktım..Ses ayarını açtım..İzlesene Com dan Cem Karaca nın Namus Belası nı buldum...Yayına verdim...Ev sallanıyor....Çok şükür..Hanım koştu geldi...Saat 20 ayıptır ne yapııyorsuuun ? Diyor... Neyse suratım bir karış kapattım...Bu sabah saat 11 - 19 arası epeyce gümbürtü yaptım...Ohhhh beee...Dünya varmış.. Büyük kolonu Laptop un hoperlör çıkışına , küçük iki kolonu wooferin arkasındaki yere taktım...İşlem tamam....Başkalarına belki faydası olur deyuuuu bu ikinci yazıyı bıraktım....Saygılarımla..

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Geçen zaman içinde aradım, buldum..Kimsede cevap yazmamış..Kolonları ve wooferi çok dikkatle elime alıp inceledim. Wooferin ( Bas sesi veren yükselticili büyük hoperlör demek.) arkasında toplu iğnenin başı kadar bir delik gördüm..Dikkatle baktım..Çok küçük karınca yazısı kadar bir kelime SPEAKER yazıyor..Hemen iki kolunun tek olan jakını getirip bu deliğe taktım..Ses ayarını açtım..İzlesene Com dan Cem Karaca nın Namus Belası nı buldum...Yayına verdim...Ev sallanıyor....Çok şükür..Hanım koştu geldi...Saat 20 ayıptır ne yapııyorsuuun ? Diyor... Neyse suratım bir karış kapattım...Bu sabah saat 11 - 19 arası epeyce gümbürtü yaptım...Ohhhh beee...Dünya varmış.. Büyük kolonu Laptop un hoperlör çıkışına , küçük iki kolonu wooferin arkasındaki yere taktım...İşlem tamam....Başkalarına belki faydası olur deyuuuu bu ikinci yazıyı bıraktım....Saygılarımla..

arkadaş yeşil renkli giriş çubuğunu laptop kulaklık girişine takıyoruz da diğer pembe çubuk giriş ne işe yarıyor onu çözemedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csimurat -- 17 Aralık 2012; 1:40:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sound bar pc ye bağlanır mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.