Şimdi Ara

Logitech Rumplepad 2 kablosuz yön sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar pes oynarken sol analog kontrolunden devamlı sola çekiyor ayrıca birde top ayagıma gectiginde kendiliginden pas veriyor kontroller dan ayarlara baktıgımda sol analog oldukça sol aşağı kosede duruyor fakat devamlı pas vermesini anlayamadım.pas tuslarıyla ilgili bir sorun gorunmuyor ayarlarda.sormak istedigim bu yon tusunu merkeze almamın yada başka bir alternatif çözüm yolum varmı.tşk.



  • Aynı gamepad'i bende pes'te kullanıyorum, herhangi bir sorun yok. Extra bir ayar da yapmadım. Senin tuşlarda bir sorun var bence. Ver servise gitsin..
  • Bende aynı ürünü kullanıyorum su ana kadar hiç bir problemim olmadı. Cizhazla gelen yazılıma bakarsanız analog kontrollerin kalibrasyon ayarını goreceksiniz bunları default degere getirmek çözüm olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.