arkadaşlar almayı planladığım ramblepad 2 için eskisinden daha kötü diye yazılar okudum. logitech iyidir diye rumblepad 2 almayı planlıyordum. snoopy marka gampad kullandım ama çok eskidi ve kumanda etme sorunları başladı. xbox360 controller ile de çok iyi yorumlar okudum ama pc ile uyumlu mu bilmiyorum? ayrıca aklımda bu gamepadin elime uygunluğu açısından ve kontrol yön tuşlarına alışmak açısından zorluk yaşayacağım düşüncesi var.
sizce bu ikisinden hangisini almam daha iyi olur?
Rubmlepad 2'yi düşünmeden öneririm , daha iyisi zaten piyasada yok. Snoopyide kullanmıyorsun heralde bozulmadığına göre :)
evet dün akşam rumblepad 2 aldım artık. ama sistemimi dağıttığım için şimdilik test edemedim. zaten gittim aradım baktım her yerde ama sony dual shock3 vardı. ancak sony'ye karşı bir antipati duyduğum için almadım. xbox360 controller da bulamadım ve logitech rumblepad 2 buldum aldm. artık hayırlısı teşekkrüler
bir rumblepad 2 kullanicisi olarak en dogru secimi yaptigini dusunuyorum.
Rumple Pad 2 Cordless PES 2010' u başka türlü oynayamıyorum.
artık rumblepad 2 aldm ve çok memnunum. xvox360 controller bulamdm aklımda asıl o vardı ama kısmet buymuş
quote:
Orijinalden alıntı: drserk
quote:
Orijinalden alıntı: HimuraKen
quote:
Orijinalden alıntı: vi®tue
Hayırlı olsun,güzel seçim..
seçim yapmamış ki adama daha ?
Ben rumblepad 2 derim,severek kullanıyorum.
artık rumblepad 2 aldm ve çok memnunum. xvox360 controller bulamdm aklımda asıl o vardı ama kısmet buymuş
Hocam pes'ten başka hangi oyunda kullanıyorsunuz gamepadi ?
daha henüz öle denemek kısmet olmadı detaylı ama öncelik pes elbette :) sistemimi dağıttığım için iki hafta sonra neler yapılıo göreceğim :)
ozellikle yaris oyunlarini denemeni tavsiye ederim sahsen ben nfs undercover oynuyorum.titresimde olunca bir baska oluyor oyun.
sabırsızlıkla bekliyorum amd şu işlemcileri bi çıkartsın her oyunu deneyecem :)
Evet amd den süper işlemciler geliyor. Turbo özellikli 4 ve 6 cekirdekler. Ama ben olsam senin yerinde işlemciye o kadar parayı bayacagima xbox 360 alırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme