Şimdi Ara

Logitech - Performance MX & G300 ( Mini İnceleme )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Performance MX & G300 modellerinde Logitech' in mausesi bulunuyor. Bir süredir bu iki mauseyi oyunlarda kullanan birisi olarak bir kaç bilgi paylaşmak istedim. Mauselerin artıları ve eksileri olarak;

Performance MX;

+ Artıları
    . Mausede ki hassaslık yüksek seviyede. Bunun en iyi güzelliğinide BF3 oynar iken keskin nişancı tüfeği ile 1000mt ve üzeri bir hedefe nişan alacağım zaman bazen pixel pixel nişanı oynatma ihtiyacında bulunuluyor ve bu mause bunu çok iyi bir şekilde gerçekleştiriyor.
    . Malzeme kalitesine söylenebilecek pekte fazla birşey yok. Logitech iyi iş çıkarmış. Mauseyi elinize aldığınızda kullanılan materyaller kaliteyi hissettiriyor ki elinize başka bir mause aldığınızda aklınıza hemen iki mause arasındaki o fark geliyor.
    . Mause üzerinde bulunan tuşlar oyunlar için yeterli seviyede. Baş parmak ile 4 tuşa erişim sağlanmış ki en çok kullanımı kolay ve hoş olan parmağınızı yan taraftaki yere koyduğunuzda altına kalan buton. Bf3' te ben bunu C4 ve Mayın gibi patlayıcılar için kullanıyorum.
    . Üzerinde pil seviyesini gösteren göstergenin bulunması ve logitech programı yüklenildiğinde mausedeki pil seviyesini ve kritil pil seviyesini size bildirmesi.
    . Mause tek pil ile çalışıyor. Şarj eder iken aynı anda kullanıma sahip olabiliyorsunuz. Kendisini hızlı bir şekilde şarj edebiliyor.
    . Kablosuz olmasına rahmen oyunlarda herhangi bir gecikme yaşamadım. Yani bana bu kadar oyun ve geçirilen süredir böyle birşey hissettirmedi.
    . Şimdiye kadar kullandığım hiçbir yüzeyde sorun yaşamadım ki elimde şu an kalitesiz bir mause pad var, mause padli veya pedsiz pek birşey farketmiyor. Her yüzeyde üstün performans sergiliyor. Dark Field teknolojisinin sağladığı bir nimet sanırım :)
    . Kendisini, büyük ele sahip olan insanların avuç içlerine ve parmaklarına tam olarak kavrattırabiliyor. Öyle kaybolup gitmiyor.
    . Orta tuşun bir kilitleme sistemi var. Hemen arkasında bulunan tuşa basıldığında normal bir orta tuş olmaktan dışarı çıkarak serbest bir konuma geliyor ve parmağınızla ileri veya geri bir minik vuruş yaparak uzun süreli dönüş sağlayabiliyorsunuz. Bu benim hoşuma gidiyor ki sizinde bu özelliği sürekli kullanacağınıza inanıyorum.

- Eksileri
    . Fiyatı. Bana göre fiyatına göre hakkını veriyor ama daha genel bir şey der isek Kalite/Fiyat tanımlamasına daha uygun diyebiliriz.
    . Mause kablolu olarak kullanılamıyor. Şarj etmek için usb' ye kablosunu taksanız dahi yinede alıcısına ihtiyaç duyuyor. Tabi şarjını mause ile gelen adaptör ilede yapabilirsiniz.
    . Mause biraz ağır. Sanırım bunun nedeni kullanılan materyallerden kaynaklanıyor ve içerisinde bulunan pilden. Mauseyi hafifletme şansınız yok.
    . Orta tuşta var olan sağ ve sol taraflara doğru çekildiğinde kullanılabilen özel tuşlar pekte kullanılamıyor. Yani işaret parmağınız ile oyun sırasında o tuşları kullanabilirseniz ne ala :) Ve orta tuşa ait olan butona direk olarak basılamıyor. Şöyle açıklıyayım; O tuşada basabilmek için işaret parmağınızın ucuyla neredeyse 90 derecelik dikey bir baskı uygulamanız gerekiyor.
    . Büyüklüğünden dolayı pekte çantanıza atıpta laptop ile gezdirebileceğiniz birşey değil. Gerçi ben gezdiriyorum. Oyunları bununla oynayacağım diye. :D

G300;
    Bir iki güne "artıları" ve "eksileri" eklenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizi_emre -- 17 Kasım 2012; 23:37:41 >

• Arkadaşlar şunu söylemek istiyorum. G300 ile bf3' te sniper silahı kullanmak kesinlikle ölüm geliyor bana. Hemen çıkarıp Performance MX geri taktım. Arada dağlar kadar fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizi_emre

Arkadaşlar şunu söylemek istiyorum. G300 ile bf3' te sniper silahı kullanmak kesinlikle ölüm geliyor bana. Hemen çıkarıp Performance MX geri taktım. Arada dağlar kadar fark var.

yani g300 ile sniper oynayamazsınızmı diyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IT-Engineer

quote:

Arkadaşlar şunu söylemek istiyorum. G300 ile bf3' te sniper silahı kullanmak kesinlikle ölüm geliyor bana. Hemen çıkarıp Performance MX geri taktım. Arada dağlar kadar fark var.

quote:

G300 ile bf3' te sniper silahı kullanmak kesinlikle ölüm geliyor bana.

Demiştim. Yani şahsi birşey.

Fareye alışıldığında oynanabilir, fakat Performance Mx belli bir süre kullandıktan sonra aradaki farklı kolayca anlayabiliyorsunuz. ^.^

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IT-Engineer

quote:

quote:

G300 ile bf3' te sniper silahı kullanmak kesinlikle ölüm geliyor bana.

Demiştim. Yani şahsi birşey.

Fareye alışıldığında oynanabilir, fakat Performance Mx belli bir süre kullandıktan sonra aradaki farklı kolayca anlayabiliyorsunuz. ^.^

şu konuma bir bakarmısın rapidfire makrosu hakkında.

http://forum.donanimhaber.com/m_68840766/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68872684

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.