Şimdi Ara

Logitech & penta ban .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulaklığın sağ menteşesi çatladı ve 360 derece dönmeye başladı. Tamir için pentaya yazdım, detaylara aşşağıda.İlk olarak bu kadar adi menteşe olamaz.Logitech alırken bir daha düşünün,destek pentadan ise 2 kere düşünün.!! Sağ menteşe için 55 dolar+ kdv . Ürün amazonda 109 dolar. 2 menteşe fiyatı pentada 130 dolar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-----------Merhaba, Logitech G933 kulaklık sahibiyim. 3 senedir kullanıyorum. Maalesef sağ taraf menteşesi kırıldı. Şuan ses anlamında bir sorun yok ama eğer yaptıramazsam kısa süre sonra olacağını düşünüyorum.Size fotoğrafını gönderiyorum, yapılması için yardımlarınızı bekliyorum.

-----------Merhaba;
    Logitech G933 ürün sağ menteşe değişim ücreti 55 $+KDV’dir. Ürünü kontrol ve işlemleri için servis adresimize ulaştırabilirsiniz. Ürün kontrollerinden sonra ücret bilgisi sunulacaktır.

Ürünü garanti belgesinin aslı, fatura fotokopisi , iletişim bilgileri (e-mail ve telefon bilgileri ) ve detaylı arıza notu ile tarafımıza ulaştırabilirsiniz. İstanbul dışında iseniz ürünü Yurtiçi Kargo Firması ile 262244793 anlaşma kodunu kullanarak ücretsiz gönderimini yapabilirsiniz

Not: İstanbul içi ve garanti dışı ürün gönderimlerinde kargo gönderim bedelini maalesef karşılamıyoruz.

Servis Adresimiz: Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım Ticaret A.Ş.

Organize Sanayi Bölgesi, NATO Yolu, 4. Cad. No:1 34775 Yukarı Dudullu, Ümraniye/ İSTANBUL

Saygılarımla.

Metin Kılıç

Teknik Satış Sonrası Hizmetleri Elemanı

Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım Ticaret A.Ş.

metin.kilic@penta.com.tr
    T. +90 (216) 528 0000 - 417 C.

Gönderen: vural büyükdemirel <vuralbuyukdemirel@hotmail.com>
    Gönderildi: 1 Eylül 2020 Salı 08:35
    Kime: _Teknik Destek
    Konu: Logitech G933 menteşe sorunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs go topluluk serverı ban yedim
    10 yıl önce açıldı
    Xbox ban yerse live id'ye ne olur?
    15 yıl önce açıldı
    XANTARES O.W. Ban Yedi.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.