ya bu 620 sanki MX3200 ün faresi (MX600) den daha kötü gibi geldi! zoom yok galiba 3 tuş eksik gibi geldi.! ayrıca ben MX 3200 üme bayılıyorum
+1
Ama döndüğümde mx3200 almaycağım sırf o F tuşları yüzünden
quote:
Orjinalden alıntı: asiboldon
Ben bu scroll tekerleği merak ettim. Kesintisiz kaydırma mı yapıyor? Yoksa "tık-tık-tık" diye mi kaydırıyor?
Alttaki "microgear" ı açarsan aynı bir bisiklet tekerleği gibi dönüyor durmuyor.Kapatırsan normal scroll oluyor tık tık ilerliyor diğer türlüde hiç ses yok ve çok hızlı
ayagım kadar skatezleri var :D
quote:
Orjinalden alıntı: Merzah
Yok zaten o da pilin kalan süresini gösteriyor. Hakkaten de pil o kadar uzun süre gitti inanması zor ama. Bu arada soran bi arkadaş var autocadde sorun oluyor hakikaten ama belki başka bir yazılımla yada mevcut yazılımın bir kaç ayarı ile oynayarak bu sorun aşılabilir bendeneyemedn askere gittim bu yüzden bilemiyorum.
Teşekkür ederim Merzah.Mx 620 de sorunun çözülebildiğine dair bişeyler okudum ama, hala kararsızım MX620 ile MX3200 arasında .
Mouselar hemen hemen aynı çok fazla fark yok tabii klavye ihtiyacın varmı yokmu ona karar vermelisin
merzah....kardeşimin beş ayımı kalmış....nasıl geçiyor?
quote:
Orjinalden alıntı: Merzah
Mouselar hemen hemen aynı çok fazla fark yok tabii klavye ihtiyacın varmı yokmu ona karar vermelisin
Evet beş ay hatta beş aydanda azaldı ama geçmiyor Technics im sorma evimden izmirimden netimden ayrı geçmiyor zaman :( ama bi bitsin bi bitsin sen alacağım makineyi gör
1-2 hafta önce mX620 aldım :) Sol tarafta bulunan baş parmağa denk gelen kısım hariç alıştım sayılır.
ya arkadaşlar ben daha önce mx1000 kullanıyoyordum gayet memnundum laser performansıda iyiydi. Hertürlü zeiminde atlama yapmadan çalışıyordu. Yeni bir mx620 aldım. bu alet zeminde atlamalar yapıyor. Özellikle Autocad de uyuz oldum. Böle Bir sorun yaşıyan varmı ?
Evet ya bende yeni aldım atlamalar yapıyor ne yapacaz şimdi ?
Bu yazıda size yardımcı olacağını düşündüğüm iki adet sistem değişkenini açıklayacağım. MBUTTONPAN ve ZOOMFACTOR MBUTTONPAN:
Autocad kullanıcıları tekerlekli Mouse’un zum ve pan özelliğinden vazgeçemezler. Tekerleği kendinize doğu çevirdiğinizde geriye, ileriye doğru çevirdiğinizde ileriye doğru zum yapar. Tekerleğe basılı tutarak fareyi çekiştirirseniz de pan yapılmış olur. Fakat bazı bilgisayarlarda fare tekerlekli olduğu halde pan yapılamıyor. Bunun durum Autocad’in küçük bir ayarından kaynaklanıyor. Autocad’de komut satırına “mbuttonpan” komutunu girip mbuttonpan sistem değişkenin değerini 1 yaparsak sorunumuz çözülmüş olur. Mbuttonpan değişkeni 0 ise tekerleğe bastığımız zaman osnap menüsü çıkacaktır.
ZOOMFACTOR:
Faremizin tekerleğini kullanarak zoom yapmak oldukça pratik kullanım. Fakat büyük çizimlerle çalışıyorsak ayrıntılara yaklaşmak ve tekrar uzaklaşmak için tekerleği çok fazla yuvarlamamız gerekebiliyor. Yada küçük bir çizimde çalışıyorsak iki zoom adımı arası bize büyük gelebilip bir adım küçültünce çok küçük bir adım büyütünce çok büyük olabilir. Bunun için yapmamız gereken Zoomfactor sistem değişkenini değerini değiştirmek. Autocad komut satırına “zoomfactor” yazıp karşılığına 3-100 arasında bir değer girmemiz yeterli. Bu girdiğimiz değer zoom adımlarının büyüklüğünü belirtiyor.
Alıntıdır Kaynak:AutoCAD günlüğü
Ben de bu ürünü kullanıyorum tavsiye ederim.CD bende de çıkmadı.SetPoint yazılımını netten indirip kuracağız ?
Hayirli olsun, playstation 3 ile uyumlumu bu model?
quote:
Orijinalden alıntı: serhatsb
Uyumlu,tarafımca denenmiştir.
bendede m305 var..seviyorum logitechi 60 lira para verdim bi mausa ama değdi gibi görünüyor
Logitech bu işte gerçekten çok iyi askerden sonra MX1100 aldım çok kaliteli bir mouse Klavye olarakda Internet 350 diye bir modelini aldım Logitech in kullandığım en güzel klavye çok uçuk bir klavye almaktansa bunu tercih ettim ve inanılmaz rahat kullanımının olduğunu gördüm
PS tusu varmi direk ps3 cihazini veya oyunu kapatabilmek icin gereken menünün acilmasi icin? Bende baska bir modeli var maalesef ps3 ü ve oyunlari direk mouse u kullanarak kapatamiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
quote:
quote:
PS tusu varmi direk ps3 cihazini veya oyunu kapatabilmek icin gereken menünün acilmasi icin? Bende baska bir modeli var maalesef ps3 ü ve oyunlari direk mouse u kullanarak kapatamiyorum.
quote:
quote:
Yok
Yazzik oldu,sukutu hayala ugradim.
quote:
quote:
quote:
quote:
Yok
baska bir model mouse un üst kaydirma tekerlegine basinca oyundan cikabildim.Belki bundada bu özellik calisabilir olanlar denerse sevinirim.
quote:
quote:
quote:
quote:
Yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme