Şimdi Ara

Logitech MX620 Laser Mouse Alındı+Yorumlar+Süper Resimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün bi bakayım ya ne kaybederim diyerek vatan bilgisayara gittim ve ne göreyim adamlar Logitechin hemen hemen bütün ürünlerini yığmışlar.Z-2300 bile vardı hatta MX5000 i bilem gördüm.
    Tam karşımda tüm asaletiyle MX620 duruyordu.Baya bi araştırmış ama bulamamıştım hatta buraya bir konu açmıştım ama 1 hafta boyunca cevap alamayınca silmiştim şimdi tekrar yazıyorum.
    Mouse gerçekten çok güzel ve performanslı alıcısı son derece güçlü.Bu arada mouse 5 yıl garantili.

Paket içeriği :
    Logitech® MX™ 620 Cordless Laser Mouse
    2.4 GHz micro-receiver
    2 AA batteries
    Installation Guide

Resmi sitesinden bakmak için ürüne buraya tıklayın

İçinden CD çıkmaması gerçekten çok ilginç her zaman bir cd çıkardı ama nedense yok.
    En çok korktuğum AutoCAD de pan görevini yapıp yapmamasıydı biliyormusunuz bilmiyorum ama revolution da yapmıyordu alan birisi yazmıştı Autocad kullananlar için değil demişti ilk onu denedim çalışıyor.Bunada çok sevindim Mouse genel olarak çok hızlı geldi kablolu bir laptop mousedan sonra gerçi oda Logitech hani şu Asus için üretilen Logitech V100 lerden.Çok sıkılmıştı elimi ağrıtıyordu kurtuldum artık.
    Sıra geldi klavyeye ya Logitech bir klavye yada Samsungun phenomax PKB-7000 ni alacağım.Bulursam tabii.
    Önceki setim olan MX3200 deki mousedan hemen hemen hiçbir farkı yok tekerleği dışında.MX620 nin tekerleği revolutionun tekerleğinin aynısı.
    Neyse fazla uzatmadan resimlere bakalım.Bu arada ben de gidip Revoltec GamePad Precision PRO mousepadin siparişini veriyim artık

Alacak olan arkadaşlar için yararlı olur inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merzah -- 22 Kasım 2007; 17:58:19 >

• Bu da sildiğim mesaj boş kalmasın bari buraya da bir resim koyayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merzah -- 2 Kasım 2007; 20:20:10 >
  • Bu arada resimler biraz kötü gibi idare edin arkadaşlar.Gündüz çok daha iyi çekilebilirdi ama neyse artık oldu bi kere.
    Bu arada scroll sesli şimdiden söyliyim sesinden rahatsız olan olursa diye.
  • ÜRÜNÜN HAYRINI GÖRÜN ----NE KADAR FİYATI ----
  • sonunda
    güle güle kullan merzah çok güzel görünüyor..

altında microgear gözüme çarptı
    içinden cd çıkmaması normal değil unutulmuş olmalı...
    gerçi altı üstü setpoint çekiceksin 40mbcık.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 2 Kasım 2007; 13:46:18 >
  • Keşke resimleri 'simage' olarak koysaydın. Sayfa iki saat açılmıyor. Hayırlı olsun bu arada, güle güle eskit.
  • evet resimlere bi edit atarsan daha iyi olacak
    quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Keşke resimleri 'simage' olarak koysaydın. Sayfa iki saat açılmıyor. Hayırlı olsun bu arada, güle güle eskit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kalem pille mi çalışıyor?!?ben nefret ediyorum öylelerinden.microsoft var bnde bitane kablosuz iki kalem pille çalışan yerinden oynatamıyorum.microgear ne işe yarıyo bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onno92 -- 2 Kasım 2007; 16:17:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vgulgec

ÜRÜNÜN HAYRINI GÖRÜN ----NE KADAR FİYATI ----

Fiyat baya uygun oldu aslında vatandan beklemezdim 80 ytl ye aldım 12 taksit
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

evet resimlere bi edit atarsan daha iyi olacak
    quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Keşke resimleri 'simage' olarak koysaydın. Sayfa iki saat açılmıyor. Hayırlı olsun bu arada, güle güle eskit.

Evet Technics im en sonunda ama ben yinede MX3200 üme dönücem çünkü bunun scrool AutoCAD e göre değil ne yazık ki.Arkadaşım d bu mousedan istiyordu zaten ona satarım artık.Ama biraz daha hevesimi alıcam gerçekten çok güzel bir mouse aşık oldum resmen alet zaten vatanda bi gördüm resmen kapağım kaydı

Bu arada resimler için çok özür dilerim heyecanda bamada gümede atmışım düzelttim

• güzel cihazmış güLe güLe kullan
  • Dün gittim vatana bostancıda mx3200 kalmamıstı bugun gelcekti bnde kızdm dun hb dan sipariş verdim yarın elimde olacak inşallah..
  • pil ömrü hakkında bilgi verebilir misin arkadaşım. hayırlı olsun.
  • Sağol teşekkür ederim pil ömrü olarak tam olarak bilgim yok ama 6 aydır hemen hemen hepsinde aynı çünkü.Bu arada mouse benim kadar çok isteyen arkadaşıma satıyorum ne yazıkki çünkü autocadde tekerlek problem çıkarıyor pan yaparken. O yüzden vatandan gidip MX3200 ü alıcam.Onun mouseun scrollü da az hassa ve plastik scroll olduğu için autocadde pan da problem yapmıyor.Revolution tekerleğinin aynısı kullanmışlar bu mouseda da bu tekerlek autocad gibi çok fazla pan yapılan uygulamalar için değil bir kaç yerde yazı görmüştüm ama aldırış etmemiştim haklılarmış.
    Çok güzel bu mouse ama ya neyse allahtan MX3200 ünkinden fazlada farkları yok

• quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb

Dün gittim vatana bostancıda mx3200 kalmamıstı bugun gelcekti bnde kızdm dun hb dan sipariş verdim yarın elimde olacak inşallah..

Keşke ordan vermeseydin ama neyse artık vermişsin bi kere.sanalmarketimde de vardı kaça aldın ?
  • güle güle kullan
  • Merzah'ın MX620'si artık benim oldu. Nıhahahahha...

Şaka bir yana gerçekten harika bir mouse. Ergonomisi olsun rahatlığı olsun... Hele şu MX Revolution ile başlayan yeni scroll tekerleği bir harika. Ürünün sitesinde (burada) "7 saniyede 10000 satır kaydırma" yazıyor. Gerçekten de mouse'un altındaki Micro Gear tuşunu sağa kaydırdıktan sonra tekerleği yuvarladığınızda belki 10000 değil daha bile fazlasını kaydırabilecek bir kapasitede. :) Kısacası ben hayatımda böyle bir mouse kullanmadım diyebilirim.

Mouse ile yaşadığım tek sorun SetPoint yazılımı ile oldu. Birkaç yıldır sürekli A4Tech kullanıyordum ve mouse'un sol tarafındaki tuşlardan birini çift tıklama olarak kullanmaya alıştım. Ama maalesef SetPoint bu tuşa çift tıklama atamama izin vermiyordu. Ben de SetPoint'in dosyalarında ufak bir değişiklik yaptım ve bu sorunda ortadan kalktı. Artık çok daha mutluyum.

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan96

pil ömrü hakkında bilgi verebilir misin arkadaşım. hayırlı olsun.

Mouse'un kutusu üzerinde 1 yıl pil garantisi yazıyordu ama ben buna pek inanmadım. :) Ancak SetPoint'i kurduktan sonra anladım ki gerçekmiş. :) Aşağıdaki resimde de görebilirsiniz.

Ürünün fotolarını da ekleceğim ancak şu an fotoğraf makinesi yok. Yakında eklerim.

• varya nasıl duygulandım nasıl duygulandım anlatamam ulan ben bu autocadinde çizimininde off off

Şaka bi yana güle güle kullan vortexim uzun yıllar mutlu mesut kullan kardeşim Hakkaten yok böyle bir mouse
  • Ağlama daha iyileri çıkar

• hönk...
    +
    yuhhh...

güle güle kullan
    quote:

Orjinalden alıntı: _VoRTeX_

Mouse'un kutusu üzerinde 1 yıl pil garantisi yazıyordu ama ben buna pek inanmadım. :) Ancak SetPoint'i kurduktan sonra anladım ki gerçekmiş. :) Aşağıdaki resimde de görebilirsiniz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.