Daha evvel Logitech Lx300 almışştım ama 2-3 metreden sonra çekmeyince onu geri verip 2.4 GHZ olduğu için Logitech Mx3000 aldım. 10 metre çekmesi lazım sözde ama yine 3 metreden sonra çekmiyor!!! kutu içinden çıkan sıfır pilleri kullandım, bunu da geri vericem galiba ama yeni alacağımda da mı aynı olacak diye düşünmeye başladım!
Logitech Mx3000 RF ile çalışır ve bu yüzden de alıcısıyla iletişim mesafesi 3 metre ile maximum 4 metre arasında kullanılabilir. RF teknolojisi 10 metre mesafeye izin vermiyor bildiğim kadarıyla. Logitech Mx5000 Bluetooth (Bluetooth® 2.0 Wireless 60 feet mesafesi var) üzerinden çalışan bir seti daha var, sanırım bu ürünle karıştırıyorsunuz. Bluetooth setlerin üretilme amacı mesafeyi artırmaktı ve başarılı da oldular. 10 metrede kesinlikle çekiyor MX5000...
Bazıları 10 metreye kadar da alır demiş ama hikaye. Bugün pcgold'da 2 tane denedik orada da sonuç değiştedi, geri verdim ben de seti.
Evet o linkte ben size MX3000 önerdim; çünkü 4 metreden çeker mi? demiştiniz.... Ki önerdiğim sadece MX3000 değildi, 4 metreden çekebiliyor bazı RF setler. MX3000 i bizzat test etmedim ama A4 Tech setlerden birkaçında 5-6 metreye kadar çekenlerini gördüm ve de kullanmıştım bir süre. A4 tech 5 metreden çekebiliyorsa LOGITECH MX3000 de çeker diye düşündüm bu yüzden MX3000 önerdim size. Fakat o linke yeniden bakarsak önerilen MX5000 set de var. MX5000 için ise size " Bluetooth soruna tamam çözüm olur ama ..... " demiştim. (http://forum.donanimhaber.com/m_7413880/mpage_1//tm.htm#8003884) O sözü geçen firmanın mesafe-özellik açıklamasındaki hatasını başkasına mal etmek doğru olmayacaktır.
enteresan çünkü mx3000 şuanki en beğendiğim set bende logitech kablosuz set kullanıyorum hemde 2 sene önceki bi model model nosunu tam bilmiyorum ama beyaz ve gri tonlardan oluşan bir set ve 6-7 metreden rahat çekiyor daha yukarısını deneyemiyorum mesafem kısıtlı ama başka odaya gittiğimde dahi alıcıyı gördüğünde çekiyor bende gözümü mx 3000 e dikmiştim halbuki ama benimki iyimiş yaw
Modeli tam olarak nedir? Satmayı düşünür müsün :)
modelini tam bilmiyorum resmi var ama onu nasıl buraya ekleecem eskiden ekleyebiliyorduk ama beyaz ve gri karışım bir rengi var bende satıp mx 3000 almayı düşünmüştüm ama senin yorumundan sonra vaz geçtim mx 3000 i sadece görüntüsünden dolayı alacaktım
mx 3000 benim de almayi dusundugum bir donanimdi. bu yorumdan sonra sogudum. 2,4 ghz 10 m cekmesi lazim . 2,4 ghz philips kulanlik var her evin icinde her yerde cekiyor ayni sekilde next kablosuz goruntu aktarici var ondada sorun yasamadim her ikiside 2,4 ghz haberlersiyor..
Yok mu koca forumda mx3000'ü 7-8 metreden kullanan?
beyler RF muhabbeti yapıyorsunuz ama bana inanmayacaksınız eski microsoft klavye setim odamdan salona çekebiliyordu, araya cam girdiği için takılma yapıyordu! tam tamına 15 metre .. RF çeker mi demeyin çekiyor gerçekten. bu mesafeyi ise yeni setim mx 5000 connectıon lostdiyerekten hiç yapamıyor aynı markanın ürünleri arasında bile dağlar kadar fark olabiliyor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme