arkadaşlar bu fareyi kullananlar bir tam şarjın ne kadar gittiğini belirtebilirler mi?bendeki en fazla 4-5 gün gidiyor.birde 1 saatten az sürede tam şarj oluyor halbuki aşağidaki linkte incelemişler 3-4 hafta gider demişler birde tam şarj 4 saat sürer demiş.acaba benimkinin içine daha düşük kapasiteli bir pil mi koymuşlar? fareyi de hızlısistemden almıştım.
Ben bu mouse u 6 aydır kullanıyorum. Günde ortalama 6 saat kullanıyorum(BF-2 oynuyorum zaman zaman). Haftada bir şarj etmem yetiyor. Ayrıca tahminen 4 saatte tam şarj oluyor.
kuzenimdeki mx1000 2 saatte full şarj oluyor, ilginçtir ki herkesin mouseu aynı sürede şarj olmuyor.. herhalde evdeki voltajla bir ilgili vardır diye düşünüyorum!
bendemx5000 in mouse u işse tam 3 saatte şarj oluyor.. işim de olmadığından günde bayya yoğun olarak kullanıyorum ve 5 gün dayanıyor. sanırım oradalar full şarj ile hiç kullanılmazsa pili 3 haftada boşalıyor demek istemişlerdir.
bende microsoft wirelless notebook optical mouse 3000 var 3 aydır tek alkalin kalem pille kullanıyorum
sözünü ettiğimiz mouse laser kullandığından pil çok daha çabuk harcanıyor.. neyse ki mouse kendini 5sn de kapatıyor yoksa günde bir bile bitebilirdi!