Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech MX Performance Kablosuz Satın Al 12 Mayıs 2014 23:46 1 1 Logitech MX Performance Kablosuz Yaklaşık 2 senedir kullandığım faremi satmak istiyorum yeni bir ekipmana gitmek istiyorum. Elimde olan bir diğer ürünüde zaten satışa koydum. 1 kez garantiye gitti(Teamspeak için scroll e koymuştum voice tuşu bu yüzden bozuldu ve değişti) herhangi bir problemi yok. Her şeyi tam garantisi olmadığından hibe bir fiyata koydum tek kusuru avuç içi fare üstü logitech logosu kaybolmuş teknik olarak hiçbir problemi yoktur.. Kutusu fazlalıktan çöpe gitti ama içerikleri duruyor. Özelliklerine gelince Logitech firmasının güvendiği ve başardığı nadir ürünlerden. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Giresun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün LG PB60G HD Projektör GLO HYPER PLUS Çok Uygun Hearthstone Hesap 14k Gold +80 Leg Full Class Golden Premium Hearthstone (Ucuz) _____________________________ Mitican adli üye ile alisverin yapmayin dolandiricidir.