Şimdi Ara

Logitech MX Mouse - satılık çok temiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok az kullanılmıştır. 1 haftayı geçmez. ele oturmadığından dolayı satılıktır. eli küçük olupta ergonomiye çok önem verenlere tavsiye etmem. mousenin büyüklüğü önemli değil diyen küçük ellilerde kullanabilir. ürün özellik kalite bakımından süperdir. şuanda logitech g9 kullanıyorum. mx performance daha iyi bir mouse üzülerek söylüyorum.

ürünün özelikleri logitech internet sitesinde mevcuttur.

genel özellikler
    -normal kullanımlar için zaten en iyi mouse sayılır.
    -oyunlar içn ise hem kablolu hem kablosuz kullanılabilliyor. şarzı azaldığında kabloyu takarak hem şarj edip hemde oyununuza devam edebilirsiniz.
    -cam yüzeylerde bile kullanılabilir.
    -usb aparatı küçük tiptir.
    -mouseda toplam 11 adet basılabilecek tuş var. yani oyunlarda programlayıp rahat oynanabilir.

süper bir mouse olmasına rağmen elime oturmdığından g9 aldım onu kullanıyorum. belki kullanırım diye kutuya koyup kaldırdım bu mx performanceyi. ancak satmaya karar verdim. sadece 2. el diye fiyatı mecbur daha düşük yazıyorum yoksa ürün sıfır gibidir.

09.05.2011 itibarı ile en düşük alınabilecek indirimli fiyatlar hepsi burada fiyatı 148tl, vatan bilgisayar fiyatı 151tl

****** 110 TL verene hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 22 Ekim 2011; 8:57:02 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• güzel ürün hayırlı satışlar.
  • http://www.neistesenvar.com/urun/logitech-performance-mx-laser-mouse-910-001116.aspx

Arkadaşım 75 Lira uygunsa cihazına talibim.(Benim gibi büyük elliler için ideal bir makine)
  • pm

• quote:

Orijinalden alıntı: cesurata

http://www.neistesenvar.com/urun/logitech-performance-mx-laser-mouse-910-001116.aspx

Arkadaşım 75 Lira uygunsa cihazına talibim.(Benim gibi büyük elliler için ideal bir makine)

hocam bende esnafım. en ucuz fiyata verdiğim malın kesinlikle iyi veya kötü bir eksiği noksanı olduğunu bilirim. böyle düşün. bu ürün teşhir amaçlı kullanılıp sonra sepetten yarı fiyata satılan ürünlerden değil. veya 1 yıl ofiste durmadan kullnılıp satılmaya çalışılan ürün de değil.

her malın bir fiyatı vardır. bir yemek parasını böyle sıfır gibi ürüne fazla görüyorsan ozaman daha ucuz veya eskimiş ürünlere bakacaksın ok. bu ürünü plaka takılmış sıfır araba gibi düşün.

• kartla alabilirim, kapıda ödemeli kargo ile gönderseniz tek çekim kart ile alabilmem mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: J'aime le gâteau

kartla alabilirim, kapıda ödemeli kargo ile gönderseniz tek çekim kart ile alabilmem mümkün mü?

9 Mayıs 2011; 17:53:58

İlan tarihine bir baksaydın..Pm atarsan belki cevap verir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesurata

quote:

Orijinalden alıntı: J'aime le gâteau

kartla alabilirim, kapıda ödemeli kargo ile gönderseniz tek çekim kart ile alabilmem mümkün mü?

9 Mayıs 2011; 17:53:58

İlan tarihine bir baksaydın..Pm atarsan belki cevap verir.

cevap gelene kadar sıfırını aldım.
  • ürün hala duruyor. ilanı verdiğimden buyana aynı yerdedir. isteyene 110tl aynı fiyattan veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 2 Haziran 2013; 17:51:48 >

• ayrıca elimde "Logitech G9" oyun mausu da var. ağırlıkları, 2 adet dış kabı, cdleri, kitabı vs herşeyi yeni kusursuz duruyor. kutusu eskimiş yıpranmış vaziyette kablosuda kıvrımlı dura dura kıvrık şekilde duruyor. ama mausta ve aksesuarlarında sorun vs yok. 75TL ye de G9 u veririm. "G9" da, "Peformance MX" de windows 8 ile uyumludur. " Logitech G9" resimleri temsilidir. Kablo kıvrılmasına örnek bir resimde koydum. çalışmasını veya herhangi birşeyi engellemiyor sadece görüntüsü kötü duruyor. 1 yıldan fazla kullanmışımdır, parmak yerinde altında vs herhangi bir aşınma yok leke iz yok. daha doğrusu bir oyun bile bitirmedim bu mausla genelde internet ağırlıklı kullandım.

TEKNİK BİLGİLER LOGITECH G9 :http://logitech-en-amr.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/16532/related/1
    VATAN FİYATI 171TL - LOGITECH PERFORMANCE MX :http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-001116-performance-mx-(darkfield)-mouse/productdetails.aspx?I_ID=41345
    VATAN FİYATI 127TL - LOGITECH G9X :http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-001153-g9x-gaming-lazer-mouse/productdetails.aspx?I_ID=41347
    LOGITECH G9 SUPPORT - PROGRAMLAR, DRIVER DOWNLOAD VS -http://www.logitech.com/en-us/support/3053?crid=398&osid=14&bit=64

• güncel. mouseların ikiside durmaktadır

• güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.