Bildirim
Logitech Mouse Bozuldu, Nerede Tamir Ettirebilirim? Servis?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hepsiburadaya bir e-mail atarsan yardımcı olurlar. -
Hepsiburada.com'dan üyelik girişinizi yapın ve yukarıdaki Benim Sayfam bölümünden sayfanıza gidin seçeneğini tıklayın.Aşağıda Arızalı İade Bildirim Formu var oraya tıklayın ve gereken yönergeleri izleyin
Bu arada bildiğim kadarıyla Logitech'in Türkiye'de servisi yok -
quote:
Orijinalden alıntı: coderMX
quote:
Orijinalden alıntı: aslanemre58
Hepsiburada.com'dan üyelik girişinizi yapın ve yukarıdaki Benim Sayfam bölümünden sayfanıza gidin seçeneğini tıklayın.Aşağıda Arızalı İade Bildirim Formu var oraya tıklayın ve gereken yönergeleri izleyin
Bu arada bildiğim kadarıyla Logitech'in Türkiye'de servisi yok
Şimdi dediklerini yapıyorumda kargo parası ödemiş olucam boş yere keşke teknosa yada bimeks gibi bi yerden almış olsaydım. Üye girişi yapıyorum şimdi hepsiburada'ya.
Forumu doldurdum. Onay mailindeki numarayla yurt içi kargoya gidicekmişim. Kargo ücretsiz oluyormuş yani kendileri karşılıyormuş ama bana daha onay maili gelmedi. Onay numarası olmadan gönderirsemde kargo bana ait oluyormuş.
-
http://www.logosoft.com.tr/Iletisim.aspx
Hepsiburada mail atmış. Hafta sonu Ümraniye'ye gidicem.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X