Şimdi Ara

Logitech® MOMO� Racing Force Direksiyon (PS3 VE PC)--SADECE TAKASLIK--- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
5.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla çok uzun iş :) ank'ya yolun düşserse bi ps3 cafe'ye gideriz bakarsın orda sorunsuz olduğunu göreceksin zaten.. ref. im ortada sonuçda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

valla çok uzun iş :) ank'ya yolun düşserse bi ps3 cafe'ye gideriz bakarsın orda sorunsuz olduğunu göreceksin zaten.. ref. im ortada sonuçda

Hocam msn falan varmı bi konuşsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: First-Level

quote:

valla çok uzun iş :) ank'ya yolun düşserse bi ps3 cafe'ye gideriz bakarsın orda sorunsuz olduğunu göreceksin zaten.. ref. im ortada sonuçda

Hocam msn falan varmı bi konuşsak?

pm at msn'ini konuşuruz tabi..
  • takip
  • quote:

benim ürün sıfır hacı, sağol...
    Ürün sıfır mı yoksa çok temiz olduğu için mi böyle söyledin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 24 Eylül 2011; 13:52:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmt

quote:

benim ürün sıfır hacı, sağol...
    Ürün sıfır mı yoksa çok temiz olduğu için mi böyle söyledin?

ne kadar olmuş bu mesajı atalı?
  • Üstünden geçen zaman kullanıldığı anlamına mı geliyor? Hiç kullanılmadan bir kenarda bekleyen ürünler burada garip karşılanacak bir şey değil, burası donanımhaber.
  • quote:

Üstünden geçen zaman kullanıldığı anlamına mı geliyor? Hiç kullanılmadan bir kenarda bekleyen ürünler burada garip karşılanacak bir şey değil, burası donanımhaber.

yoo ürünü kullanmıyorum GT5 aldığımda denedim çalışıyormu diye..DH'yi banamı anlatıyorsun 2002'den berii burdayım (xbox2 nikim vardı FB GS muhabbetine banlandı 2005 buzmavili olarak devam!! ) ve alım satım vb. ohoo..ref ortada zatenn.. :) sen?? Ürün söylediğim gibi sıfırr kaç kere söyliycem bilemiyorum artıkk sen ciddi bir alıcı olsaydın pm ile iletişime geçerdin..Ben zaten cevapladığım soruyu bana tekrar tekrar sorarsan, değişik cevaplar almaya hazırlıklı olmalısın burası DH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 24 Eylül 2011; 15:20:08 >

• İlk soruma basit bir cevap verip kurtulmaktansa garip bir soruyla cevap vererek durumu bu noktaya getirip sonrada benim alışverişe verdiğim ciddiyeti sorgulamışsın. Senin mesaj sayın ya da üyelik süren benim için sayılardan ibaret, aynı şey benimkiler içinde geçerli. Donanım meraklılarının doluştuğu bir sitede alınmış ama uzun süre kullanılmamış bir ürünle karşılaşmak çok garip bir durum değil, işte o yüzden garip sorunun cevabı burası DH'dir. İlanda detaylı bilgileri vermeyip aşağısında da aylar önce sadece 1 defa "ürün sıfırdır" demiş sonra bunu son mesajında "defalarca" ile çarpmışsın. Herkesin öğrenebilmesi için konunda sorduğum açık sorumu PM'den beklediğini belirterek aklın yaşta ya da mesaj sayısında değil "başta" olduğunu bir kere daha göstermişsin. Bu seti almayı yıllardır ara ara düşünürüm. Anlaşıp satıcının vazgeçmesi yüzünden yarı yoldan döndüğüm bir girişimim dışında hep ucundan dönmüşümdür. Haklı olduğun tek konu bu ürün ile ilgili, benin standartlarımda, ciddi bir alıcı olmadığımdır ama bugün ciddi alıcı olmamam yarın senin standartlarında ciddi alıcı olmayacağım anlamına gelmez. Verdiğin cevaplar sonrası azıcık olan ciddiyetim, en azından bu ilan için, kayboldu. Sana hayırlı alışverişler dilerim.
    Daha önce bir çok üründe özel mesaj ile görüştüğümüzü hatırlarım, hatta FB ile ilgili görüştüğümüz bile olmuştu. Gayet de iyi anlaşmıştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 24 Eylül 2011; 15:53:28 >

• quote:

İlk soruma basit bir cevap verip kurtulmaktansa garip bir soruyla cevap vererek durumu bu noktaya getirip sonrada benim alışverişe verdiğim ciddiyeti sorgulamışsın. Senin mesaj sayın ya da üyelik süren benim için sayılardan ibaret, aynı şey benimkiler içinde geçerli. Donanım meraklılarının doluştuğu bir sitede alınmış ama uzun süre kullanılmamış bir ürünle karşılaşmak çok garip bir durum değil, işte o yüzden garip sorunun cevabı burası DH'dir. İlanda detaylı bilgileri vermeyip aşağısında da aylar önce sadece 1 defa "ürün sıfırdır" demiş sonra bunu son mesajında "defalarca" ile çarpmışsın. Herkesin öğrenebilmesi için konunda sorduğum açık sorumu PM'den beklediğini belirterek aklın yaşta ya da mesaj sayısında değil "başta" olduğunu bir kere daha göstermişsin. Bu seti almayı yıllardır ara ara düşünürüm. Anlaşıp satıcının vazgeçmesi yüzünden yarı yoldan döndüğüm bir girişimim dışında hep ucundan dönmüşümdür. Haklı olduğun tek konu bu ürün ile ilgili, benin standartlarımda, ciddi bir alıcı olmadığımdır ama bugün ciddi alıcı olmamam yarın senin standartlarında ciddi alıcı olmayacağım anlamına gelmez. Verdiğin cevaplar sonrası azıcık olan ciddiyetim, en azından bu ilan için, kayboldu. Sana hayırlı alışverişler dilerim.
    Daha önce bir çok üründe özel mesaj ile görüştüğümüzü hatırlarım, hatta FB ile ilgili görüştüğümüz bile olmuştu. Gayet de iyi anlaşmıştık.

hatırlamıyorum doğrudurr ben kimseyi kırmak istemem dostm burda yazdıklarım sert bir çıkış gibi gözükebilir ama öyle değil bana tam 100'ü veren vatandaş da oldu ama ben ank elden ilk tercihimdi sonra askere gittim geldim..sıkıldımm açıkcasıı satılıp satılmaması umrumda değil acil paraya ihtiyacım yok bodrumda duruyor öyle iştee üşeniyorum,hatta arada bişeyler söylemişsin şahsıma ama onu bile cevaplamaya üşeniyorum :) haklısın biladerr FB'li olmasan uğraşırdım senle Bundan sonra dükyanımdaki bu ilanı sadece takas olarak değiştiriyorum ilanımı, nedensee bu mesajlaşlardan sonra kısmeti açıldı hey yawrum bee pm'lere bakk :) ama dediğim gibi sıkıldım en hayırlısı takas kargo size ait PES 2012 ile takas yapabilirim..ARKADAŞLAR SATIŞŞ KALKMIŞTIR SADECEE TAKAS DÜŞÜNÜYORUM!!

• Bildiğim kadarıyla (Ki eminim) MOMO PS3 İLE ÇALIŞMIYOR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Bildiğim kadarıyla (Ki eminim) MOMO PS3 İLE ÇALIŞMIYOR.

• Pm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Bildiğim kadarıyla (Ki eminim) MOMO PS3 İLE ÇALIŞMIYOR.

Dostum pm'lerime cevap alamadım. İlgilenirsen sevinirim.

• arkadaşlar lütfen yardım edin ............... ps3 momoyu su yukarda vşdeosu olanı bağladım ps 3 menude çalışıyor ama ama oyunda görmüyor ne yapmam lazım ........... lütfen yardım edinnnnn
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.