Şimdi Ara

Logitech MK330 Kablosuz Klavye Takılma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Klavyeyi problemsizce kullanırken şu aralar tuşlar takılmaya başladı. Fiziksel olarak takılma yok. Ancak tuşa basılı tutuyormuşum gibi son karakter devamlı devamlı tekrar ediyor. Bundan önce MK220 kullanıyordum onda benzer problemi yaşadığım için iade edip bu seti aldım bunda da aynı problemi yaşıyorum. Yokmu anlayan biri?

• ya aynı sorun bende de var yazıyorum yazıyorum takılıyor bır sure sonra kendı kendıne yazdıklarımı ekrana getırıyor yanı baska bılgısayarlardada denedım boyle oldu nasıl olcak bu problem cozebılen varmı acaba hala ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    hatta bi set daha alacam güzel bi set

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekmob -- 10 Mayıs 2013; 23:49:28 >

Orijinalden alıntı: zekmob

dostum ben de bu seti kullanıyorum 2 aydır bi sorun yok şimdilik gayet de çok memnunum.
    hatta bi set daha alacam güzel bi set

Bende bu setten almak istiyorum. Bir şey sormak istiyorum. Klavye üzerinde Caps lock vs. açık olunca ışık yanıyormu? Ya da herhangi bir ışık varmı klavyede? Çok teşekkürler.

Orijinalden alıntı: emrahozcan

ya aynı sorun bende de var yazıyorum yazıyorum takılıyor bır sure sonra kendı kendıne yazdıklarımı ekrana getırıyor yanı baska bılgısayarlardada denedım boyle oldu nasıl olcak bu problem cozebılen varmı acaba hala ?

Arkadaşlar Konuyu tekrardan açmak istemedim bendede bu sıralar aynı problem var birden bire başladı sıfır pil de taktım denedim banamısın demiyor. Mouse de takılıyor klavyede. Bunun bir çöüzümü yokmudur?

Intel Core i7 4930K 3.4GHz 12Mb Cache LGA2011 // Asus RAMPAGE IV BLACK Edition Intel X79 DDR3 2800MHz(OC) LGA2011 ATX Anakart // Hyper-X Beast - 32GB Kit* (4x8GB) - DDR3 2400MHz CL11 Intel XMP DIMM // SAPPHIRE VAPOR-X R9 270X 2GB GDDR5 OC WITH BOOST // Premier Pro SP900 Solid State Drive 128GB x 2 Raid 0 // Silver Stone TD02 Sıvı Soğutma // Aerocool Strike-X ST Black // High Power 750W HPG-750BR-H12S // LG W2486L 24” 1080P LED BACKLIT LCD MONITOR (24.0” DIAGONAL) // Dark HDDream Zaman Ayarlı Kayıt Özellikli Harici Mobile USB DVB S / S2 Uydu TV Kartı // Tunçmatik UPS Lite 1000

Bizi Facebookda Takip Etmek Ve Destek vermek İçin Tıklayınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Everest kablosuz mouse pil sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar yok mu çözümü bilen, aynı modeli iş yerimede aldırdım servise bile gönderdik adamlar bişe yok dediler ama sıkıntılar devam ediyor, mause m705 alıcısını taktım, klavyenin kendi alıcısı var. Sadece bitaneyken bile yapıyor sırf denemek içi taktım ama aynı sorun devam ediyor.
    MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart / AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci / Asus TUF Radeon RX 5600XT 6GB OC 192Bit GDDR6 (DX12) PCI-Express 4.0 Ekran Kartı / G.Skill Flare X 32gb(4x8GB) 3200MHz DDR4 Ram / CORSAIR CARBIDE SERİSİ 400R 80PLUS 750W MidT ATX / Seagate 3.5" 1TB HDD 8GB SSD Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm SSHD / Logitech Craft Advanced Klavye / Logitech MX Master USB/Bluetooth Mouse / Logitech V20 2 1 Usb Speakers / Xiaomi Mi Curved 34" 144Hz 4ms WQHD Led Monitör / Asus 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR / Cooler Master SEIDON 120M SIVI SOĞUTMA
    SanDisk 480GB SSD Plus
    PNY XLR8 500GB NVMe M.2 SSD Disk
  • MK320 kullanıyorum, aynı sorun var.
  • Sorun wirelles modem kullanımından kaynaklanıyor, özellikle evde laptop veya benzeri birşey ile bağlanınca oyunda falan örneği peste atağa giderken adam duruyor. mk710 sete geçmek istiyorum ama bunun yüzünden para veresim gelmiyor.
    MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart / AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci / Asus TUF Radeon RX 5600XT 6GB OC 192Bit GDDR6 (DX12) PCI-Express 4.0 Ekran Kartı / G.Skill Flare X 32gb(4x8GB) 3200MHz DDR4 Ram / CORSAIR CARBIDE SERİSİ 400R 80PLUS 750W MidT ATX / Seagate 3.5" 1TB HDD 8GB SSD Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm SSHD / Logitech Craft Advanced Klavye / Logitech MX Master USB/Bluetooth Mouse / Logitech V20 2 1 Usb Speakers / Xiaomi Mi Curved 34" 144Hz 4ms WQHD Led Monitör / Asus 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR / Cooler Master SEIDON 120M SIVI SOĞUTMA
    SanDisk 480GB SSD Plus
    PNY XLR8 500GB NVMe M.2 SSD Disk
  • _____________________________
  • Merhaba
    Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Yabancı sitelerde de benzeri şikayetler var. Bluetooth, wi-fi modem vs. cihazların sinyalleri klavyenin alıcısını etkiliyor. Bu aygıtları ya da bunların usb alıcılarını, mouse un alıcılarından uzaklaştırmak çözüm oluyor. Ben 10 TL ye USB uzatma kablosu aldım. Bir ucu kasanın USB girişine bağladım. Klavyenin alıcısını ise diğer uca taktıktan sonra, klavyenin görebileceği bir noktaya yerleştirdim.(Resimde hoparlörün solunda..)
    2 haftadır sıkıntısız kullanıyorum..Umarım problem yaşayanlara çözüm olur...
     Logitech MK330 Kablosuz Klavye Takılma Sorunu

• 2019 nin 11. ayında aldığım klavyenin sol taraftaki shift ve Ctrl tuşları çalışmamaya başladı
    Sağ taraftakiler çalışıyor

aşına böyle bir sorun gelen var mı ? gittigidiyordan almıştım, garantiden tamir veya değişmesi için ne yapmamlazım ?
    Logitech destek telefonundan arayın hocam.Cihazın seri numarasını isteyecekler.Sonra elektronik posta adresinize bir cevap gelecek.Ordan ürününüzün resmini ve faturasını gönderirsiniz.Daha sonra birkaç gün içinde ürünün yenisi adresinize kargolanır.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.