Bildirim
Logitech MK320 Kablosuz kalvye ve mousenin alıcısı kayboldu. Nasıl temin edebilirm.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: muratdm
Arkadaşlar taşınma esnasında logitech mk320 kablosuz klavye setinin usb alıcısı kayboldu. Bu alıcıyı nasıl temin edebilirm. Fikri olan var mı?
Tek USB satacaklarını sanmıyorum.._____________________________ -
2.el klavyesini satan birinden sadece alıcısını rica edebilirsin başka türlü bulacağını sanmıyorum _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BluRay_
2.el klavyesini satan birinden sadece alıcısını rica edebilirsin başka türlü bulacağını sanmıyorum
Yada servisin elinde kaldıysa bozuk varsa vb bir ihtimal._____________________________ -
Ücret karsiligi aliciyi Logitech Distributorunden talep edebilirsiniz veya yerli ve yabanci internet sitelrinden temin edile bilir. Alicida ramaniz gereken detaylar asagida ki linkte yer almaktadir ;
http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/16148/section/troubleshoot/crid/403/lt_product_id/6232/tabs/1,3,2,5/cl/tr,tr
Distributor Bilgileri ;
- Penta Bilgisayar : 0216 528 00 00
- Logosoft Bilgisayar : 0216 528 61 90
- Mersa Sistem : 0216 645 82 00_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- sahibinden yayından kalkan ilanlar nasıl görünür
- windows gereken dosyaları yükleyemiyor dosya bozuk veya eksik olabilir hatası
- bilgisayar kasası açılmıyor
- to be filled by o.e.m
- gereksiz dosyaları temizle
- dlss nedir
- yalın internet nedir
- udf indir
- bilgisayardan ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı