Şimdi Ara

logitech mk210 DONGLE KAYIP perişanım NERDEN BULABİLİRM??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • logitech mk210 kablosuz mouse klavye setinin donglesini kaybettim sanırım...
    aradım aradım bulamadım... gıcır gıcır mouse ve klavye yalan mı oldu şimdi ??
    uyumlu olan bir başka dongle var mı?
    nereden bulabilirim ??

klavyesinede gerek yok
    işimi görecek başka 25 metrekarede ortalama bir fiyatlı hangi kablosuz ürünü önerirsiniz ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 25 Mart 2013; 18:47:57 >

• Bence bir logitech ile iletişime geç çoğu kişiye yardımcı oluyorlar
  • fiyatlarını gördüm 10 euro yazıyor
    bu gün aldım bir tane m185 modelinden ama ışığı yanmıyor alttaki:( yanması lazım değilmiydi??
    iletişime nasıl geçebilirim birde unifing özelliği yok bu m185 modelinin:((
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdasoneren

Bence bir logitech ile iletişime geç çoğu kişiye yardımcı oluyorlar

logitech servisine nereden ulaşabilirim
  • M185 modelinde ışık yanmaz. Fakat Logitech dongle gönderebilir sana. Müşteri hizmetleriyle irtibata geçmeni tavsiye ederim benzeri olay başıma gelmişti. Yardımcı oluyorlar.
  • tmm nerden ulaşırım logitech Türkiye öüşteri temsilcisine ? linklütfen vede tel..
  • Ben işi mağazada çözmüştüm Mediamarkt'ta çalışıyorum. Ve ordan halledildi. Bir müşterimiz için yapıldı. Bulunduğun şehir neresi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • blksir benim bir de samsung m3 1 tb 2.5 inç portable diskim var onunda sanırım kart arızası var onuda yapabilirlermi? vatana falan telefon açmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 28 Ekim 2013; 2:43:31 >
  • Forumda birisi bunları tanıtmak için bir program olduğunu her hangi bir logitech alıcısı ile iletişim kurabildiklerini söylemişti.Logitech Connection Utility programıydı.Elinde alıcı varsa bir dene ben denemedim bilmiyorum.
  • qdry kullanıcısına yanıt
    aynı setten yeniden aldım 55 papele ama yeni aldığım setteki dongleeskideki setle aynısı olmasına rağmen görmedi. eski setinde donglesi kayıp
    unifing özellikli değil bu setler. unifing özelliğinide eski setin donglesi kaybolduktan sonra öğrenmiştim hatta o özellikteki 6-7li logitech ürününüde tanıyan çoklu usb gibi aparatlarıda varmış ama eski setin donglesi maalesef uyumlu değil ve yeni setteki dongleyide harcayamam çünkü bilmiyorum o olayı.. yeni dongleden olupta herşeyi elime yüzüme bulaştırmakta var ki bu da büyük ihtimal
    haa birde toplam 100 papelin üstünde ieri girmekte cabası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.