ben bugün aldım bunu.. ama bi sorum olacak arkadaşlar, bu ürünü hem pc'de hem de ps3'te aynı anda kullanabilir miyiz?
k400 ü kullanan arkadaşlar özellikle touchpad kısmının kullanım performansı için bir yorumda bulunabilirmi, bir mause kadar kullanışlımı (laptop kullanmamış olanların yorumları daha objektif olacaktır.)
takaslamayı düşünenler için vatan faturalı microsoft 3000 set var. ( kutu, fatura , hatasız )yakın olanlar için 1 hafta deneme süresi tanırım.
sedoman34 sana goldmaster kw-920 yi öneririm..hem türkçe klavye,touch pad li(touch pad i harika),sayısız kısa yolu ve çok estetik bi yapısı olan bu ürünü öneriyorum..hatta şu an bu klavye ile yazıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: serdaragorn
Yarim saat once logitech marka ps3 klavyesi diye satilan mediaboard aldim sansima pc de kullanmak icin ve calisti tek gerekli sey bluetooth. amazon.com da bile 60 dolar olan klavyeyi maslak electroworldden 60 liraya aldim. vatandada 74 ama zaten cok bulunan bi urun degil. benim icin asil sicak firsat olansa sag tarafta numpad yerine touch pad ve mouse tuslari olmasi. logitech dinovo edge nin ucuk fiyatina gore bu fiyata masa basi haricinde mouse ile kavga edenlere cok guzel alternatif siddetle tavsiye ediyorum. urunun vatan linki :http://www.vatanbilgisayar.com/oyun-konsol-aksesuari/logitech-920-000010-cordless-mediaboard-pro-ps3-klavye/productdetails.aspx?I_ID=40047
Gayet kullanışlı bi şeye benziyo. teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: sedoman34
k400 ü kullanan arkadaşlar özellikle touchpad kısmının kullanım performansı için bir yorumda bulunabilirmi, bir mause kadar kullanışlımı (laptop kullanmamış olanların yorumları daha objektif olacaktır.)
takaslamayı düşünenler için vatan faturalı microsoft 3000 set var. ( kutu, fatura , hatasız )yakın olanlar için 1 hafta deneme süresi tanırım.
Birkaç haftadır kullanıyorum Logitech K400'ü. Touchpad'in performansı harika, hatta neredeyse notebook touchpad'inden bile iyi!
Ben de MediaMarkt'te denemek için ürünü bir notebook'a bağlattığımda şaşırmıştım performansına. Nano alıcının performansı da çok iyi.
Notebook'unu TV'ye bağlayanlar için de gayet güzel bir çözüm. Tek sorun shift tuşlarının küçüklüğü.
Onun dışında gayet güzel ve yer kaplamayan bir klavye. Dikey konumda da durabiliyor.
tşk ler hocam yorumlarınız için.
"hatta neredeyse notebook touchpad'inden bile iyi! " diyorsunuz ama ben de extra dan böyle bir teknolojik ürün yapıldıgına göre hemde logitech yaptıgına göre ve fiyatıda yüksek olmasına ragmen satacagına emin olduguna göre (ki, bence yanına extra rahatlık için mause) zaten notebook toucpad inden daha iyi olmak zorunda dır yeni çıktım ben teknolojiyim diyen ürünler için. benim asıl derdim şu k400 hem boyutu hemde tasarımı ile gerçekten hoş ve kullanışlı , ama:
notebook kullanmamış birisi bu toucpad e harici mause performansı alana kadar alışsın kardeşim mi diyeceksiniz, yoksa hayır notebook kullanmamış adam da bunu alsın htpc de normal bi kalvye mause ile nasıl seri iş görüyorsa aynısı KESİN bunlada görmesi lazım diyebiliyormusunuz?
öbür türlü k400+ mause ( yani 2 adet alıcı) = extra para olayına varacak haliyle.
Salonda vb kurulu, TV'ye bağlı bir PC'niz varsa kesinlikle tavsiye ederim. Çünkü mouse'lu kombinasyonları uzaktan adam gibi kullanamıyorsunuz, ayrıca bir yüzey vb gerekiyor. Ayrıca ortalıkta kalabalık oluyor. 2-3 yıldır A4Tech'in kablosuz mini klavye-mouse setini kullanıyordum ama sonuçta uzak mesafede ve koltukta kullanım biraz sıkıntılı oluyordu, kalabalık da cabası. A4Tech de beklediğimden iyi çıkmıştı ve pil ömrü de gayet iyiydi. Bu arada Logitech de pil ömründe çok iddialı.
Sonuçta masaüstü bir sisteme klavye&mouse setlerini, HTPC tarzı sistemlere bu tarz çözümleri öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: sedoman34
tşk ler hocam yorumlarınız için.
"hatta neredeyse notebook touchpad'inden bile iyi! " diyorsunuz ama ben de extra dan böyle bir teknolojik ürün yapıldıgına göre hemde logitech yaptıgına göre ve fiyatıda yüksek olmasına ragmen satacagına emin olduguna göre (ki, bence yanına extra rahatlık için mause) zaten notebook toucpad inden daha iyi olmak zorunda dır yeni çıktım ben teknolojiyim diyen ürünler için. benim asıl derdim şu k400 hem boyutu hemde tasarımı ile gerçekten hoş ve kullanışlı , ama:
notebook kullanmamış birisi bu toucpad e harici mause performansı alana kadar alışsın kardeşim mi diyeceksiniz, yoksa hayır notebook kullanmamış adam da bunu alsın htpc de normal bi kalvye mause ile nasıl seri iş görüyorsa aynısı KESİN bunlada görmesi lazım diyebiliyormusunuz?
öbür türlü k400+ mause ( yani 2 adet alıcı) = extra para olayına varacak haliyle.
"notebook kullanmamış birisi" için touchpad e alışmak başta elbette zor gelecektir, alışmak birkaç gün sürebilir. Ayrıca eğer bilgisayarınızı 2d,3d modelleme, grafik tasarım veya oyun ağırlıklı kullanıyorsanız touchpad bu işler için mouse un yerini tutamaz. Ama arkanıza yaslanıp internet, film, müzik vs. keyfi için touchpad hem yeterli hem de konforlu olacaktır.
LOGITECH K400 klavyeye gelirsek bir mini inceleme hazırladım. Bu sayede birkaç arkadaş klavye hakkında bilgi sahibi olabilir.
ürün mini bir alıcı ile Hem PC de hem de PS3 de tak-çalıştır şeklinde çalıyor. PS3 de touchpad ile menüler içinde gezilebiliyor.
klavyenin boyutları hakkında fikir edinebilmesi için k400' ün yanına 2 gamepad ve bir standart klavye ekledim. -Klavye Türkçe-Q, boyutları oldukça küçük ve ince, çok rahat taşınabiliyor. -Touchpad olduğundan sağ bölümde doğal olarak numerik tuşları yok -Tuş boyutları biraz küçük. Enter tuşu büyük şekilde hazırlanmış(Ama enter,backspace ve shift i yandan azıcık kırpmışlar) -klavyenin sol üstüne touchpad kullanımını son derece kolaylaştıracak şekilde klavye sol tık tuşunu eklemişler. Bu şekilde sağ el ile mouse hareketleri, sol el el ile tıklama konforlu bir biçimde yapılabiliyor.
Sonuç: PC nizi sadece internet, film seyretme,müzik dinleme amaçlı kullanmıyorsanız klasik klavye mause ikilisinin yerini elbette tutamaz. Zaten ürünün amacı da farklı. HTPC sisteminizde, TV nizde veya PS3 ünüzde kullanmak için ideal. Koltuğunuza yaslanıp bilgisayar uygulamalarını yönetebilmeniz için uygun bir ürün.
yavuz bey tşk ler bilgilendirme için, bu arada ürünü bir arkadaşımızdan aldım kullanmaya başladım, sol tık tuşu iyi olacak gibi.mini alıcıyı pc ye ilk taktıgımda yüklendi dedi ama çalıştıramadım klavye yi taki driveri sitesinden indirip yükleyene kadar. setpoint vs. alışana kadar devam , bir htpc kullanıcı olarak işime yarayacagını düşünüyorum. yazı yazarken hiç zorlanmıyorum ama mause kısmı zaman alacak, şuanda k400 ile yazıyorum ama yanımda da mic 5000 mause destek olarak duruyor, gerçi yanımda mause bulundurdukça alışmak zor olur diye düşünüyorum toucpad e.
quote:
Orijinalden alıntı: teslaxxx
bende ew'den 60 tl'ye aldım fakat şu an vatanda 48 tl. Klavyd türkçe karakterlerin üzerinde harfler olmamasının dışında gerek mausunun sorunsuz olması gerekse veriyi takılmadan iletmesi konusunda çok iyi. Fakat bilgisayarı açtığımda tekrar bluthootdan klavyeyi bulmak zorunda kalıyorum. Tabi bu da eski mause ve klavyenin bilgisayarda takılı kalıp görüntü kirliliğine yol açmasına neden oluyor. Bununda çaresi bulunursa gerçekten süper olacak.
arkadaslar ben de eski bir konu farkındayım ama bugün bu kavyeden aldım ancak bluetooth pc win 7 32 bit gördü fakat çalışmadı yardımlarınızı beklerim bu arada android tel fena gördü klavyeyi süpermiş.
Arkadaşlar bende Samsung ES6140 40 inç Tv var Logitech in ps3 klavyesi diye satilan mediaboard aldim internette kısa kullanım ve Digiturk play de maç izlerken ayağa kalkıp pc bağlantısı ile uğraşmayayım diye aldım ancak aklıma takılan şey bu ürün Bluetooth teknoloji ile çalışıyormuş ve ben buna dikkat etmedim PS3 için kullanmayacağım sadece TV önünde Smart özellik kullanmak için aparatif kolaylık sağlaması açısından aldım ancak hala kargoya verilmedi vazgeçebilirim yani.. Demek istediğim TV de bu özelliği destekleyecek Bluetooth özelliği varmıdır , TV özelliklerinde [Yerleşik Kablosuz LAN kullanılabilir , Ethernet (LAN) x 1 ea ] gibi ibareler mevcut acaba bu klavyeyi TV de kullanabilirmiyim yardımcı olacak arkadaşa minnettar kalırım .. İlginize teşekkürler ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme