Şimdi Ara

Logitech M345 Fare 30 TL Kargo Dahil | Hızlıal (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
6.111
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fütursuz01

quote:

Orijinalden alıntı: istanbuli

m305 den sonra burda başlığı görünce heves edip aldım ...bence çok şık ..305 e göre bayağı hassas ..ayrıca k360 klavye vardı tek usb alıcı ile başarılı bir şekilde eşleşti ..hala tekerleğin hassasiyetine alışamadım ama tavsiye ederim fiyat performans olarak oldukça iyi ..m305 1 ay da pil bitiyordu bakalım bu dediği gibi 18 aya kadar dayanacak mı?

hocam bendede k360 var. nasıl tek usb ile kullanabiliyoruz bunları merak ettim.

Uzerinde unifying logosu bulunan Logitech cihazlarini tek bir USB ile eslestirebilirsiniz. 1 unifying USB aliciya 6 adet unifying cihaz eslestirilebilir maximum.

Unifying Yazilimi:
    http://www.logitech.com/tr-tr/support/unifying?crid=492&osid=1&bit=32

Yazilimi calistirdiktan sonra ekrandaki yonlendirmeleri izlemeniz yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzyco

quote:

Orijinalden alıntı: Fütursuz01

quote:

Orijinalden alıntı: istanbuli

m305 den sonra burda başlığı görünce heves edip aldım ...bence çok şık ..305 e göre bayağı hassas ..ayrıca k360 klavye vardı tek usb alıcı ile başarılı bir şekilde eşleşti ..hala tekerleğin hassasiyetine alışamadım ama tavsiye ederim fiyat performans olarak oldukça iyi ..m305 1 ay da pil bitiyordu bakalım bu dediği gibi 18 aya kadar dayanacak mı?

hocam bendede k360 var. nasıl tek usb ile kullanabiliyoruz bunları merak ettim.

Uzerinde unifying logosu bulunan Logitech cihazlarini tek bir USB ile eslestirebilirsiniz. 1 unifying USB aliciya 6 adet unifying cihaz eslestirilebilir maximum.

Unifying Yazilimi:
    http://www.logitech.com/tr-tr/support/unifying?crid=492&osid=1&bit=32

Yazilimi calistirdiktan sonra ekrandaki yonlendirmeleri izlemeniz yeterli.

şimdi evde de yaptım .arkadaşın bahsettiği yazılımı kur . hangi alıcının klavye yada mouse ait oldugunu anlamak için sırayla çıkart .(m305 de uni logosu var ama alıcısında yok ) ..klavyenin alıcısını taktığında bi süre sonra klavyeyi bulacaktır sonrasında eklemek istediğin diğer cihazı kapa -aç yapacaksın ..olmazsa programı çalıştırıp advanced e girip pair device ile ekleyebilirsiniz (pair dediğinde kapa aç yapacaksın yine )

1-2 denemede çok rahat kuracağını tahmin ediyorum sadece hem cihaz hemde alıcıda turuncu logo var mı yok mu o önemli?

• bende siparişi verdim hizlial dan tek renk yeşil görünüyor kırmızısı daha hoş ama yapacak birşey yok..7yıldır kullandığım microsoft un faresinin scroll tuşu bozulunca mecburen geçtim fiyatta gayet iyi.uyku moduna otomatik geçmesi pil ömrü dizanı iyi görünüyor fakat çok kullandığım scroll tuşunun performansını çık merak ediyorum.kliksa da optik yazıyor lazer mi optik mi arkadaşlar.sitesinde de optik yazıyor çok fark edermi
    birde siparişi verdim şimdi mausumun scroll tuşu çalışmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 26 Şubat 2013; 4:54:30 >

• Kampanya devam ediyor arkadaşlar.
  • 20 lira daha verin m525 alın 2-3 yıl pil ömrü olur çok sağlam maus hem notebook ham masaüstü için ideal
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

20 lira daha verin m525 alın 2-3 yıl pil ömrü olur çok sağlam maus hem notebook ham masaüstü için ideal

arada 20tl fark var 345 zaten 30 tl !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

20 lira daha verin m525 alın 2-3 yıl pil ömrü olur çok sağlam maus hem notebook ham masaüstü için ideal

arada 20tl fark var 345 zaten 30 tl !

Pil ömrü dışında ne gibi artısı/eksisi var acaba m525'in?
  • bende şimdi siparişi geçtim umarım pişman olmam m345 ten
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxpisiko41xx

bende şimdi siparişi geçtim umarım pişman olmam m345 ten

kaldırıp yere vurmadığın sürece hiçbir problem çıkartmıyor bence olmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

M525 e fazladan para vermeye gerek var mı acaba? http://www.hizlial.com/u30.025.1453.0144/logitech-m525-kablosuz-pearl-white-nano-mouse-beyaz-910-002686#

Belki biraz daha fazla pil ömrü olur ama bence kesinlikle değmez aradaki farka.
  •  Logitech M345 Fare 30 TL Kargo Dahil | Hızlıal

Bunun gibisini bulamıyorum. Tıklmalarında hiç ses çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Logitech M345 Fare 30 TL Kargo Dahil | Hızlıal

Tıklama sesine uyuz oluyorum hocam, modeli nedir acaba bunun?
    Şu ürün mü acaba: MICROSOFT 9DR 8000 WIRELESS NOTEBOOK PRESENTER MOUSE
    http://www.teknosa.com/urunler/125190175/microsoft-9dr-8000-wireless-notebook-presenter-mou

• quote:

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/microsoft-wireless-notebook-presenter-mouse-8000-75172164

Şunun dışında hiçbir yerde bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

quote:

Logitech M345 Fare 30 TL Kargo Dahil | Hızlıal

Tıklama sesine uyuz oluyorum hocam, modeli nedir acaba bunun?
    Şu ürün mü acaba: MICROSOFT 9DR 8000 WIRELESS NOTEBOOK PRESENTER MOUSE
    http://www.teknosa.com/urunler/125190175/microsoft-9dr-8000-wireless-notebook-presenter-mou

Microsoft wireles notebok presenter mouse 8000

4 yıl önce aldım. 140 lira mı ne vermiştim ozaman için. bluetooth'lu. Gerçekten inanılmaz sessiz ve tıklarken kalite hissi uyandırıyor Ama pil ömrü kötü ayrıca eski bir model, pek önermiyorum bu yüzden. Mousepad kullanmak gerekiyor altında. Her yüzeyde stabil çalışmıyor. Ama fiyatı baya düşmüş eskiye göre. Deneyebilirsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/microsoft-wireless-notebook-presenter-mouse-8000-75172164

Şunun dışında hiçbir yerde bulamadım.

4-5 yıllık bi model. Üretildiğini sanmıyorum

• quote:

quote:

M525 e fazladan para vermeye gerek var mı acaba? http://www.hizlial.com/u30.025.1453.0144/logitech-m525-kablosuz-pearl-white-nano-mouse-beyaz-910-002686#

Belki biraz daha fazla pil ömrü olur ama bence kesinlikle değmez aradaki farka.

peki bu mousu yani m345 i hızlıaldan hemen şimdi almamı önerir misin? yoksa morhipo çekli indirimleri gibi bir fırsat mı bekleme mi önerirsin?

• quote:

peki bu mousu yani m345 i hızlıaldan hemen şimdi almamı önerir misin? yoksa morhipo çekli indirimleri gibi bir fırsat mı bekleme mi önerirsin?

Morhipo konusunda bir şey diyemem. Kampanyaları sağlam oluyor ama misal, M310 yerine bu rahatlıkla tercih edilir. Hem daha kompakt, hem pil ömrü daha iyi, hem de scroll sağa-sola hareket edebiliyor ve çok daha yüksek hassasiyete sahip. Ayrıca M345 benim gözümde çok çok şık M310'a göre. Zaten en tatlısı fıstık yeşili ki kampanyadaki de bu renk.
  • quote:

quote:

Morhipo konusunda bir şey diyemem. Kampanyaları sağlam oluyor ama misal, M310 yerine bu rahatlıkla tercih edilir. Hem daha kompakt, hem pil ömrü daha iyi, hem de scroll sağa-sola hareket edebiliyor ve çok daha yüksek hassasiyete sahip. Ayrıca M345 benim gözümde çok çok şık M310'a göre. Zaten en tatlısı fıstık yeşili ki kampanyadaki de bu renk.

Bu fiyattan ucuza da hiç bir yerde bulunmaz heralde değil mi bu ürün? Alıyım bari :D

• Siparişimi geçtim bakalım nasılmış :)
  • bu fareden bende aldım fena sayımaz fakat m705 veya vx nano kullandıysanız basit gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefretya -- 4 Mart 2013; 20:58:08 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.