Şimdi Ara

Logitech’in yeni direksiyon seti servet değerinde (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • haktan24 kullanıcısına yanıt

    G25 27 die bi ayrim yok hepsinde o ses var

    https://www.youtube.com/watch?v=XLYQu6llYb8&feature=youtu.be


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haktan24 kullanıcısına yanıt
    bak Emrah bey bu işleri gayet iyi biliyor haktan kardeş sen g29 kullandığına emin misin hem tek olay ses değil bu işlere çok uzak oldugun belli. Pahalı filan degil direct drive sisteme göre şuan piyasadaki en ucuz ürün demekki artık Yayıncılarda, üst sıralarda vs. hep logitech görmeye başlayacağız, çok güzel hamle yapmış logitech hiç kayış işine girmeden doğrudan dd sisteme odaklanması mantıklı

  • Yazıyı yazan blogerin direksiyon dünyasıyla uzaktan yakından alakası olmamasına rağmen bunu yazmasını garipsiyorum, bu işlerle hiç alakası olmayan ve bilmeyen kişiler için dışarıdan bakınca oyuncağa bu kadar para verilir mi demesi normal. Dişli sistem, kayışlı sistem, direct drive sistem nedir bilmeden yorum yapıyor insanlar. Direct Drive sistemler arasında bu fiyat inanılmaz ucuz kaçıyor moza ve fanatec markaların dd sistemlerine bi bakın bakalım fiyatları ne durumda. Logitech muhteşem iş çıkarmış yıllardır dişli sistemdeydi kayışlı sisteme geçmedi ama şimdi doğrudan dd ye geçiş yapmış fiyatıda gayet uygun. Evet bende alamayacağım benim için de pahalı ama bizim ekonomik krizde olmamızın suçlusu logitech değil dünya standarlartındaki çocuklar bile bu direksiyonu alabilecek ekonomik seviyeye sahip. Afrikadaki aç çocuklar filan diyeceksiniz neredeyse onun sorumlusu da mı logitech?

  • huseyinfatih97 H kullanıcısına yanıt
    Yok g29 kullanmıyorum ben 10 liralık çocukların eline verdikleri ses müzik çalarlı direksiyon dan kullanıyorum işimi fazlası ile görüyor yaw tamam arkadaş biz birşey bilmiyoruz herşey i siz bilin herkes de aynı sorunlar olmayabilir derdiniz inadiniz nedir ? Yok diyorum halen g29 kullandığına eminmisiniz diye sorular geliyor şaka gibisiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 11 NM lik gücü zaten masada vs. kullanamazsınız, sigma kokpit şart. ETS, forza vb oynayanlar için değil bu set. iracing, acc, rfactor, automobilista vb oyuncuları için. fiyatı fazla buldum zira bu fiyatlara çıkıldığında direksiyon simidi ekosistemi de kurması lazım QR varsa ki anlamı olsun o simidi çıkartmanın.

  • Ben mekatronik okuyorum ve okulum bittiği zaman tahminimce bir direksiyon seti yapabilecek bir kapasiteye ulaşacağım. İlge İpek izlediyseniz 0 bilgiyle siz bile yapabilirsiniz.

  • G29 modelini 2 bin liraya imal ettim. Zengin olana kadar idare eder :)

  • Doğrudur hocam, teknik altyapısına hakim değilim.

    Smilatör kabin kullananlarda bu markaya rastlıyorum genelde.

  • Ürün güzel, logitech kalitesinde, G serisi direksiyonlar gibi uzun ömürlü olacak şekilde imal edilen overbuilt bir ürün, Logitech garanti kapsamı ve ürün market ağıda hesaba katıldığında bence Türkiye için çok iyi bir alternatif, DD olarak pek fazla seçenek yok mevcut seçeneklerinde durumu muamma veya fiyatları çok yüksek

    Ürün Türkiye'ye gelmesi durumunda satılacağını düşünüyorum fakat gelişi tarihi hatta gelip gelemeyeceği ile alakalı herhangi bir bilgi maalesef mevcut değil.

    Bu konuda bilgisi olanlar yeşillendirirse makbule geçer.

  • ürünle alakalı bir gelişme yok sanırım türkiyeye gelip gelmeyeceği

  • Ara ara bende bakıyorum, ürün Logitech Türkiye web sitesinde yer alıyordu oradanda kaldırılmış, direk satışı kendileri yaptıkları ve Türkiye'ye gönderemedikleri için sanırım.

    Dünya genelinde de sadece logitech'in kendi web siteleri üzerinden satılıyor, ürün geri bildirimleri ve aracı kurumlardan ötürü oluşabilecek sorunların önüne geçmek için sanıyorum şu aşamada bu şekilde son kullanıcıya ulaştırılıyor.

    Distirbitör ve aracı kurumlar ile satışa başladıkları zaman Türkiye'yede gelecektir büyük ihtimal ile.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.