|
Arkadaşlar merhaba; Evimizde yıllardır kullandığımız Panasonic TV' yi ne güzel Teledünya ZTE, I - Kutu'ya tanımlu şekilde kullanıyorduk ancak daha önceki ekran arızalarından sonra bir de bu defa güç kaynağı arızası verince evdeki Panasonic i emekli etme vaktinin geldiğini düşünerek bir adet TCL 50V6BGTV 4K UHD LED LED Panel, 126 cm, Google Smart, HD Uydu Alıcı, Dolby satın aldım. Ama bu tv' yi Teledünya I - Kutunun kumandasına 0' dan 9' a kadar hiçbir tuş numarası ile tanıtamadım. Bunun üzerine tv ve akıllı kablo tv kutusunun birlikte yönetebilmek için, netten bir tane (ikinci el, temiz) Logitech Harmony 525 Akıllı Kumanda satın aldım. (neden bu kadar eski bir ürünü aldın demeyin, o kısmı sonradan farkettim, çaktırmayın...) Ancak bu kumanda modeli artık kendi firması yani logitech' in kendi uygulaması üzerinden desteklenmiyormuş bunu sonradan farkettim. Ardından kullanıcılardan birisi tarafından bu iş için yazılmış ve oldukça popüler olan Concordance adında bir uygulama olduğunu öğrendim ama bu uygulama da sadece dışarıda üretilmiş ".EZHex" dosyalarını kumandaya upload etmek için kullanılıyor. Günümüz itibariyle bu kumandayı nasıl konfigüre edebileceğim, config dosyalarını nasıl oluşturacağım konusunda bilgilerinizi, deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler