Şimdi Ara

Logitech Harmony 525 Evrensel Uzaktan Kumanda 115.43 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknosa'nın sitesinde gezerken rastladım, ilk önce stoklarda olmasına şaşırdım zira Teknosa'nın internet sitesindeki ucuz ürünler hiç stokta bulunmuyor.

Biraz araştırma yapabildim, 150 YTL'den ucuza göremedim hiçbir yerde.

Başlıktaki fiyat sadece havaleyle geçerli, tek çekimde 119 taksit yaptırınca da 129 oluyor.

Kumanda karmaşasını Logitech kalitesiyle çözmek isteyenler için iyi bir alternatif olabilir.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110250027&CS_Category=_AKS

Logitech Harmony 525 Evrensel Uzaktan Kumanda 115.43 YTL

• Fiyatı 199 TL olmuş!!!
  • Siteden kalkmış ürün, silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 7 Ocak 2009; 20:47:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaKaN18

Siteden kalkmış ürün, silinebilir.

Sitede duruyor ama linki değişmiş. Ayrıca fiyatı da 199 TL olmuş:

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110250027&CS_Category=_AKSESUARLAR893&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU
  • teknosa tarihinde sıcak fırsat yapmadıki şimdi yapsın akadaşlar.
  • 1 Ocak'ta açmıştım başlığı, o zaman stokta vardı ve bu fiyattı. Alan çoktan almıştır.

6 gün sonra fiyat 199 Lira demek Sıcak Fırsatlara uymaz zaten.
  • Merhaba ,

Ben bu linki görünce 2 gün önce Mecidiyeköydeki Teknosaya gittim ve aynen 119.- ytl olarak asılı duran kumandayı aldım ama kasaya gelince 199.- ytl dediler. :((

Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım işe gidince kayıt aldılar bugün aradaılar mağaza ile görüştük böyle bir şey olmamış diye geri döndüler.

Bende aynen YUHH olsun sizin firmaya dedim işi gücü bıraktım marka model verip size hayali telefonmu açasım geldi dedim.
    Yarım sabah işe giderken tekrar uğrayıp mağazaya nasıl olmamış diyorlar diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHILIPS FR 975 uzaktan kumanda
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 120 YTLye mağazadan aldım, mağazaları araştırın ucuza bulursunuz.
  • 20 gün önce falan MediaMarkt ta gördüm Ankara da, 119 ytl idi taksitli fiyatı. Şuan ki durumu bilmiyorum değiştimi?
  • yanlış yapmışsın...

Tüketici kanununa göre düşük etiketli bir ürün kasaya geldiğinde başka bir fiyat çıkıyorsa, düşük olanı ödeyerek ürünü alabiliyorsun.

Aynı şey bana da oldu, Caselogic büyük tekerlekli bir laptop çantası aldım Bağdat Caddesindeki Teknosadan. Vitrinde 169 mu ne yazıyordu, aldım kasada 199 ya da 189 (2 yıl oldu da) dediler. Hoop noluyo, yanlış manlış, bu ürünü etiketin üzetindeki fiyattan almaya hakkım var haberiniz yok mu dedim. "Evet ama öyle yaparsanız bu etiketi yanlış yapıştıran elemanımızı cebinde öder farkı" dediler.

Düşünebiliyormusunuz, Koskoca Teknosa, bana duygu sömürüsü yaptı !!! Ulan siz elemanınıza acımıyor, hatasını anında cezalandırıyorsanızsanız ben mi acıyacam dedim. Çatır çatır aldım etiketteki düşük fiyattan....

böyle küçük hesapçı küçük müdürler koskoca mağazanın prestijini iki paralık yapıyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: SENLER

Merhaba ,

Ben bu linki görünce 2 gün önce Mecidiyeköydeki Teknosaya gittim ve aynen 119.- ytl olarak asılı duran kumandayı aldım ama kasaya gelince 199.- ytl dediler. :((

Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım işe gidince kayıt aldılar bugün aradaılar mağaza ile görüştük böyle bir şey olmamış diye geri döndüler.

Bende aynen YUHH olsun sizin firmaya dedim işi gücü bıraktım marka model verip size hayali telefonmu açasım geldi dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scubat -- 16 Şubat 2009; 13:13:52 >

• aynen katiliyorum ebnde ayni sekilde teknosadan dwd writer almsitim 3 sene kadar once o zaman siz kesmeyin bana duygu somurene kadar
    quote:

Orjinalden alıntı: scubat

yanlış yapmışsın...

Tüketici kanununa göre düşük etiketli bir ürün kasaya geldiğinde başka bir fiyat çıkıyorsa, düşük olanı ödeyerek ürünü alabiliyorsun.

Aynı şey bana da oldu, Caselogic büyük tekerlekli bir laptop çantası aldım Bağdat Caddesindeki Teknosadan. Vitrinde 169 mu ne yazıyordu, aldım kasada 199 ya da 189 (2 yıl oldu da) dediler. Hoop noluyo, yanlış manlış, bu ürünü etiketin üzetindeki fiyattan almaya hakkım var haberiniz yok mu dedim. "Evet ama öyle yaparsanız bu etiketi yanlış yapıştıran elemanımızı cebinde öder farkı" dediler.

Düşünebiliyormusunuz, Koskoca Teknosa, bana duygu sömürüsü yaptı !!! Ulan siz elemanınıza acımıyor, hatasını anında cezalandırıyorsanızsanız ben mi acıyacam dedim. Çatır çatır aldım etiketteki düşük fiyattan....

böyle küçük hesapçı küçük müdürler koskoca mağazanın prestijini iki paralık yapıyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: SENLER

Merhaba ,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.