Şimdi Ara

Logitech Gaming Software kurulmuyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar, logitech driving force gt direksiyon aldım. ayarlarını yapmak için logitech'in sitesinden Logitech Gaming Software indirdim.
    programı kurmak için açıyorum, dili seçiyorum, sözleşmeyi kabul ediyorum, 3. adımda install yaparken aşağıdaki gibi bir pencere açılıyor.
    http://img80.imageshack.us/img80/6445/screenhunter001n.png
    tamama tıkladığımda 4. adıma geçip kurulum tamamlandı diyor. fakat hiçbir şey olmuyor. ne program açılıyor ne de programın kurulduğu yeri bulamıyorum.
    işletim sistemim xp sp3. lütfen yardım.
    dünden beri uğraşıyorum,direksiyon süs gibi duruyor.

• indirdiğiniz dosya eksik inmiş olabilir tekrar indirin sitedeki boyut ile indirdiğiniz dosya boyutunu kontrol edin.
  • ilgilendiğiniz için teşekkürler, tekrar indirdim hatta başka sitelerden programın eski sürümlerini indirdim ama gene aynı şeyler oluyor.
  • CD sindeki programı yükledinizmi? belki indirdiğiniz program buna ait değildir? Bu direksiyonmu ?http://www.logitech.com/en-us/gaming/wheels/devices/4172

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BehramX -- 7 Ocak 2011; 10:54:59 >
  • evet o direksiyon ama kutudan cd çıkmadı. yüklediğim programda doğru olması lazım çünkü forumdan bi çok kişi bu programı yükleyerek direksiyon ayarlarını yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_42

evet o direksiyon ama kutudan cd çıkmadı. yüklediğim programda doğru olması lazım çünkü forumdan bi çok kişi bu programı yükleyerek direksiyon ayarlarını yapmış.

Windows xp 32 bit mi ?
  • Şimdi Denetim masasına girin program ekle kaldırdan programı kaldırın ondan sonra makinayı kapatın joystick usb den kablosunu çekin makinayı açın programı kurun usb sakın bağlamayın joystick kurulum programı install bitirdikten sonra sizden usb takın isteyecektir o sırada joysticki usb yuvasına takın ilerleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BehramX -- 7 Ocak 2011; 11:43:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VMware Keyboard ve Mouse Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet xp 32bit. program zaten program ekle/kaldır da görünmüyor. ama genede pcyi kapatıp usbyi çıkardım, tekrar açtım usbyi takmadan programı çalıştırdım, gene step 3'de aynı pencere açıldı. tamam dedim. kurulum tamamlandı dedi. hiç bi şey olmadı. direksiyonu bağlayın diye uyarı da gelmedi.

formata doğru gidiyoz
  • Ben joystick olmadan yüklemeyi tamamladım antivrüs yada ona benzer bir koruma programı var ise kapatın
  • yardımlar için sağolun sorun çözüldü.
    çözümü de yazayım belki başkalarına gerekir.
    sorun kurulum sırasında windows installerdan kaynaklanıyormuş. windows installer setup'ı çalıştıramıyor. aynı gene setup'ı çalıştırdım. windows installer penceresi açıldığında bilgisayardaki temp dosyasının içinde zaten dosyaları atmış oluyor.(klasörlerin içinde ''logitech'' kelimesini aratarak buldum.)
    onları kopyalayıp masaüstünde bi klasöre attım. oradan farklı bi setup dosyasıyla çalıştırdım kuruldu.
  • Teşekkürler. Sorunu anladım ama henüz çözemedim. Windows Installeri güncellemeye uğraşacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.