Şimdi Ara

Logitech G935 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Logitech G935 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı
    Ürün tertemizdir kozmetik anlamda hiçbir sorunu yoktur 10/10 alır

2 aylıktır kuzenim ingiltereden getirdi faturası yoktur kutusu vardır , faturası olmadığı için garantiside yoktur.
    Fiyat:SATILDI pazarlık yoktur.Logitech G935 Kablosuz Oyuncu KulaklığıLogitech G935 Kablosuz Oyuncu KulaklığıLogitech G935 Kablosuz Oyuncu KulaklığıLogitech G935 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 675 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Üsküdar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Jester61 kullanıcısına yanıt
    iyi gunler iyi satislar urunle ilgileniyorumda hala satista mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ürün satılmadıysa bende talibim :)
  • Arkadaş bana ürünü reserve etmişti. Pazartesi günü kargo yapacaktı; bahaneler bahaneler... ürünün arızalarını belirtmemiş, degişim talep etmiş yeni cihazın gelmesini bekliyorum dedi. Peki eski cihaz ne olacak?

• En son Yazışması; Abi önce senden çok özür diliyorum bu bendeki g935 değişim ürünüydü yani şöyle bana bunun sıfırı gelicekti eskisini satiyordum benim sokağa çıkma yasağım olduğu için anneme sordum kargoya çıkar mısın diye .sordu etti işte satmama izin vermedi kardeşimin kötü bir kulaklığı var annemde kulaklığı ona vermemi söyledi gerçekten çok özür dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.