Şimdi Ara

Logitech G930 Uğultu Sorunu (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün amazondan sipariş ettiğim G930 kulaklığımla bir sorunum var ki şöyle; son sese aldığım da (hem pc hem kulaklık) garip bir uğultu gelmeye başlıyor. Eski driverlarını yükledim denedim fakat olmadı. Eski driverını yüklediğimde sadece ses olmadığında 5-10 sn uğultu oluyordu. Şu anda uğultu, ses olmasa bile gayet net duyuluyor. Windows 7 ultimate 64bit kullanıyorum. Böyle bir sorun yaşayıp çözen arkadaşımız var mı? Yoksa kulaklığı geri gönderip, yenisini isticem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xazuuu -- 20 Aralık 2015; 19:37:09 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xazuuu

    Dün amazondan sipariş ettiğim G930 kulaklığımla bir sorunum var ki şöyle; son sese aldığım da (hem pc hem kulaklık) garip bir uğultu gelmeye başlıyor. Eski driverlarını yükledim denedim fakat olmadı. Eski driverını yüklediğimde sadece ses olmadığında 5-10 sn uğultu oluyordu. Şu anda uğultu, ses olmasa bile gayet net duyuluyor. Windows 7 ultimate 64bit kullanıyorum. Böyle bir sorun yaşayıp çözen arkadaşımız var mı? Yoksa kulaklığı geri gönderip, yenisini isticem.

    Aynı zamanda arkadan fısıltı gibi bir sesse zaten müzik veya oyun actıgında duyulmıycaktır eger o sesse bir cok konu acıldı.
    Yenisi gelsede kesinlikle değişen birşey olmıycaktır ama farklı birşeyden bahsediyorsaan bilemem.

    G930 ugultu fısıltı sorunu diye arat alısınca hissetmiyorsun. Bozuk degil ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • PcMert kullanıcısına yanıt
    Aynen hani böyle ormandasında hafif bi rüzgar eser gibi bir ses zaten sadece son seste oluyor yeni aldığım için kafaya takmıştım biraz da alışmaya başladım zaten tek sorun kendi kendine kapanmasıydı onu da hallettim şu anda güzel kullanıyorum konu kapatilabilir. Teşekkürler ilgin için.
  • merhaba arkadaşlar,

    bende de aynı sorun mevcut herhangi bir uygulama geçişinde maalesef ugultu başlıyor veya anlık ekran bildirimi sesi geldiğinde.. Dolby tuşunu aktif edince arkadan sürekli bir ugultu var zaten çözümü bilen yardımcı olabilir mi?

    Teşekkürler,

    İYi forumlar.
  • https://forum.donanimhaber.com/logitech-g-35-icin-en-iyi-surucu--123374404
    umarım faydası olur çünkü son sürücülerle durum vahim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.