Şimdi Ara

Logitech g930 u çalıştıramadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazondan aldığım g930 u bilgisayar a bağladım sitesinden son sürüm lgs programını kurdum.
    Fakat kulaklığı aktif ettiğim zaman hiç bir oyunu açamıyorum bilgisayarda , youtube girsem videolar yükleniyor gözüküyor hiç bir şekilde başlamıyor.
    Ne zamanki kulaklığı çıkartıyım pc eski haline dönüyor videolar açılıyor oyunlar başlıyor.
    orijinal win 10 kullanıyorum harici bir ses kartım yok asus z170 progaming anakartım var driverlar güncel bir çare bulamamadım 1 haftadır.

ASUS Z170 PRO GAMING / Kingston 16GB (4x4GB) HyperX Predator DDR4 2666MHz / CORSAIR CARBIDE SERİSİ 400R MidT ATX SİYAH / Intel Core i5 6600K / Deep Cool Maelstrom 240T Sıvı Bazlı İşlemci Soğutucusu / ASUS 27" PG278Q 1ms 144Hz 2K DP G-Sync 3D Gaming Monitör / Samsung 500GB 850 EVO SATA SSD / Zotac GTX 980 Ti AMP! Extreme / High Power Astro Lite 750W 80 Gold /WD 3.5" 1TB Caviar Black / OEM Windows 10 64 bit Türkçe
  • Sorun usb portunda olabilir. Başka bir porta takarak tekrar deneyin. LGS porgramını kurarken usb dongle bilgisayarın usb portuna veya aparatta bulunan porta takılı olmamalıdır. 3 yıldır kullanıyorum aynı kulaklığı böyle bir sorun yaşamadım çokta memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Anywhere Mouse MX
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.